,

Comfort Zone Sublime Skin til moden hud

Comfort Zone sublime skin age

Reklame for Comfort Zone!

Udover månedens læserkonkurrence, så synes jeg, at februar godt kan kalde på lidt ekstra forkælelse! 🙂

Jeg har fået lov at give én af jer skønne læsere her på Qland en fantastisk gave fra Comfort Zone bestående af tre produkter i produktserien Sublime Skin, der med garanti vil forvandle din hud og give den ny glød og vitalitet over natten!

Sublime Skin er særligt udviklet til moden hud, der er påvirket af hormonelle ændringer – det kan være tørhed, skrøbelighed, elasticitetstab og rynker. Med en særlig lifting-teknologi genopbygges hudens fylde, fugt, udstråling, liv og styrke.

Den heldige vinder får tre Comfort Zone Sublime Skin produkter til en lækker plejerutine morgen og aften:

♥ Sublime Skin Face Peel Pad Treatment (340 kr.)
Comfort Zone Sublime Skin Serum 30 ml. (740 kr.)
Comfort Zone Sublime Skin Cream 60 ml. (675 kr.)
Samlet værdi 1.755 kr.

 

VINDEREN ER FUNDET – TAK TIL ALLE, DER DELTOG OG KÆMPE TILLYKKE TIL DEN MEGET HELDIGE VINDER ANNEMETTE KIÆR ♥

 

Comfort Zone er den del af Davines-gruppen, der i 2019 opnåede 100% CO2-neutralitet gennem bl.a. Ethiotrees, som er en non-profit organisation, der fremmer trægenopretning og mikroøkonomier gennem træproduktion, der ikke er til fældning. 1% af alle køb verden over doneres til velgørenhed!


Derfor virker Comfort Zone Sublime produkterne

Sublime Skin er en større serie til moden hud, og jeg har fået lov at vælge tre hero-produkter ud, som med en enkel rutine vil tilføre din hud en ekstremt god pleje, og jeg kan selv skrive under på, at de er aktive og vil vitalisere huden med det samme, du begynder at bruge dem!

Jeg har fået lyst til at gå lidt i dybden med de vigtigste ingredienser i de tre produkter, du kan vinde, for at give et bedre billede af, hvad det er, de kan. For vi er altså ude i en række moderne stjerneingredienser, der gør deres virkning.

1. Du skal selvfølgelig rense din hud, som du plejer, men herudover skal du peele huden med de syreholdige Sublime Skin Face Peel Pad Treatment – enten hver anden dag i en måned (jeg vil foreslå aften) eller alternativt 1-2 gange om ugen.

 

De små gennemvædede pads er pakket enkeltvis og indeholder langt mere, end man måske umiddelbart skulle tro. Her er nogle af de vigtigste ingredienser:
– Ethyl Ascorbin syre er en stabil form for C-vitamin, der er en stjerneingrediens, når det kommer til udjævning af hudtonen og fjernelse af pletter. Det menes også at have antioxidativ, antiinflammatorisk og kollagenboostende egenskaber.
– Glykolsyre er den mest gennemtestede og velkendte AHA-syre (Alfahydroxysyre – naturligt forekommende syrer, typisk frugtsyrer) til exfoliering af huden. Den fjerner blidt de døde hudceller, opfriske og blødgør huden.
– Gluconolactone tilhører den nye generation PHA -syrer (Polyhydroxysyrer), der er lige så effektive som AHA, men mindre irritationsskabende. De har desuden fugtgivende og antioxidative egenskaber.
– Niacinamid (Vitamin B3) er en funklende multifunktionel stjerne, der har en klinisk dokumenteret virkning i forhold til både anti-age, lysning, anti-inflammation og barrierebeskyttelse.
– Arginin, en aminosyre, der er en naturlig fugtgiver, og den gode gamle glycerin, der indeholde hudidentiske ingredienser til en sund og fugtet hud.

