,

Fredagsfavorit – BareMinerals Smoothness Hydrating Cleansing Oil

En god renseolie er helt uundværlig i min hudplejerutine, og som denne uges fredagsfavorit har jeg valgt den nye Smoothness Hydrating Cleansing Oil fra BareMinerals. Jeg er fuldstændig forelsket i den 100% naturlige duft, konsistensen og den næring, fugt og renhed, den giver til huden.

n god renseolie er helt uundværlig i min hudplejerutine, og som denne uges fredagsfavorit har jeg valgt den nye Smoothness Hydrating Cleansing Oil fra BareMinerals

 produkt modtaget til test – indeholder reklamelinks

Rensen er et meget vigtigere step i hudplejerutinen, end mange tror. Det handler ikke bare om hurtigt at få makeup og snavs af. Du kan med de rigtige produkter og et par minutters daglig indsats gøre en kæmpe forskel for udseendet af din hud.

Jeg bruger altid en oliebaseret rens om aftenen, som jeg masserer ind i huden og derefter fjerner med en klud. Jeg bruger ofte en vandbaseret rens bagefter, men dage, hvor huden er tør, springer jeg den over. Har du tendens til meget tørhed, så brug en renseolie som denne, som ikke fjerner fugten i huden, men endda giver næring!

BareMinerals Smoothness Hydrating Cleansing Oil er vegansk og fyldt med super planteolier!

Den nærende (ikke-porestoppende) renseolie kan bruges til både ansigt og øjne og fjerner både snavs og makeup. Massér den ind i huden og nyd den fantastiske naturlige duft, der leder tankerne hen på en professionel ansigtsbehandling. Jeg NYDER den hver gang!
Tilfør lidt vand og den omdannes til en mere mælkeagtig konsistens, som let skylles af.
Huden efterlades ren og let hydreret uden at blive stram.

BareMinerals hydrating cleansing oil leder tankerne hen på en professionel ansigtsbehandling. Jeg NYDER den hver gang!

Renseolien er fri for unødige og problematiske ingredienser, og er baseret på en række superolier:

– øverst på listen, og dermed hovedingrediensen, er olie af Carthamus Tinctorius, en plante, som på dansk hedder Saflor. Den er kendt for et unikt højt indhold af plejende og nærende fedtsyrer.
– Squalane har de fleste efterhånden hørt om. Den findes naturligt i specielt fisk og planteolier (ofte udvundet af oliven) – og i det menneskelige sebum (den olieagtige substans, som talgkirtlerne producerer for at beskytte huden og for at holde den sund).
– der er derudover både olier fra solsikke, jojoba (som jo i virkeligheden er en flydende voks) og hjulkrone (den ikke så kendte, men ikke desto mindre rigeste plantekilde for den super vigtige essentielle fedtsyre gamma-linolensyre (GLA). GLA er beroligende og nærende og kan reparere selv stærkt tør og irriteret hud).

En renseolie som denne holder i månedsvis. Den koster 455 kr. for 180 ml. (fås i Matas – reklamelink)

BareMinerals Smoothness 

I den nye Smoothness serie finder du også en virkelig lækker, ultrablød og let dagcreme, Smoothness Bare Haven Soft Moisturizer
I den nye Smoothness serie finder du også en virkelig lækker, ultrablød og let dagcreme, Smoothness Bare Haven Soft Moisturizer, der tilfører masser af fugt og gør huden blød og smidig. Igen fri for unødig fyldstof og problematiske stoffer, og også her får du en række planteekstrakter, foruden beskyttende og fugtopbyggende ceramider og celleopbyggende peptider.
Cremen koster 355 kr. og fås ligeledes hos Matas. Reklamelink


Du kan se eller gense alle fredagsfavoritterne her.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.