Det bedste middel mod snorken!

Det er altså desværre ikke et vidundermiddel, der fjerner snorken, jeg kan give dig. Til gengæld så vil jeg gerne videregive et lille simpelt tip, der løser problemet for den, der skal høre på det 😉

Det er ikke, fordi min mand snorker voldsomt eller altid, men i perioder kan der være en del lyd på derovre fra den anden side af sengen. Og vi ved vist efterhånden alle, hvor utroligt vigtigt, det er for os at få en god, lang og dyb nattesøvn. Det er bl.a. vigtigt for vores hjerner, og dårlig søvn menes fx at medvirke til udviklingen af Alzheimers. Derudover er det gennem den dybe søvn, at vi får reguleret sult og forbrænding, hvor vi regenererer og i det hele taget holder os sunde og raske både fysisk og mentalt.

I stedet for at surmule over snorken, som man alligevel ikke kan gøre for, og i stedet for at ligge og skubbe til min kære mand, og dermed ødelægge begges søvn (jeg har faktisk også uforvarende vippet ham ud af sengen et par gange), så sætter jeg i stedet et par formstøbte ørepropper i, der er specielt lavet til mig. De sidder perfekt, de lukke lyde effektivt ude, og de arbejder sig ikke ud i løbet af natten.

Jeg har også altid mine ørepropper med på ferie, for man ved aldrig, om man kommer til at sove i vidunderlig stilhed – eller det modsatte. De er også gode i flyveren, hvis man trænger til ro.

Jeg har haft mine ørepropper i omkring 5 år, og de stod til udskiftning, fordi øregangen faktisk kan ændre sig med tiden. De fungerede nu ellers stadig fint, men sagen var, at jeg var kommet til at smide dem ud ved et uheld.
Ørepropperne er ikke noget, som jeg har lyst til at undvære – alle, der døjer med støj, der forstyrrer nattesøvnen, burde have sådan nogle. Så jeg måtte en tur til min lokale AudioNova for at få lavet aftryk til et par nye.
Her kan du se, at jeg har fået fyldt voks ind i øret til at aftrykket. Inderst er en lille skumgummidut med en tråd i – den beskytter mod, at voksen kommer for langt ind, og så kan man praktisk nok trække det hele ud igen efter nogle minutter. Det er hurtigt og nemt, og det gør ikke ondt – det trykker allerhøjst lidt inde i øret, men ikke noget voldsomt.

Herefter går der ca. 3 uger, før du har dine skræddersyede ørepropper. De koster 750 kr.


Der er flere, der har opfordret mig til at dele det her lille tip, og jeg håber bestemt, at den kan være med til at hjælpe andre til en dejlig nattesøvn. Og måske spare nogle ægteskabelige snorkekonflikter.
Jeg vil også sige, at det ind imellem kan være helt fantastisk at sætte propperne i og bare være i sin helt egen verden, mens man slapper af, mediterer eller læser.

Du kan læse mere hos AudioNova.dk.

  2 replies
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Haha, jeg vågner helt normalt – også når vækkeuret ringer, men det skal ringe lidt længere tid, før jeg registrerer det!
    KH Jeanette 🙂

    Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.