Beauty goodies fra Nilens Jord

Favoritter fra Nilens Jord

Produkter er modtaget i gave fra Nilens Jord. Indlægget indeholder reklamelinks.

Der er stadig beautynyheder til gode her inden året rinder ud, og i dag vil jeg sætte fokus på Nilens Jord, der i år bl.a. har lanceret en ny lækker børste-kollektion og har vundet Costumes Skønhedsfavoritter 2019 i kategorien Mineralfoundation med deres lækre Nilens Jord Mineral Foundation Compact

Derudover har jeg et par af mine egne topfavoritter, som jeg vil vise dig. 

Costume prisvinderen, Mineral Foundation Compact fra Nilens Jord, er en fast pudderfoundation med et højt indhold af mineraler, som giver huden flot dækning, men stadig med en naturlig glød. (Matas til 290 kr.).
Den bruges med den medfølgende svamp eller endnu bedre med den nye virkelig gode Nilens Jord Flat Cut-pensel, som du ser på billedet øverst, og som er perfekt til netop mineralfoundations. Fås i Matas til 175 kr. her.
Costume Skønhedsfavorit 2019 Mineralfoundation
Jeg vil nu også fremhæve deres løse mineralfoundation, som har en genial emballage, hvor pudderet frigives gennem et fleksibelt net, når børsten trykkes ned. Endnu bedre er en lille forhøjning i låget, som sørger for, at intet slippes ud fx under transport. Genialt!*
Fås i fire farver hos Matas til 265 kr. her.

Alle penslerne er rigtigt gode. De er i syntetiske hår, som er klippet til, så de har den perfekte facon til hver deres formål. Prøv som sagt den flade foundationbørste, men også blush- og øjenskyggepenslerne er rigtigt fine at bruge. Skafterne i træ ligger desuden godt i hånden.

Et par udvalgte favoritter mere fra Nilens Jord

Nu, hvor vi er i gang med Nilens Jord, så kan jeg fremhæve et par produkter mere, som jeg er ekstra glad for og som er lidt særlige.
En lash primer, en brow pomade og en duo concealer!

Nilens Jord Lash Primer

Nilens Jord lash primer er den vildeste, jeg har prøvet. Den giver virkelig en ekstra længde og tykkelse på vipperne, før du lægger din mascara. Den er til dig, der kan lide at give den gas med vipperne eller måske mangler lidt fylde eller længde. Primeren indeholder desuden ingredienser, der samtidig fremmer den naturlige vækst!

Klistrer vipperne for meget sammen, så er der en vippekam i den nye børstekollektion!

Bedste Lash primer

Nilens Jord Lash Primer koster 130 kr. hos Matas.

Nilens Jord Brow Pomade giver nemt flotte definerede bryn

Det næste, jeg vil fremhæve er en virkelig god Brow Pomade, som fås i to farver. Den påføres med en lille skråbørste, og giver meget let definerede og flotte bryn.
Her kan du se den på – sammen med lash primeren 🙂

Bryn pomade fra Nilens Jord

Nilens Jord Brow Pomade er blød og nem at bruge og indeholder plejende voks, der samtidig er med til at holde hårene på plads. 100 kr. hos Matas.

Flydende og fast concealer i eet

Til sidst har jeg udvalgt Nilens Jord Duo Concealer, der har en flydende concealer i den ene ende og en i fast stift-form i den anden. På den måde er det let at lægge concealer og highlighter fx under øjenene, i øjenkrogen, langs det øverste af amorbuen og i næsefløjen, eller hvor du ellers vil dække små ujævnheder.
Både den faste og den flydende concealer er bløde og fint dækkende og meget lette at arbejde med.

Nilens Jord Duo Concealer

Nilens Jord Duo Concealer fås i to farver til 195 kr. hos Matas.

Det var bare et lille udvalg af beauty goodies fra Nilens Jord, som jeg har valgt at fremhæve, men prøv fx også deres blushes og læbestifter!

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  Aften sene hilsner,
  Nilens jord synes jeg har flotte farver i deres makeup.
  Du må have nærmest et helt rum med makeup og øvrige skønhedsprodukter 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.