 

2. Brug Comfort Zone Sublime Skin Serum morgen og aften på den rene og evt. exfolierede hud. Brug den alene, hvis du har tendens til fedtet hud, eller i de områder, hvor du fedter. Serummet absorberes hurtigt og har en matterende effekt. Den er ekstremt blødgørende og både serum og creme har en fantastisk blød og lækker konsistens, som man kun kan blive forelsket i.
HUSK endelig hals og decolleté, hvor produkterne også virker fantastisk!

Nøgleingredienser:

– Natriumhyaluronat er en vandopløselig saltform af hyaluron, som er mere stabil og har en mindre molekylestørrelse end hyalouronsyre, som gør det lettere at trænge ned i huden. Hyaluron binder enorme mængder af vand og er derfor en stjerneingrediens, når det kommer til at tilføre fugt og fylde.
–  Ren Vitamin E (Tocopherol). En fantastisk antioxidant, der i øvrigt fungerer godt i synergi med Vitamin C, som findes i Face Peel Pad’en.
– Plantago Lanceolata Leaf Extract, en traditionel lægeplante, som har både antibakterielle, antioxidative og blødgørende egenskaber.
– Karnosin er en peptide, en stærk antioxidant, som menes at have kollagenboostende egenskaber.
– Glycerin. Igen har vi den gamle og altid gode naturlige fugtgiver og beskytter af huden.

 

3. Comfort Zone Sublime Skin Cream  bruges morgen og aften på ansigt, hals og decolleté, hvor den rige creme giver fylde, nærer, løfter og mildner rynker. Massér huden godt indtil cremen er helt trængt ind. Huden vil virke vitaliseret efter bare en enkelt nat!

Nøgleingredienser:

– Dicaprylyl Ether, Cetearyl Isononanoate, Propylheptyl Caprylate er alle tre blødgørende olier, der er eminente til tør hud og giver en silkeblød fornemmelse.
– Shea butter bliver betragtet som den helt store stjerne, når det kommer til fugt og blødhed. Den er også rig på antioxidanter.
– Karnosin er en peptide, en stærk antioxidant, som menes at have kollagenboostende egenskaber.
– Natriumhyaluronat er en vandopløselig saltform af hyaluron, som er mere stabil og har en mindre molekylestørrelse end hyalouronsyre, som gør det lettere at trænge ned i huden. Hyaluron binder enorme mængder af vand og er derfor en stjerneingrediens, når det kommer til at tilføre fugt og fylde.
–  Ren Vitamin E (Tocopherol). En fantastisk antioxidant, der i øvrigt fungerer godt i synergi med Vitamin C, som findes i Face Peel Pad’en.
– Glycerin. Igen den gode gamle naturlige fugtgiver og beskytter af huden.

 

Vær med i lodtrækningen den 19. februar!

Vil du være med i lodtrækningen om at vinde den fantastiske gave fra Comfort Zone – Sublime Skin Peel Pads, Serum og Cream til en samlet værdi af 1.755 kr.!

Comfort Zone hudpleje

Det eneste, du skal gøre er at lægge en kort (eller lang) kommentar her under indlægget. Skriv, hvorfor DU godt kunne bruge denne her forkælelse til din hud ♥

74 kommentarer
 1. Tine Nielsen
  Tine Nielsen siger:

  Midt i 40’erne og pso har efterhånden påvirket min hud så den konsekvent er tør og lettere irriteret. Det kunne være dejligt at vinde..

  Svar
 2. Pernille
  Pernille siger:

  Næsten lige meget hvad jeg gør ved min hud, er den meget tør og følsom – så det lyder som den rigtige kombination at prøve denne serie 🙂

  Svar
 3. Anette
  Anette siger:

  Både huden og mig vil blive støttet af denne gave. Jeg tror jeg har “forvirret min hud med forskellige antiage produkter i min iver for at reducere rynker. Jeg savner en samling af gode og luksuriøse cremer, der supplerer hinanden. ♥️

  Svar
 4. Mette S
  Mette S siger:

  Sikke en lækker præmie. Wow.
  Min hud er overgangsalders ramt dertil efterhånden temmelig gråt hår 🤣 så jeg kunne virkelig godt trænge trænge en omgang glød og lækker pleje – så jeg kan blive klar til forår og lys ❤️

  Svar
 5. Anne-Marie Andersen
  Anne-Marie Andersen siger:

  Jeg tænker præ-overgangsalder har gjort min hud mere tør, så denne serie lyder virkelig sublim til min hud. Med det mere tørre, er den nemlig også blevet sartere år for år og der er seriens kombination af beroligende niacinamid og fugtende ingredienser perfekt.Ih hvor jeg krydser fingre.

