,

Fredagsfavorit – BareMinerals Luxe Performance Foundation børste giver den perfekte hud!

Luxe Performance foundationbørste fra BareMinerals gør din foundation smukkere!
I denne uge har jeg til fredagsfavoritten valgt en Luxe Performance foundationbørste fra BareMinerals, der giver det flotteste flawless resultat, når du bruger en hvilken som helst flydende foundation. Det gør nemlig en meget stor forskel, hvad du bruger til at påføre din foundation!
Jeg benytter også lejligheden og viser dig mine to yndlingsfoundation: en unik foundationstick fra BareMinerals og Sensai Flawless Satin Foundation, der begge er plejende og fugtgivende og perfekte til moden hud.

NB! Produkter er modtaget i gave til test!
Indeholder reklamelinks!

På billedet kan du se, at jeg er i gang med at påføre foundation med Luxe Performance børsten fra BareMinerals. Det er en foundationbørste, som virkelig gør en markant forskel i forhold til det endelige resultat, og du kan sikkert fornemme, hvor silkeflot en dækning, den giver. Det er selvfølgelig heller ikke helt ligegyldigt, hvilken foundation, du bruger, og længere nede kan du se, hvilke to, der er mine favoritter.

Luxe Performance børsten fra BareMinerals er en fantastisk foundationbørste

Foundationbørste, der giver perfekt dækning

Børsten er med syntetiske hår og giver en jævn, smuk og fejlfri dækning, som er noget af det mest afgørende i en flot makeup både til hverdag og fest.
Børsten er meget tæt og formet på en måde, der gør den meget let at bruge, også på områder som omkring næse og øjne.
Den opsamler foundationen, men absorberer den ikke, så faktisk kan du opnå en flottere dækning uden at bruge mere produkt. På steder, hvor du har brug for lidt ekstra dækning, fx ved næsefløjene eller steder, hvor der er ujævnheder i huden, trykkes foundationen på med et let tryk med børsten.

Luxe Performance børsten fra BareMinerals og mine yndlings foundations.

Du finder BareMinerals Luxe Performance børsten hos Matas.

Mine yndlingsfoundations

Favorit foundations fra Sensai og BareMinerals er perfekte til moden hud!

Når, det kommer til flydende foundations, så har jeg to kæmpe favoritter, der minder en del om hinanden, når de kommer på huden. De har plejende og fugtgivende egenskaber og lægger sig ikke i linjer og rynker eller virker pudrede,
Den ene er en smuk flydende foundation fra Sensai (390 kr.), der ligger smukt og naturligt, men stadig flot dækkende, uden at fremhæve rynker og linjer. Den anden er faktisk ikke flydende i klassisk forstand, men er en cremet stick, fra BareMinerals (395 kr.). Begge er i øvrigt med solfaktor.

BAREMINERALS
Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick SPF 25

Det er en plejende og fugtgivende foundation, med over 30% mineralsk vand – og perfekt til moden, og også tør, hud. Sticken er lidt cremet i konsistensen og kan let bygges op og give et større dækning, uden at virke unaturlig. Du kan fordele foundationen direkte med sticken på huden og derefter fordele den med fingrene – med særligt med foundationbørsten får nemt du et fantastisk resultat.

BareMinerals foundation stick fås hos Matas.

BareMinerals foundations Stick er cremet og dækker smukt!

SENSAI
Flawless Satin Foundation SPF 20

Jeg har nævnt den mange gange før – bl.a. i indlægget her – men det er altså fordi, den flydende Flawless Satin foundation fra Sensai bare er fantastisk god! Plejende og fugtgivende, med Sensais luksuriøse hudplejeingredienser og Koishimaru silke – og dermed også perfekt til hud med linjer. Den fylder mere ud, end den lægger sig og fremhæver linjerne, som nogle former for foundation ellers gerne vil gøre. Du vil ikke mærke, at du har makeup på, men til gengæld vil du få en mærkbart en flottere og glatterede udseende hud.

 

TIP. Vil du have en lidt mindre kompakt dækning, så kan jeg anbefale Sensais foundationbørste, SENSAI Liquid Foundation Brush, som også er super, super god og giver en meget smukt resultat.

Sensai Flawless Sation Foundation fås hos Matas.

Min yndlingsfoundation er Flawless Sation foundation fra Sensai. Den giver den smukkeste hud og lægger sig ikke i linjerne.
Summa summarum, som det gælder med så meget andet, så gør det en forskel, når værktøjet er i orden! Børsterne er ikke helt billige, men de er nærmest uopslidelige og vil bringe din foundation op på et nyt niveau!

En flot ensartet base er efter min mening, det allervigtigste, og gør en kæmpe forskel på dit look. Huden ser straks mere lækker, friskere, eksklusiv og yngre ud med en god foundation – og det er ikke særligt svært. Læg den på en velfugtet hud, find den helt rigtige farve – og vær ikke bare for at lægge den lidt ned mod halsen. Det er også smukt at lægge den på hele øjenpartiet ♥

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.