Byg din egen serum af rene ingredienser!

bland din egen serum

Næste gang, du mangler en god serum, og du ikke rigtigt ved, hvad du skal vælge, så kan du overveje at bygge den selv!
Det franske kultmærke Apot.Care, som tidligere i år kom til Danmark, har helt enkelt udviklet 10 forskellige rene serummer med hver deres aktive og veldokumenterede ingrediens som fx hyalouron, kollagen, cermider eller vitaminer, som du kan sammensætte til din egen superserum.

Hver flaske har kun én ingrediens, og med den højeste og reneste koncentration, der kan anbefales for at opnå en effekt på huden, og uden parfume eller andre unødige tilsætningsstoffer. Apot.care er i øvrigt produceret i Frankrig og er i en høj kvalitet.

NB! Jeg gør opmærksom på, at jeg har fået produkterne i gave til test af Apot.care!

Hvordan finder du ud af, hvilken serum, du skal bruge?

Hvordan finder man præcis den serum, som huden har brug for? Apot.care har lavet en online hudanalyse, hvor du klikker dine svar ind på 20 spørgsmål. Det tager bare et minut.
Udfra dine svar sammensættes de tre ingredienser, der skal til at skabe en perfekt serum, der rammer dine behov.

Min resultat var Hyaluron, der hydrerer og virker udglattende, DMAE, der er en kraftig anti-age ingrediens, der styrker, løfter og strammer op, og Co-enzym Q10, der beskytter og fremmer cellefornyelsen.

rene serummer fra apot.care

Du kan selvfølgelig også altid vælge en enkelt flaske, hvis der er een, der tiltaler dig ekstra meget, men meningen er, at du sammensætter 3, som du bruger en dråbe eller to af hver dag morgen og aften.

De er meget drøje, tyndtflydende og glatte i konsistensen. Det er helt enkelt, med koncentrerede ingredienser, som giver en god base i din hudpleje. Lidt sjovt også at lege med sammensætningerne, og er du kreativ og læser om indholdet i de enkelte flasker, kan du også sammensætte din egen blanding. Måske udskifte en af ingredienserne, hvis du får et specifikt hudproblem. Efter sommeren kan der måske opstå nogle pigmenteringer, der kalder på en c-vitamin, bare for at nævne et eksempel.

Men eller følger du bare anbefalinger på Apot.cares onlineløsning, som du kan prøve her.

Apot.care serum

Hver flaske koster 230 kr. for 10 ml., hvilket giver en samlet pris på 690 kr. for en 30 ml. serum.
Det er selvfølgelig ikke billigt, men ikke desto mindre en normal pris for en koncentreret serum af en høj kvalitet. Her får du bare muligheden for at skræddersy den med præcis de ingredienser, du har brug for.

Under alle omstændigheder er det meget sjovt at gå ind og udfylde de 20 spørgsmål hos Apot.care og se, hvad analyse kommer frem til.

 Apot.care produkterne kan du finde hos Magasin.

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.