Uge 28 – Fokus og Favoritter

Så er vi røget afsted ud i det danske sommerland igen! Lige nu ligger vi i Roskilde og nyder det afslappede og hyggelige havneliv. I det hele taget, så elsker jeg at være i Danmark om sommeren, når mange andre er taget væk. Selvfølgelig er det et privilegium, man kan nyde, når man ikke er afhængig af skoleferier, men ikke desto mindre, så er Danmark for det første skønt, og så er det rart, at der er lidt affolket og let at komme til alle steder. Og nu skinner solen ovenikøbet! 🙂

Slow living

Egentlig kan jeg også godt lide bare at være hjemme i vores hus, men nu er vi altså på vores “flydende sommerhus”, hvor vi nyder friheden ved at kunne tage stort set hen, hvor vi vil (når blæsten altså ikke driller os). Nu er det så smukke Roskilde Fjord, som vi sidder på båden og kigger ud over. Måske er det alderen, der trykker, men naturen bliver mere og mere vigtig for mig og giver mig nogle af mine allerbedste stunder.

Viola ligger her ved siden af mig og sover, Sten ser tennis, svalerne flyver omkring os, vandet skvulper, vores forældre har været på besøg til frokost på båden. Det er slow living, når det er bedst her midt i naturen ♥
Måske er det noget, som man burde tænke lidt mere over, hvordan man kan få mere af i dagligdagen. Mere balance, mere nærvær og mindre stress.

Om lidt finder vi en smuk plet og laver qi gong bare for at fuldende idyllen. Jeg er nemlig ved at få godt fat i den tai chi gi qong, som Sten lærer mig, og jeg er blevet meget vild med, hvad den gør både mentalt og fysisk.

Formen vender tilbage!

I morges vågnede vi i Frederikssund, hvor jeg startede med at snøre skoene og løbe en rigtig fin tur langs vandet.
En rigtig god tur, hvor jeg igen kunne mærke formen komme et lille nyk mere tilbage. Jeg er i den grad blevet mig selv igen efter operationer m.v. og jeg er for alvor ved at genvinde troen på min egen styrke og sundhed igen. Jeg kan mærke, at energien og formen kommer tilbage, og det er skønt.

Det kommer selvfølgelig ikke af sig selv, men der er ikke andet at gøre, end at komme i gang. Og jeg er bare glad og taknemmelig for at være tilbage på banen.
Det er bare om at sætte den ene fod foran den anden og komme afsted. Man behøver ikke være verdensmester, men bare dét, at man gør noget, tæller.

Ugens beautyfavorit!

Jeg havde taget den nye beautybox fra Lookfantastic med på båden, så jeg kunne hygge mig med at åbne den på turen. (gave fra Lookfantastic). Og det er altså en seriøs god box i denne måned, så den ryger lige ind som ugens favorit.

I denne måned er der produkter for 550 kr., bl.a. en lækker makeupklud, som jeg er stor fan af, en full-size miscellar rensevand, en 20 ml. creme fra det fantastiske mærke Elemis, en eyeliner fra Eyeko, en lille aromatisk bodywash (perfekt rejsestørrelse) og en fugtgivende luksus øjenmaske.
Beautyboxen koster fra 126-135 kr. pr. måned afhængig af, om man tegner abonnement for 3-12 måneder.
Du kan se mere hos Lookfantastic her. (reklamelink)

♥♥♥♥

Endnu en sommeruge forude. Jeg håber, den bliver god, hvad enten du holder ferie eller arbejder, og om du nyder sommeren i Danmark eller ude på et dejligt feriemål. Husk at nyde det, hvor du er – og gøre noget godt for dig selv!

  1 svar
  1. Tina
   Tina siger:

   Gode rolige sommerbilleder og hvor må det være dejligt at være ude at sejle rundt 🙂
   Super sødt billede af du og vuffer med de fine både i baggrunden 🙂
   Nyd det og nyd at din form vender tilbage 🙂

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.