  Svar
 6. Marianne juhl
  Marianne juhl siger:

  Wow en lækker forkælelsespræmie.
  Selvom jeg “kun” er 48 er overgangsalder ved at sætte godt ind og min hud er træt og mega tør og slappere end jeg ønsker. Jeg håber at min hud kan få et boost inden foråret sætter ind så jeg kan stråle hele sommeren igennem ☀️

  Svar
 7. jessie holmslykke
  jessie holmslykke siger:

  min hud kunne godt trænge til noget kærlighed efter denne vinter med regn og rusk, arbejder dagligt ude i flere timer .:-)

  Svar
 8. Mette Bergmann Larsen
  Mette Bergmann Larsen siger:

  Lyder spændende. Jeg kunne godt trænge til et “boost” af noget nyt og spændende, da jeg går et hårdt sygdoms forløb igennem med et familie medlem 😞 og derfor forsømmer mig selv en hel del.

  Svar
 9. Pernille Henriksen
  Pernille Henriksen siger:

  Åhh, fyldte 59 i lørdags og synes min hud ser grå og gammel ud. Opdager nye linjer og røde plamager lidt for tit 🙁 Ville elske at blive forkælet med de lækre sager fra Comfort Zone!

  Svar
 10. Camilla Nyegaard
  Camilla Nyegaard siger:

  Jeg er faldet ind under kategorien; moden hud, så jeg kunne godt tænke mig at gøre noget godt for den.

  Svar
 11. Jeanette
  Jeanette siger:

  Comfort Zone – det lyder som et skønt produkt til min meget vinter-tørre-umulige hud. Og hvem vil ikke gerne have glød og vitalitet som sidegevinst 😉 jeg håber og krydser fingre.
  Hav en dejlig aften 🙂

  Svar
 12. Wanja Zurek
  Wanja Zurek siger:

  Da jeg nærmer mig hastigt de 60 😬 trænger min hud godt nok til forkælelse og en adækvat behandling .

  Svar
 13. Annemette Kiær
  Annemette Kiær siger:

  Jeg har flere gange skelet til mærket efter at jeg prøvede de fine pads efter anbefaling af Anette Kirstine, Beautyspace. Jeg synes alt virker lækkert ved mærket – udseende, ideologien og sammensætning af ingredienserne.
  Og så trænger jeg til en ordentlig hudkærlig overhaling ❤

  Svar
   • Annemette Kiær
    Annemette Kiær siger:

    Kære Jeanette, hvor er det bare fantastisk, jubii! Tusind tak!! Hvor jeg glæder mig til at modtage de lækre produkter, hold nu op, jeg er heldig. Ha’ en skøn dag. Og tak for din meget fine blog. Kærligst, Annemette

    Svar
 14. Mia Schiller
  Mia Schiller siger:

  Det ville simpelthen være VERDENS bedste gave for både krop, sind & sjæl. Min hud er grå & trist og trænger i den grad til kærlighed. Jeg krydser fingre!

  Svar
 15. Bente Kolbech Jensen
  Bente Kolbech Jensen siger:

  Bruger deres krops produkter, men ville rigtig gerne prøve deres Comfort Zone Sublime produkter <3 <3 <3

  Svar
 16. Dorrit Clausen
  Dorrit Clausen siger:

  Efter en januar med lidt ekstra udfordringer vil forkælelse i form af et vitaliserende boost være skønt til min modne hud

  Svar
 17. Wendy
  Wendy siger:

  Jeg har før prøvet Peel Pads og er meget begejstret- de er enkle at bruge og effektfulde. Vil elske at vinde de skønne produkter fra Comfort Zone❤️

  Svar
 18. Malene Herbert Christensen
  Malene Herbert Christensen siger:

