Her er mine Black Friday favoritter!

NB! Indlægget indeholder reklamelinks!

Så er Black Friday over os selvom det kun er torsdag aften!
Eet eller andet sted er det næsten for meget, men kan man styre sin begejstring og dopaminudskillelse over alle de gode tilbud, og holde hovedet koldt, så kan det være en god anledning til at spare penge på nogle gode ting. Men det er vigtigt at tænke over, hvad man har brug for, før man ser det gode tilbud og bare lader sig rive med.
Så mit råd er at tænke godt over, hvad du har brug for – og planlægge dine køb.

Her er nogle af de bedste af mine personlige favoritter fra mine samarbejdspartnere, hvor der er penge at spare. Køb dem, hvis det er noget, du brænder for! ♥

Verdens bedste vippeserum – få lange naturlige vipper inden jul!


Allerførst har jeg jo sagt det før, men det kan ikke siges for tit. Vil du have længere og tykkere naturlige vipper, er det Swiss Clinics vippeserum, du skal bruge. Det er den ultimativt bedste, jeg har prøvet, og den giver mega lange og stærke vipper på 3-6 uger. Brug den morgen og aften i starten og derefter 2-3 gange om ugen for at bevare de lange vipper. En serum holder i månedsvis!
Den indeholder ikke de nasty ingredienser, som nogle vippeserummer bliver skældt ud for, men grøn banebrydende og prisvindende kemi, der mindsker hårtab og stimulerer væksten.
Det er et produkt, jeg har svært ved at undvære. (læs min test af Swiss Clinic vippeserum her).

Køb Swiss Clinic Eyelash Growth Serum med 35% Black Weekend rabat her.
Du får det hele til 35% – også deres kendte og gode skinroller inkl. en effektiv serum her.

Stort moderigtigt ryatæppe fra Ellos til ½ pris!

Jeg er selv så lykkelig for mit store uldne tæppe fra Jotex, som er en del af Ellos. Og ellers ville jeg kaste mig over dette store tæppe i str. 330 x 240 cm., som er nedsat på BF med 50% til 1.500 kr.
Du finder det hos Ellos.dk.

Køb undertøj, sportstøj og tøj, der er tidløst!

 

Skal du gøre nogle gode fund på Black Friday, når det gælder tøj, så vil jeg anbefale, at du ser på noget klassisk – og kigger godt efter i din garderobe, hvad du egentlig har brug for. Generelt tror jeg, at de fleste af os har langt mere tøj, end vi faktisk har brug for og får brugt!

Når jeg ser på gode tilbud, så ser jeg altid efter tøj, der har en lang holdbarhed og ikke bliver trivielt efter en sæson. Undertøj er også altid godt at se efter på tilbud, for der ved man som regel, hvad man reelt har brug for og har måske nogle yndlingsmærker. Og så er der sportstøj – måske mangler du netop et par udendørs løbebukser eller noget andet praktisk.

Lige nu har jeg selv kig på disse tre ting fra Boozt.

Bukser fra IRO, ikke billige, men super anvendelige, klassiske og flotte og vil holde 100% i adskillige år. Fås med 30% rabat her.

 

BH fra yndlingsserien Sexy Angel fra Triumph med 25% her.

 

Trusser fra Love Stories i min yndlingsmodel Firecracker med 35% her.

Har du brug for en ny pæn frakke, ville jeg gå efter en klassisk og enkelt model i uld som denne fra Tommy Hilfiger med 50% rabat her. Den er kun tilbage i små størrelser, men der er flere lignende modeller til halv pris.

 

…og til sidst vil jeg lige nævne, at du får

20% på alt fra Juna, Holmegaard og Lyngby Porcelæn!

På Black Friday kan du vælge mellem HELE sortimentet af lækkert boligtilbehør i høj kvalitet fra de danske designmærker Juna, Holmegaard og Lyngby Porcelæn.

 

God shopping, hvis du gør, som halvdelen af Danmarks befolkning og kaster dig ud i Black Friday. Husk nu at købe noget godt og brugbart  – noget, du virkelig bliver glad for! Ellers er pengene i sidste ende spildt! ♥

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.