,

Knus din vinterdepression er en guldgrube af inspiration

"Knus din vinterdepression", med undertitlen "Glæden ved at have det nogenlunde", af Christina Bølling, er en guldgrube af inspiration og viden for alle, der lider af  vinterdepression, nedtrykthed og dårligt humør.

“Knus din vinterdepression”, med undertitlen “Glæden ved at have det nogenlunde”, af Christina Bølling, er en guldgrube af inspiration og viden for alle, der lider af  vinterdepression, nedtrykthed og dårligt humør. Eller bare generelt synes, at livet godt kunne være lidt lysere.

 

Anmeldelse, fra forlaget Grønningen 1

Der sker noget med mange af os – faktisk over halvdelen af befolkningen, hvis man skal tro statistikken – når vinteren og mørket sænker sig over Danmark.

Nogle får behandlingskrævende depressioner, mens andre oplever udfordringer som lavere energi, dårligt humør, cravings, søvnforstyrrelser, ekstra kilo på sidebenene, inaktivitet eller hang til alkohol.

Ikke bare om vinteren

Bogen giver dig den nyeste viden om, hvad der sker med kroppen og psyken, når de svære stunder rammer – og det behøver ikke bare være om vinteren.

At vide, hvad der sker, er ofte en fordel, og det kan motivere til både at acceptere og at håndtere situationen som den er.
Måske kan det endda være muligt at omfavne og se det værdifulde i at være en dyb tænker.

Bogen giver mange konkrete råd og ideer til, hvordan du tager kampen op mod nedtryktheden gennem lys, “hverdagens små åbenbaringer”, hyggelige aktiviteter inde og ikke mindst udenfor, hensigtsmæssig kost og passende søvn.

 

Glæden ved den gyldne middelvej

Hvordan opnår man lykke og får et godt liv? Også med tilbagevendende depressioner.
Hvorfor mon finnerne, som bor endnu nordligere end os, er verdens lykkeligste?
Det er noget af det, som bogen, med afsæt i forskningen, giver bud på.

Noget af det mest afgørende er, for mig at se, læringen om, at vi let kommer til at kategorisere os selv i yderpolerne. Enten overlykkelig – eller bundulykkelig.

Når den gyldne middelvej måske i virkeligheden er vejen til lykken!

“En buddhist vil sige, at midten er hele meningen med livet. At have nok og at have det godt nok er nøglen”.

 

Bogen giver dig en konkret metode til at måle og sætte pris på at have det nogenlunde. Og holde øje med, hvad du selv kan gøre for at flytte dig op og ned på skalaen og føle dig veltilpas i dig selv og din krop.

 

Knus din vinterdepression er en guldgrube af inspiration og motivation til at forstå dig selv, håndtere dine udfordringer i de mørke tider – både sommer og vinter. Til at sætte pris på de små ting, lukke lyset ind og til at værdsætte det dybe og tænksomme.
Til at undgå at lade ideen om lykken overskygget det at være tilfreds og have det nogenlunde, også når mørket er over os.

Knus din vinterdepression af Christina Bølling kan købes hos Saxo.

Knus din vinterdepression af Christina Bølling giver dig masser af konkrete råd og viden for alle, der lider af vinterdepression, nedtrykthed og dårligt humør.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.