  Jeg vil bestemt gerne have en chance for at vinde de lækre produkter, som lyder top-effektive! Lidt ekstra lækkerhed er aldrig af vejen og hvor jeg tidligere tænkte at en den ene creme nok var lige så god som den anden (indenforen vis grænse, altså!), kan jeg nu virkelig mærke forskel og er ret selektiv. De her lyder som toppen 😉

  Svar
 19. Lotte G
  Lotte G siger:

  Overgangsalderen er ved at have et godt tag i både min krop og min sjæl men bestemt også mit ansigt. Jeg gør hvad jeg kan med sund kost og motion, mindfulness og selv- kærlighed, men mangler at kunne forkæle min hud med nye rutiner der passer til de forandringer der også sker med min ansigtshud. Derfor ville jeg elske at vinde de lækre produkter fra Sublime Skin Comfort Zone 🌸. For det er jo lige præcis i Comfort Zonen, at jeg er den bedste udgave af mig selv – til glæde for mig selv og de dejlige mennesker jeg har i mit liv 🙏

  Svar
 20. Lene Bringsjord
  Lene Bringsjord siger:

  Wau en skøn forkælelsespakke – den vil være skøn at vinde. Vil dele den med min søster der fylder 50 år i februar 🌿🙏🧡

  Krydser fingre. Smil fra Århus. 🙏😀🌿

  Svar
 21. Maja
  Maja siger:

  Jeg vil gerne vinde fordi min hud ofte er fedtet, hvilket jeg kan se et af produkterne kan afhjælpe. Derudover ville der være skønt hvis det kunne forebygge rynker. 😊🙏🏼 krydser fingre. 🍀

  Svar
 22. Stine
  Stine siger:

  Jeg synes, at mine rynker i panden og andre steder begynder at afsløre, at jeg ikke er helt ung længere 😉 Derfor vil jeg rigtig gerne vinde de lækre produkter 😀🤞

  Svar
 23. Anette
  Anette siger:

  Ville meget gerne vinde de lækre produkter. Min hud trænger til forkælelse efter et hårdt år, og her i vintertiden🤞🏻🍀😊

  Svar
 24. Maja
  Maja siger:

  Min hud reagerer på overgange mellem årstiderne og ville håbe at denne serie blandt mange andre ting, kunne hjælpe på dette.
  Mvh Maja

  Svar
 25. Mette lorentzen
  Mette lorentzen siger:

  Min hud arter sig anderledes i disse år (højst sandsynligt grundet overgangsalder) derfor vil jeg rigtig gerne vinde produkterne 😊

  Svar
 26. Danielle
  Danielle siger:

  Elsker Comfort Zone’s produkter og er vild med at de er bæredygtige. Derfor skal jeg vinde 😁😁😁

  Svar
 27. Betina Frandsen
  Betina Frandsen siger:

  Jeg er ramt af stress. Begge mine børn har en del diagnoser bla autisme. Det har været en masse hårde kampe med kommunen. Og mange hårde år hvor de på skift har været hårdt ramt psykisk. Det har gjort noget ved mit ansigt. Den trænger til massiv omsorg.

  Svar
 28. Tina
  Tina siger:

  God formiddag 🙂
  Sikke en flot gave med Comfort Zone 🙂
  Jeg bor og driver gården her på bøhhlandet, der er jeg meget ude i al slags vejr og især frost og blæsevejr tørrer mit ansigt helt ud, så sådan en lækker hudforkælelse vil jeg jeg gerne prøve lykken om 🙂
  Hilsner

  Svar
 29. Trine
  Trine siger:

  Min hud er sart og tør her i vintermånederne. Jeg vil meget gerne prøve om Comfort Zone produkterne kan afhjælpe det lidt🙏

  Svar
 30. Mia
  Mia siger:

  Der er mange mange gode virkestoffer på den inci. Det vil være lækkert at gi min hud ekstra forkælelse her i vintersæsonen. ❤🤩

  Svar
 31. Tina Weber
  Tina Weber siger:

