,

Dexeryl – en dokumenteret, medicinsk creme, som bare er den bedste bodylotion!


Dexeryl er en medicinsk godkendt creme, som blødgør og reparerer alt fra den nyfødte babys til den voksne og ældres sarte hud. Fra tør hud og hudlidelser såsom atopisk eksem, tør hud på fødderne hos diabetikere til små overfladiske brandsår og tørre hænder. Den trænger lynhurtigt ind og efterlader huden behageligt gennemfugtet hele dagen. Derfor er den generelt er en HELT fantastisk og unik bodylotion for ALLE – og derfor får den denne uges favoritværdighed.


produkt modtaget i gave til test!
Indeholder reklamelinks til Apopro

Selvom jeg ikke døjer med hudlidelser eller specielt tør hud, så er jeg helt vild med Dexeryl som daglig bodylotion (cremen er velegnet til både ansigt og krop – fødder og hænder). Den trænger ekstremt hurtigt ind og efterlader huden gennemfugtet og velplejet hele dagen. Og den fedter ikke, du kan roligt tage dit tøj på umiddelbart efter påføringen!

Jeg var solgt fra første gang, jeg prøvede Dexeryl-cremen, hvor jeg i løbet af dagen lagde mærke til den unikke følelse af en virkelig lækkert gennemfugtet hud.

Dexeryl fås på Apotektet. Køb den online hos Apopro her. (reklamelink)

Jeg er i øvrigt også vild med, at den store flaske med 500 ml. (til under 200 kr.) har pumpe. Det bliver simpelthen ikke nemmere at få givet kroppen den fugt og beskyttelse, den har brug for.Patenteret beskyttelse

Ikke alene giver Dexeryl blødhed og smidighed, og fugt nede i huden – cremen danner også en film, der beskytter og begrænser vandtabet, dehydrering, fra hudens øverste lag. Det sker ved hjælp af en type vaseline sammensat af en blød og en flydende paraffin patenteret af Pierre Fabre.

 

Dexeryl er kategoriseret som medicinsk udstyr, fordi har en veldokumenteret effekt i behandling og til lindring af brændende og kløende hudsymptomer, der kan opstå i forbindelse med atopisk eksem og kontakteksem. Derudover er den bare fantastisk god til os alle – selv til nyfødtes sarte hud – og også perfekt af have ved hånden til tørre ben, fødder, neglebånd og hænder.

 

NY skånsom vaskeolie fra Avéne

Når, vi nu er i gang – med Pierre Fabre og de specielle hudplejeprodukter til tør hud og hud med eksem eller andre hudlidelser – så vil jeg også vise den helt nye oliebaserede sæbe fra Eau Thermale Avéne.


Lider du af fx eksem er det vigtigt at få renset huden og fjernet døde hudceller dagligt, men på en måde, der er skånsom og ikke udtørrer. Og samtidig beskytter mod kalken i vandet. For alle os, der er så heldige ikke at have hudproblemer giver en sådan vaskeolie naturligvis også mening til forebyggende beskyttelse af hudbarrieren.

Avène XeraCalm A.D Cleansing Oil renser og har en let skum, og mindsker evt. kløe og tørhed fra første brug. Det er altid nødvendigt for især den tørre eller problematiske hud at få en god creme bagefter, og der kan jeg varmt anbefale Dexeryl.

Avène XeraCalm A.D Cleansing Oil koster 179,50 kr. for 400 ml. hos Apopro
Dexeryl er på tilbud til 186 kr. for 500 ml. (reklamelinks).

 

KLIK & SE ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER!

 

Dexeryl fremstilles af Pierre Fabre Group, som blev grundlagt for 60 år siden af en ung fransk farmaceut. De er i dag eksperter i hudsygdomme, pleje er efter fx cancerbehandling, Derma-kosmetik og naturlig sundhed. Blandt mærkerne findes også A-Derma, Ducray og Eau Thermale Avéne, som alle findes på Apoteket.

Pierre Fabre Group ejes i dag af en almen fond og prioriterer langsigtede mål højere end kortsigtede økonomiske resultater!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.