Beautynyheder 2019 – de nytænkende!

Jeg viser løbende mange af de bedste beautynyheder her på bloggen, men her kommer på falderebet et lille opsamlingsheat med 2019-nyheder, som fortjener opmærksomhed og har gjort et indtryk i forhold til nytækning og kreativitet. Og som jeg her, hvor året snart rinder ud stadig skylder at fortælle om.

Det er de spændende, banebrydende og anderledes. Det er produkter, der på hver deres måde skiller sig ud med nytænkende teknologier, lang forskning eller praktisk tænkning.

NB! de viste produkter er givet til mig i gave til test. Indlægget indeholder reklamelinks til Matas!

Ny forskning fra Shiseido vækker trætte hudceller og giver glattere hud på 2 uger!

Shiseido benefiance

Det har faktisk været min mening længe, at jeg skulle fortælle om nyhederne fra Shiseido, som i foråret kom med nye cremer og en overnight mask efter flere års forskning. Jeg har med største fornøjelse testet produkterne, så nu er det på tide, at de får den opmærksomhed, de fortjener.

Når Shiseido kommer med noget nyt, så er der virkelig noget i det og der er års udvikling bag. Den nye hudplejelinje Shiseido Benefiance, indeholder en række nye banebrydende ingredienser. Først og fremmest deres nye ReNeura teknologi, der er baseret på videnskab omkring samarbejdet mellem hjernen og huden, og er udviklet til at fremme overførslen af signaler i huden. Den modne og trætte huds sensoriske receptorer vækkes populært sagt til live og bliver bedre til at reagere på stimuli – og får dermed hurtigt fornyet fasthed og ungdommelighed. Derudover er der tilsat meget aktive anti-age ingredienser som gurkemeje og chlorella.
Konsistens og blødhed af cremerne er uovertruffen og utrolig behagelig, og det er virkelig luksus, der føles og ses.
Benefiance Wrinkle Smoothing Creme (720 kr.) bruges både aften og dag. Der findes desuden en Day-cream udgave med SPF 25.

Shiseido White Lucent arbejder i dybden på misfarvninger i huden

Shiseido har i år også lanceret White Lucent Brightening Gel Creme og Overnight Cream & Mask. Igen er der tale om banebrydende nyheder, der undertrykker de dybe misfarvninger i huden og reducerer mørke pletter effektivt.

Shiseido white lucent
Natmasken kan jeg desuden generelt anbefale at bruge 2-3 gange om ugen, hvis du vil have en strålende klar og smuk glød og forebygge dybe skader i huden. Den geleagtige creme nedsætter ganske enkelt melaninproduktionen og forebygger mørke pletter og fregner i at udvikle sig.

Har du større problemer med ujævn hudtone og pletter, så tag en intensiv periode med både creme (675 kr.) og overnight mask (780 kr.). Det skulle virkelig give resultater.

Beskyttelse mod det blå lys

Vi hører mere og mere om det – det blå lys, som vi udsættes for hver dag fra alle de skærme, vi kigger ind i. Mobiltelefoner, tv og computere. Og hvorfor så det? Simpelthen fordi, det udtørrer huden og kan medføre pigmentpletter og en tidlig aldring. Derfor kommer vi til at se flere og flere hudplejeprodukter med filtre, der beskytter mod de udtørrende stråler.
Et eksempel er en super smart mist fra Grown Alchemist med et anti-blue light complex, som jeg selv har stående på mit skrivebord. Lige ved siden af skærmen, så den minder mig om at tage et lille pift en gang imellem. 230 kr. hos Boozt.com.

Vichy sætter fokus på huden under og efter overgangsalderen

Vichy imødekommer med serien NEOVADIOL hudens behov under og efter overgangsalderen og går efter at tilføre fylde, fugt, spændstighed og næring. Og hvem kan i det hele taget ikke bruge det?

Vichy er et af mine allerstørste favorit-apotekermærker, og de leverer altid gode produkter til prisen. Og dejligt, at de sætter fokus på voksne kvinders behov, når huden bliver mere tør – måske tynd og skrøbelig – og kollagenproduktionen falder sammen med østrogenniveauet.

NYHEDEN – den super skønne Vichy NEOVADIOL ROSE PLATINUM natcreme (285 kr.) giver ny styrke, fugt og spændstighed og plejer huden efter overgangsalderen med dokumenteret effekt. Og så har den yderligere den lille sideeffekt, at den reducerer sovelinjer!
Konsistensen er tyk og rig, meget fugtgivende uden at fedte. En virkelig godt value for money natcreme til den modne hud.

