,

Danske Bodyologist giver din krop overlegen pleje!

Fredagsfavoritten i denne uge hylder et nyt dansk mærke, BODYOLOGIST, hvor to garvede beautykvinder og tidligere Magasin-indkøbere har taget al deres erfaring og viden fra hudplejen og skabt en række kropsprodukter med aktive videnskabeligt dokumenterede ingredienser. De aktive stoffer, der normalt er forbeholdt ansigtsplejen, giver en overlegen pleje og effekt, også når de bruges på kroppen.

 

Reklame/modtaget i gave til test.
Reklamelinks til Magasin

BODYOLOGIST har taget viden fra hudplejen og skabt en række kropsprodukter med aktive videnskabeligt dokumenterede ingredienser. De aktive stoffer, der normalt er forbeholdt ansigtsplejen, giver en overlegen pleje og effekt, når de bruges på kroppen.

I de fleste kropsprodukter får du en række gode olier og andre fugt- og fedtgivere. Bodyologist har derudover tilsat de mest veldokumenterede hudforbedrende ingredienser, vi kender fra ansigtsplejen. Det betyder, at du nu får en sammensætning, der forbedrer teksturen, giver mere glathed og glat og samtidig både genopbygger fugt i dybden og tilfører fedt, der beskytter barrieren og holder på fugten. Derudover sigter de efter en høj andel af naturlige ingredienser og bæredygtig emballage.

Årets Kropsplejeprodukt – Luksus 2022

Hvorfor ikke give kroppen samme superingredienser som ansigtet? Hyaluron, niacinamid, A-vitamin, AHA-syrer for at nævne nogle af de største stjerner – og hertil E-vitamin, glycerin og Squalane til at sikre fugt og fedme og beskyttelse af hudbarrieren.

Jeg er selv meget begejstret for kropscremen Instant Booster Skin Changing Body Serum. Den er en tyndtflydende og hurtigt indtrængende lotion, der giver en fin, fugtmættet og glat hud. Det er ikke så ofte, vi ser A-vitamin i kropsplejen, men her er den – endda sammen med både Niacinamid og en mild AHA-syre, der sikre en fin hudoverflade og bidrager til en ensartet hudtone.

Vil du gå all in på kropsplejen, som brug Bodyologist Night Glove Body Cream som en “natcreme” til kroppen. Eller brug den ovenpå Instant Booster. Så går du ekstra op på A-vitamin, AHA og Niacinamid. Og pakker kroppen ind i en cocktail af hyaluronsyre, glycerin og sheasmør.
Night Glove vandt Årets Luksus Kropsplejeprodukt ved Danish Beauty Award 2022.

Fantastisk håndcreme med A-vitamin!

Jeg kan næsten ikke få armene ned over Bodyologist Advanced Hand Cream, der nu er kommet i en 60 ml. størrelse (179 kr.).
Det er en virkelig god håndcreme, og er et fantastisk sted at starte, hvis du vil opleve, hvad det vil sige at give kroppen samme behandling som ansigtet.

Jeg kan næsten ikke få armene ned over Bodyologist Advanced Hand Cream.

Igen er der A-vitamin, der er noget af de bedste og mest veldokumenterede mod alderstegn og pigmentering og solskader. Derudover er en ren bombe af nærende, blødgørende og fugtgivende ingredienser som niacinamid, E-vitamin, glycerin, sheasmør, mandelolie og abrokoskerneolie.

Du kan se hele Bodyologist produktlinjen hos Magasin.

 

KLIK OG SE ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.