Symphonique er den nye 45+ stjerneserie fra Beauté Pacifique!


Beauté Pacifique har netop lanceret det, de selv kalder deres største nyhed i årtier. Deres nye serie Symphonique består af serum, dag- og natcreme med bl.a. seks forskellige typer A-vitamin, to slags hyaluronsyre og en avanceret nanoteknologi. Tre moderne, innovative og effektive produkter, der med det samme giver en
mærkbar effekt på hudens udseende og samtidig virker stimulerende i dybden.

 

Produkter modtaget i gave.
Indlægget indeholder reklamelinks.

Fire års udvikling ligger der bag den nye Symphonique serie! Og stoltheden er da heller ikke til at tage fejl af hos danske Beaute Pacifique over den nye sammensætning af ingredienser, der trækker på dermatologisk forskning af de bedste anti-age ingredienser, der findes til den 45+ årige hud.

Jeg har været blandt de første til at teste de tre nye Symphonique produkter, som netop er blevet lanceret i Matas. Jeg må sige, at de har grund til at være stolte hos beauté Pacifique. Den nye serie er virkelig en stor nyhed og har sendt Beauté Pacifique højt op i hudplejeligaen.

Serum og cremer er lækre og yderst behagelige i konsistenserne – og de virker fugtgivende, udglattende og forskønnende huden med det samme.

Symphonique Hyaluron Serum – exfoliering, beskyttelse og massiv fugt i eet!

Serummen søger for at tilføre masser af fugt og elasticitet med et boost af to forskellige hyaluronsyrer og et peptidkompleks. Den føles som en drøm på huden og giver med det sammen en flot fugtopbygning, der føles mættet og behagelig.

Serummen indeholder også Beauté Pacifiques helt eget exfolieringskoncept, som blidt fjerner de øverste døde-hudceller. Endelig får du med serummen ingredienser, der øger hudens modstandskraft overfor alle former for skadeligt lys – også det fra telefoner  og computerskærme!

Serum Symphonique og resten af serien fås i Matas (vejl. pris 499,-)

Crème Symphonique Day-Time – virker både hurtigt og over tid!

Crème Symphonique Day-Time giver fra første øjeblik en følelse af opfyldning og udglatning af huden og den eftertragtede mættede fornemmelse, som er det bedste grundlag i hudplejen og for enhver makeup. Det er en virkelig fin dagcreme. Sammen med serummen får du en endnu større effekt.

Her kommer Beauté Pacifiques unikke mikrokapsler i spil, som langsomt frigør fugtgivende og plejende ingredienser igennem hele dagen, så din hud får maksimal anti-age pleje. Den indeholder også en avanceret nano-teknologi, der netop forskønner hudens overflade allerede ved første påføring – og samtidig på grund af de bittesmå partikler, som transporterer anti-age ingredienserne langt ned i huden.

Crème Symphonique er nu på hylderne hos Matas (vejl. pris: 699,-)

Crème Symphonique Night-Time giver et A-vitamin boost i særklasse

Man mærker med det samme effektiviteten af natcremen og vågner med en følelse af en velplejet hud. Den giver ikke rødme og irritation hos mig, men måske skal du bygge din tolerance op for A-vitamin, hvis du ikke er vant til at bruge det. Det er en rigtig god idé, at bruge A-vitamin, som er blandt de mest veldokumenterede anti-age ingredienser, der overhovedet findes. I en natcreme som denne, er det effektiv til reparation af skader fra bl.a. solen, og reduktioner af linjer og rynker.

Crème Symphonique Night-Time indeholder seks forskellige A-vitamin-typer. Blandt andet den rene Retinol, som er indkapslet og velbevaret i mikrokapsler. Kapslerne brister gradvist, først ved påføring på huden og derefter i løbet af natten.
De mange øvrige ingredienser arbejder alle sammen om, med hver sine supplerende hud-forbedrende egenskaber, at cremen kan fungere som en helhedspleje til den voksne hud.

Crème Symphonique Night-Time og resten af serien finder du hos Matas (Vejl. pris: 749,-)

3 kommentarer
 1. Charlotte A
  Charlotte A siger:

  Hej jeanette. Tak for svar 👍🙂. Ja de laver nogle super gode produkter og fungere så fint på min hud 👍👍 jeg vil se om jeg kan komme forbi Matas en dag og få nogle prøver 👍 men sikker på de bliver et hit 👍 endnu en gang tak for svar og god weekend til dig 🙂🙂☀️

  Svar
 2. Charlotte A
  Charlotte A siger:

  Hej jeanette. Uh…. de laver bare sådan super fine produkter 👍👍 har godt set at de nye produkter lyder så lækkert 👍👍 de må prøves på et tidspunkt . Har selfølgelig lige købt ind af produkter inden de nye kom på market øv 🤪😂😂 nå men vil lige høre dig om du ved hvordan evt nat creme er i forhold til super booster 3 clinical kan ikke lige gennemskue det 😀 da booster kun kan købes ved hudlæge samt i Hadsund og ikke i butikker . Kan se der er retinol i den nye og de andre 5 A vitaminer . Jeg bruger nemlig boosteren men som jeg ser det vil det måske være bedre at skifte da den nye lyder af lidt mere A vitamin 😀😀 hilsen charlotte❤️

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Charlotte,
   Valg af optimal hudpleje afgøres jo af både præferencer, hudtype osv., men jeg ville vælge den nye natcreme i stedet for Super Booster 3 Clinical. Jeg har prøvet begge, og min helt personlige præference er den nye Symphonique Night Time.

   Når jeg kigger på ingredienserne har den nye creme, som du selv er inde på, flere forskellige slags A-vitamin, herunder ikke mindst Retinol, som er den stærkeste variant.
   Derudover finder du bla. Niacinamid, som også er en stærk anti-age ingrediens og Bakuchiol, som er en ny hot ingrediens – samt de nye teknologier i form af mikrokapsler og nanopartikler.

   Jeg er vild med hele den nye serie og kan kun anbefale dig at prøve den næste gang. Indtil da er der jo intet forgjort i de “gamle” cremer, men jeg forstår godt, at du som Beauté Pacifique fan er spændt på de nye. Måske kan du starte med serummen, hvis du ikke allerede har en – der sker intet ved at blande.

   Mange hilsner
   Jeanette ❤️

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.