  Hej
  Jeg er meget udendørs og trods det milde vejr, synes jeg min hud virker stram og trist. Jeg har prøvet forskellige mærker, uden den ønskede virkning. Vil meget gerne prøve dette produkt.
  Hilsen
  Weber

  Svar
 32. Lotte
  Lotte siger:

  Comfortt zone e er et mærke jeg ikke kender, men det vil være skønt at få muligheden for at stifte bekendtskab. Og med min 50 årlige hud passer den da perfekt til mig❤️

  Svar
 33. Connie Hervard
  Connie Hervard siger:

  Jeg synes at det lyder som 3 virkelig fine produkter Jeg er lige begyndt at bruge CZ som skrub og hånd og fodcreme. Det er virkelig lækre produkter og jeg ville elske at prøve flere produkter fra Comfort Zone❤️

  Svar
 34. Helle Bonderup
  Helle Bonderup siger:

  Tak for muligheden for at prøve, for mig nye produkter fra en yndlingsmærke. Jeg håber meget at vinde!

  Svar
 35. Jeannette Bach Kjeldsen
  Jeannette Bach Kjeldsen siger:

  Jeg er 50 år, og min hud trænger så meget til kærlighed. Ansigtet bære præg af flere års stress, og har dybe og mindre rynker

  Svar
 36. Jette Dideriksen
  Jette Dideriksen siger:

  🦃 trænger til nogle produkter der kan hjælpe lidt imod min begyndende slappe og vintertrætte hud. Med alle de virksomme ingredienser der er i disse skønne sager, så er der håb😅🤩

  Svar
 37. Carina Wolff
  Carina Wolff siger:

  Det lyder som nogle virkelig gode produkter! Jeg kunne godt tænke mig at prøve dem, da overgangsalderen har sneget sig ind på mig – og det gør altså også noget ved min hud🥺

  Svar
 38. Yvonne i
  Yvonne i siger:

  HOLY moly en skøn gaw 🥰🥰🥰🥰.
  Min mormor hud ❤️ Kunne trænge til liiidt ekstra forkælelse 👌

  Svar
 39. Malene Nielsen
  Malene Nielsen siger:

  Det vil jeg godt vinde 😍 har fugt cremen, den er rigtig lækker. Måske dette sæt er bedre til moden vintertid 🤩

  Svar
 40. Lisa
  Lisa siger:

  Jeg er godt igang med overgangsalder/vinterhud og det er lidt af en udfordring at holde min hud flot og frisk. Den er utrolig tør. Det lyder som om, at disse produkter kan hjælpe mig, så derfor vil jeg utrolig gerne vinde dem.

  Svar
 41. Beate
  Beate siger:

  To børn på to år samt en del stress har sat sig i ansigtet, så jeg kunne i dén grad trænge til lidt førstehjælp.

  Svar
 42. Anne
  Anne siger:

  Oh, det gad jeg godt! Fordi – det er så gode produkter. Og fordi – de sætninger med hormonelle ændringer, tørhed, manglende fasthed og rynker passer som hånd i handske på beskrivelsen af mig og min hud. Det ville godt nok være som en (god) drøm.

  Svar
 43. Nina
  Nina siger:

  Det ville være så lækkert, hvis jeg fik chancen for at prøve produkterne! Jeg vil gerne dele med min søster, som jeg ved også ville blive så glad for det ❤️

  Svar
 44. Rikke Langkow
  Rikke Langkow siger:

  Som du dog forkæler os ♥️ Har aldrig prøvede Comfort Zone så det kunne være lækkert at vinde

  Svar
 45. Susanne Bjørnelund
  Susanne Bjørnelund siger:

  Det kunne jeg rigtigt godt tænke mig at vinde. Jeg er rigtig god til at pleje min hud og kunne godt tænke mig lidt inspiration og efter at have læst beskrivelserne af de enkelte produkter lyder det som noget der ville være godt for min hud 😘

  Svar
 46. Jannie Hansen
  Jannie Hansen siger:

  Jeg kunne rigtig godt tænke at prøve den gode serie fra Comfort Zone. Derfor vil jeg gerne vinde et sæt.

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.