Fredagsfavorit -Banana Bright Vitamin C serum fra Ole Henriksen bekæmper brune pletter, rynket og træt hud!

Banana Bright Vitamin C serum er det nyeste skud på stammen i Ole Henriksens The Truth brightening serie.
Banana Bright Vitamin C serum er det nyeste skud på stammen i Ole Henriksens The Truth brightening serie, der målrettet bekæmper synlige alderstegn, mat og trist hud – og brune pletter og plamager. 15% koncentreret C-vitamin – den højeste nogensinde fra The King of Glow – giver, sammen med 5% udglattende PHA-syrer, en mere glat, ensartet og spændstig hud efter bare en uges brug.

Reklame – produkt modtaget til test!
Indlægget indeholder reklamelinks.

Skønne og dygtige Ole Henriksen er kendt for den fejlfri, sunde hud, #OleGlow, og han er en pionér, når det kom til at udvikle stabile og effektive C-vitaminprodukter. C-vitamin er blandt de dokumenterede ingredienser, når det kommer til at booste vores kollagen, stramme op og reducere rynker – samt lysne huden, forfine porerne og ikke mindst reparere de misfarvninger, som kommer i overfladen typisk pga. solen.

Nu nærmer foråret sig, og det er et godt tidspunkt til at begynde at sige farvel til den triste, trætte og misfarvede hud og gå foråret i møde med en smuk glød og et perfekt fundament. Og så ellers vedligeholde resultatet – og selvfølgelig som altid huske solcremen fremover!

TIP! C-vitamin er en stærk antioxidant, så brug den også gerne under solcremen om sommeren!

Ole Henriksens egne favoritter mod brune pletter og til den perfekte glow!

Potent C-vitamin serum, der giver hurtige resultater

Banana Bright Vitamin C Serum er Oles kraftigste til dato. 15% C-vitamin er helt i top, og når du vælger produkter med C-vitamin, så gå altid efter seriøse mærker, så du er sikret en stabil og effektiv ingrediens, der ikke oxiderer og forsvinder, før du får glæde af dem.

I denne serum finder du både den rene C-vitamin og et såkaldt derivat – en form, der er mere stabil, og i dette tilfælde agerer som C-vitamin på huden og giver hurtigere resultater end nogen anden kendt form.

PHA-syren giver dig en eksfoliering uden at irritere huden og glycering og hyaluronsyre tilfører samtidig fugt. Serummen virker på ingen måder irriterende på huden og har en let konsistens, der hurtigt absorberes. Den kan let indgå i din normale hudplejerutine morgen og aften – eller du kan gå hele vejen med Oles favoritter herunder.

 

OLE HENRIKSEN benytter en effektiv blanding af naturlige planteingredienser og potente aktive ingredienser, der giver produkter, der virker!Ole Henriksens egne favoritter til den perfekte udstråling!

Vil du gå hele vejen med at opnå den perfekte glød og smukke ensartede hud – sætte ind på alderstegn og bekæmpe misfarvninger – så kan du her ser Ole Henriksens fem favoritter, tre fra Thuth linjen suppleret med to fra Transform linjen.

Oles favoritter fra Transform serien til at bekæmpe rynker og mørke pletter.

◊ Toning: Transform Glow2OH Dark Spot Toner. En effektiv skintonic fra Transform serien med syrer, der effektivt bekæmper misfarvninger og gør huden glat og med en smuk glød. Så mild, at den kan bruges daglig og til alle hudtyper.

◊  Serum, dag- og øjencreme fra Truth-serien: den nye C Vitamin serum suppleret med den lysnende dagcreme C-Rush Brightening Gel Creme og evt. den kollagenspækkede øjencreme Banana Bright Eye Creme. Cremerne er beriget med en koncentreret C-vitamin, der lysner huden, kollagen, essentielle fedtsyrer samt et fugtboost, der hjælper på fine linjer og rynker.

◊ Til natten anbefaler Ole Henriksen: Goodnight Glow Retin-ALT Sleeping Créme. Igen et kraftfuldt produkt med AHA-syrer og bakuchiol, der er et naturligt alternativ til Retinol. Perfekt til alle – også til dig, der ikke tåler Retinol, men gerne vil sætte effektivt ind på alle alderstegn og misfarvninger. Derudover indeholder cremen stamceller fra Edelweiss samt masser af fugtgivende, nærende og udglattende ingredienser, så du kan vågne op med en frisk og gennemfugtet glow.

Oles favoritter fra Truth serien til at opnå en ensartet og ungdommelig glød.

 

Du kan se eller gense alle QLAND fredagsfavoritterne her.

 

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  Ham Ole Henriksen er et pragtfuldt menneske og har skabt så meget godt 🙂
  Jeg selv er glad for at have fået fjernet min pacemaker, så jeg igen kan bruge min infrarøde sauna, den gavner huden så meget og så tager jeg en god mængde c vitamin dagligt, så der også smøres indefra.
  Men derfor kunne jeg godt tænke mig lidt Ole Henriksen produkter på min hylde, eller ved sengebordet 🙂
  Hilsner, god weekend og tak for altid gode indlæg her på dit domæne 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.