Besøg Danica Skincare pop-up i Torvehallerne og få en gave. Jeg er der på fredag!

Reklame for Danica Skincare!

Danica Skincare er for en stund vendt tilbage til Torvehallerne i København med en pop-up butik.

I mere end ti år var Danica Skincare kendt under navnet Saltskrub, og deres mange trofaste fans kan nu altså fra nu og hele december måned kommer forbi og hilse på og prøve både klassikerne og de helt nye produkter i Torvehallerne.

På fredag den 22. november vil jeg være der fra kl. 14 til 16!

Har du lyst til at kigge forbi og hilse på mig, vil det være SÅ hyggeligt! Har du brug for nogle af mine råd til hudpleje, så er jeg også parat derinde, og jeg vil også meget gerne give mine tips til mine favoritter fra Danica Skincare. Så hold dig endelig ikke tilbage med at tage fat i mig!

Der vil også være en lille GAVE til dig – og en særpris på et af mine favoritprodukter, som du kan læse om længere nede. Særprisen vil du også finde online fra i dag og frem til på søndag den 24/11.

Sig, du har læst dette på QLAND – og få en gratis gave!

I hele perioden frem til den 29. december kan du kigge ind forbi Danica Skincare i Torvehallerne og sige, du har læst om Danica Skincare på Qland. Så får du en gave ganske gratis (så længe lager haves og eet stk. per læser).

Du får den fineste lille svenske ansigtssæbe med lanolin, æggehvide og rosenvand, som giver en smuk og klar hud. Den har vundet priser i Japan og Sydkorea som den bedste ansigtssæbe og kan i øvrigt også bruges som en rensende ansigtsmaske.

Ansigtssæbe med lanolin og æg

Få musthave hybenkerneolie med A-vitamin til særpris – i Torvehallerne og online!

Jeg har også lavet en aftale med de søde folk hos Danica Skincare om, at de giver en ekstraordinær rabat på en af mine store favoritter – både i pop-up’en og på webshoppen!

Ren hybenkerneolie

Én af mine allerstørste favoritter fra Danica Skincare er deres hybenkerneolie! En ren hybenkernolie i en ufortyndet og økologisk kvalitet, er simpelthen et must!

Hybenkerneolie er et helt naturligt hudplejeprodukt med fantastiske egenskaber i forhold til at regenerere huden. Den har et naturligt indhold af både A- og C-vitamin, og anbefales til reduktion af både rynker, alderpletter og ar. (Du kan læse i mere dette indlæg om, hvorfor jeg er fan af hybenkerneolien).

Du kan bruge hybenkerneolien i kombination med alle dine forskellige andre hudplejeprodukter. Som både serum og creme, morgen og aften, over og under dine normale produkter. Den er simpelthen et lille multi wonderprodukt, som hurtigt vil skabe resultater i form af glattere, mere ensartet og mere fugtmættet hud.

 

A-vitamin er et KINDERÆG!
Vitamin A er en antioxidant, der ødelægger frie radikaler, øger kollagenproduktionen og fremskynder den cellulære omsætning (dvs. hudens naturlige peelingproces). Det er hele 3 måder at holde rynker i skak!

Hybenkerneolie er derudover fyldt med fedtsyrer, der styrker din huds barriere og holder på fugten. Linolsyre hjælper sammen med A-vitamin også med at lysne solskader og misfarvninger i huden.

Danica Skincare er ikke produkter, som er nedsat i tide og utide, men fra den 20-24/11 kan du få hybenkerneolien i Torvehallerne til en særpris på 200 kr. (normalpris 250 kr.).

Har du ikke mulighed for at kommer derind – så skal du selvfølgelig ikke snydes. Den vil også være ekstraordinært nedsat til 200 kr. her på webshoppen frem til på søndag.

Kom endelig forbi på fredag – eller en af de andre dage helt frem til den 29. december. Også hvis du bare vil hilse på, kigge, dufte og prøve.

Jeg håber at se nogle af jer skønne læsere på fredag mellem kl. 14 og 16! ♥♥♥

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.