Comme Deux er skabt af Goodiebox og deres medlemmer

Det danske hudpleje- og makeupmærke Comme Deux er skabt af folkene bag Goodiebox – sammen med tusindvis af kvinder, som har givet inputs og feedback i udviklingen af produkterne. Priserne er holdt på et fornuftigt niveau og udtrykket er på een gang enkelt, let og uhøjtidelig livsglæde signaleret med de fine farver. Alt er vegansk og parfumefrit.  

 

Reklame – produkter modtaget i gave til test/Indeholder reklamelinks til Goodiebox

Måske er du stødt på hudpleje og makeup fra Comme Deux, der trods det franskklingende navn er pæredansk. Udviklet af folkene bag den succesfulde Goodiebox og med hjælp fra tusindvis af deres kunder. Jeg gætter på, at det er medvirkende årsag til bl.a. de meget lækre teksturer og overskuelige produkter.

#Whip

Nyeste skud på stammen fra Comme Deux er deres dagcreme #Whip til 169 kr. for 50 ml. En skøn, blød creme med macadamiaolie, shea butter, glycerin, mandelolie samt olie fra frøene og ekstrakt fra bomuldsplanten. Sidstnævnte er rig på fedtsyrer, som afhjælper tørhed, rødme og irritation.
#Whip passer til alle hudtyper, har en behagelige og let konsistens og er perfekt til dig, der gerne vil have en creme, der hydrerer og plejer og samtidig beskytter hudbarrieren. En god afslutning ovenpå en serum – og for de yngre en god creme til en fornuftig pris. Vegansk og uden parfume. 

Abonnerer du allerede på Goodiebox har du måske stiftet bekendtskab med Comme Deux.
Kender du ikke Goodiebox, så kan jeg anbefale at prøve det. Her får du produkter hver måned til en brøkdel af prisen. Der er lige nu en meget fin velkomstbox til 99,50 kr. lige nu med produkter for 1.100 kr. (du kan frit afmelde igen).

 

 

Flere Comme Deux favoritter

Prøv fx også at tjekke de her favoritter ud:

The Spritz Facemist – med bl.a. præbiotika, mild AHA-syre, hyaluron og glycerin (uden parfume, essentielle olier eller alkohol). Balancerer, fugter og frisker op når som helst, du har brug for det. Som det første step i din hudpleje, som setting spray ovenpå makeuppen eller i løbet af dagen, når du trænger til at blive frisket op. 179 kr.

The Essence – ved at tilføre en Essence kan du bringe din hudpleje et step op. Her prepper du huden og booster de næste produkter og tilfører typisk en tyndflydende fugt – og i dette tilfælde også en balancerende kombination af præ- og postbiotika. 299 kr.

Comme Deux Liplove – en virkelig skøn læbeolie, som giver langtidsholdbar glans og pleje uden at klistre. Med superolien squalane og c-vitamin. Den er i tre meget diskrete farver, som alle er transparante. 129 kr.

 

Eller gå selv på udkig i Comme Deux’s univers co-created med deres kunder.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.