Vichy neovadiol natcreme

Hyaluron maske med standhaftige bobler fra Peter Thomas Roth

Nu tager vi een af de lidt sjovere nyheder – boblemasker er ikke noget nyt som sådan, men Peter Thomas Roth har med Water Drench Micro Bubbling Mask udviklet en intens fugtgivende hyaluronmaske, der har de vildeste bobler, en tyk skum, som næsten er umulig at slå ned 🙂
Den skal sidde så længe, at den bobler – og det gør den altså gerne i et kvarter eller mere. Smører du den lidt ud, så rejser den sig igen og bobler videre, som jeg aldrig har set før. Kombinationen af oxygen og hyaluronssyre giver huden et fugtboost af de mere underholdende.

Jeg elsker at ligge i badekarret med skummet boblende i hele ansigtet, og nyder den sanselige fornemmelse, som en oxygenmaske har.

Micro bubbling mask

Der er selvfølgelig noget fun factor her, men når “maskekongen” Peter Thomas Roth laver noget, så er det selvfølgelig også i orden. Water Drench serien er generelt fantastisk og spækket med fugtgivende ingredienser og hyaluronsyre, som jo er lidt af en stjerneingrediens og kendt for at binde vand op til 1000 gange sin egen vægt.
Water Drench Hyaluronic Micro Bubbling Cloud Mask koster 420 kr. hos Matas – og der er til mange gange i den.

Fantastisk fjedrende hårbøste fra Björn Axén

Noget så lavpraktisk som en hårbørste kan også nytænkes! Det har Björn Axén gjort med denne her Wet Hair Brush. Jeg eeeelsker den, og den er blevet min favorit, når især mit våde hår skal redes ud. Den er af blød plast, og ligger i tre fleksible ringe, som fjedrer! Det gør den enorm skånsom og behagelig.
Den kan også bruges til føntørring, hvor den igen er skånsom, og hvor gennemstrømningen af luften gør tørringen mere effektiv.

Axen wet hårbørste

Björn Axén Wet Hair Brush fås hos Matas til 200 kr.

Alt i 1 trin med Elizabeth Arden Great 8

Til dage, hvor det skal gå stærkt – eller hvis du bare generelt ikke er til de mange forskellige steps i hudplejen, er den nye Great 8 Eight Hour Daily Defense Moisturizer fra Elizabeth Arden en genistreg. En skøn let konsistens og en hurtig indtrængning – en meget hurtig og ukompliceret creme i EA’s ikoniske Eight Hour linje.
Den nyeste innovation kan det hele – den beskytter mod solens stråler OG det blå lys. Den fugter og lysner, matterer og gør porerne mindre synlige, den beroliger og tilfører anti-oxidanter. Det er virkelig et lækkert multiprodukt, og jeg er vild med på travle dage at bruge den og stadig føle, at jeg har gjort en masse for min hud!

Great 8 creme

350 kr. hos Matas.

Sachajuan Anti-pollution hårserie med AHA-syrer

Det er ikke fordi, det ikke er set før, men de færreste er nok klar over, at AHA-syrer (frugt og mælkesyrer), også med fordel kan bruges i håret! Det er påvist at fugte og styrke håret, så det ikke knækker så let fx på grund af kemiske behandlinger, og bliver lettere at håndtere.

Sachajuan har i år lanceret en lækker Anti-pollution shampoo og conditioner med hele tre syrer: æblesyre, mælkesyrer og glycolsyre, som produceret fra sukker og er kendt for dens egenskaber i forhold til at eksfoliere.

Sachajuan anti-pollution

Shampoo beskytter af hår og hovedbund mod forurening og mineraler fra hårdt vand. Den plejende formular i både shampoo og balsam er farvebeskyttende, reducerer krus og giver glans.

♥♥♥♥♥

Det var de nytænkende og innovative produkter, jeg havde valgt ud i denne omgang, så du kan være lidt opdateret på noget af alt det, der sker derude – i en beautybranche, der aldrig står stille. Jeg håber, du synes, det har været spændende at læse med – ellers var du nok ikke nået hertil – og kan føle dig inspireret til,  hvad du måske kunne have lyst til at se nærmere på.

5 replies
 1. Sanne Larsen
  Sanne Larsen siger:

  Den sidste, shampoo’en, hvor købes den? Jeg har prøvet den vichy du nævner her og jeg måtte smide den ud pga lugten var så stærk, at jeg IKKE kunne holde den ud. Den dufter af roser men her er det simpelthen for meget… Syntes ellers ikke jeg er sart meeen det var for meget… Rimelig vigtig detalje hvis man overvejer at købe den… Rigtig godt nytår til dig 🙂 mvh. Sanne

  Svar
 2. Tina
  Tina siger:

  God aften til Fruen i stuen 🙂
  Sikke mange gode produkter.
  Det med det blå lys der udtørrer havde jeg ikke tænkt over før og hårbørsten får jeg lyst til at prøve 🙂
  En god dag i morgen ønskes, hvor der skal det sidste på plads til nytårsaften.

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.