,

Hårklinikken giver mig tryghed – og nye hår!

Reklame for Hårklinikken – specialister i hårtab og hårpleje!

Hårklinikken før og efter

Efter 8 måneder med behandling fra Hårklinikken har jeg fået både tykkere hår, øget vækst og fyldigere tindinger!

Efter lidt mere end et halvt år med hårprodukter og eliksir mod hårtab fra Hårklinikken er det nu tid til endnu en status!

Lad mig lige her fra starten sige, at produkterne sagtens kan fås i almindelig handel og vandel og kan bruges af ALLE, der vil styrke og pleje håret, stimulere hårbunden og væksten eller sætte ind på forebyggelse af hårtab.

Kun den avancerede ekstrakt skal man igennem klinikken for at få blandet specielt, hvis man som både kvinde eller mand oplever reelt hårtab. Og det kan altså lade sig gøre både at forebygge hårtab – og at få gang i væksten, hvis der er af den ene eller den anden grund er sket en udtynding. Det kan være efter stress og sygdom, men det kan også skyldes overgangsalder eller være genetisk betinget hos både mænd og kvinder. (læs evt. mere om hårtab hos kvinder i dette indlæg).

Jeg har tidligere vist, hvordan jeg i løbet af få måneder fik gang i ny hårvækst i tindingerne, som altid har været lidt tynde hos mig (du finder indlægget her). Det egentlig formål var primært at få tryghed for, at jeg ikke ville blive tyndhåret pga. den antihormonbehandling, jeg er sat i, og det skal jeg love for, at jeg har fået! Men jeg har fået en uventet bonus i form af en markant tykkere hårgrænse og masser af nye hår på vej i siderne, som altid har været lidt tynde fra naturens side.

Reager hurtigt på hårtab!

I forbindelse med stress omkring mit sygdomsforløb sidste år, oplevede jeg ekstra fældning, og jeg vidste også, at én af bivirkningerne ved antihormonbehandlingen kunne blive hårtab. Manglen på østrogen efter overgangsalderen medfører i forvejen problemer med tyndere hår for hver tredje kvinde!
Det skræmte mig – håret er for de fleste en meget følsom ting – men det var noget, jeg vidste, at jeg rent faktisk kunne gøre noget ved med hjælp fra Hårklinikken.

Det er altid en god idé at reagere, når håret begynder at fælde ekstraordinært og blive tyndere. Hellere reagere hurtigt end for sent, når hårsækkene er gået helt til!

Prisvindende produkter – her er dem, jeg bruger!

Prisvindende produkter fra Hårklinikken

Jeg bruger for tiden shampooerne Restorative, som bl.a. reducerer talg-produktionen, som er en bidragende faktor i forhold til hårtab forårsaget af hormonelle forandringer og Balancing, der er en mere dybderensende og genoprettende shampoo.

Costume skønhedsfavorit hårkur

Endelig er mit krusende hår med tendens til tørhed meget glad for den prisvindende Hair Mask (Bedste Hårmaske, der giver intens fugt og trænger ind og reparerer hårstrående – Costumes Skønhedsfavoritter 2019), samt den lige så gode Leave-In Hair Hydrating Creme. Leave-In cremen er et fantastisk produkt, som både kan bruges som balsam og skylles ud, og som en leave-in fugtgiver og varmebeskytter. Ydermere åbner den, på samme måde som hårkuren, hårstrående og tilfører fugt indefra på en nyskabende måde. Begge dele styrker håret, mindsker risikoen for, at det knækker og spalter, samler håret og gør det blødt og lækkert at se på.

Derudover bruger jeg dagligt Hårklinikkens Extract til at forebygge hårtab og sætte gang i væksten. Den vandt i øvrigt også en pris i Costumes Skønhedsfavoritter 2019 i kategorien Hårboostere.

Hårklinikken ekstrakt mod hårtab

Min personlige blanding af Extract med bl.a. mælkesyrer, der sætter gang i min hårvækst!

Extracten er blandet specielt til mig, og jeg er stille og roligt gået op i intensitet. Jeg fordeler den i hovedbunden hver aften (se mere i indlægget her) og har allerede oplevet, at mit i forvejen tykke hår har fået endnu mere vækst. I stedet for at være bange for hårtab får jeg nu et endnu mere fyldigt hår! Ydermere er tindingerne, hvor jeg før fra naturen kunne føle mig lidt “halvskaldet”, når jeg fx havde hestehale, nu godt på vej til at blive fyldt op af nye hår. Det er ret vildt så mange nye hår, der er kommet på få måneder.

Hårklinikken giver sundt hår for alle!

Jeg har fået ro på og en uvurderlig tryghed for, at jeg ikke vil miste hår pga. min medicin – tværtimod har jeg nu fået endnu mere hår end før.
Med tiden vil jeg kunne sætte behandlingen ned fra hver dag til nogle gange om ugen og bibeholde mit fyldige hår.

Hårklinikkens produkter er dog på ingen måde forbeholdt de, der har problemer med hårtab. Plejeprodukterne kan bruges til daglig hårpleje af alle, hvor de både vil optimere forholdene for væksten og i det hele taget vil beskytte, styrke og pleje håret indefra.

Produkterne kan købes flere steder, og de er nu også på vej ud til flere af landets apoteker. Vil du læse mere, finder du et overblik her på Hårklinikkens webshop.

Har du problemer med hårtab eller udtynding, så kan du benytte dig af Hårklinikkens gratis telefonrådgivning.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.