Corona Kobberbryllup!

Vi måtte fejrer vores Kobberbryllup på alternativ vis under Coronaen.

I går havde vi Kobberbryllup, og selvom jeg havde drømt om en god gammeldags æresport, messingsuppe og hele baduljen, så blev det alligevel en perfekt dag. Coronaen sætter jo agendaen for os alle sammen for tiden,  så vi må fejre de store dage på alternativ vis. Vi nød dagen med en dejlig strøm af hilsner, blomster og gaver – og besøg af Stens piger og vores lille barnebarn.

Vi tager revanche med et “Kobber Cocktailparty” hos Peter Lieps Hus til sommer, men dagen i går kunne trods alt også noget! Bare det at vide, at andre tænker på os og sender søde ord, blomster og gaver, det er guld værd – særligt i denne tid. Og så må vi give den gas med fest og dans – og nu drømmer jeg så om en bryllupskage og brudevals i stedet!

En veninde havde fra morgenstunden stillet hjemmebagt kage, knækbrød og blomster ved vores dør til vores bryllupsdag

En veninde havde fra morgenstunden stillet hjemmebagt kage, knækbrød og blomster ved vores dør. Så betænksom en gave!

Gave til Kobberbruden - et certifikat og et gavekort!
Morgenbord med vores gaver til hinanden – jeg fik et fint “certifikat” og et smykkegavekort, som bruges, når butikkerne igen åbner. Jeg har givet Sten en tur i Norges skærgård, hvilket nok må blive næste forår om alt går vel.

Mine forældre havde sørget for en flot gave med smukke musselmalede skåle at åbne på dagen også.

Smukke musselmalede skåle i gave.

Vi hyggede os og nød hilsner og telefonsamtaler – og en kimen på døren ind imellem med skønne blomster og gaver.

Gavekort til kobberbrudeparret.

Begge døtre/bonusdøtre havde taget fri fra arbejde og kom på besøg sammen med lillepigen om eftermiddagen. Og en flot gave, hvor vi skal besøge Ästad Vingård i Sverige!
Det var så fint, da de kom med flag og lille Asta med rød hjerteballon og hurraråb. I vuggestuen havde hun råbt, så alle kunne høre det, at nu skulle hun besøge bedstefar og bedstemor ♥ Så kan man da kun blive glad, selvom der er mange andre, vi må undvære i disse tider. Heldigvis er telefon og internet opfundet! ♥

Til slut levering af lækker sushi – og nu har vi en speciel, men god, Kobberbryllupsdag at se tilbage på takket være alle de dejlige mennesker, vi er så heldige at have i vores liv. Foruden hinanden naturligvis ♥

 

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.