Maskekongen er kommet til DK

Reklame for Peter Thomas Roth, som har givet mig produkter til test!Egentlig er det lidt misvisende, for Peter Thomas Roth er også rigtigt meget andet, men i hjemlandet USA bliver han kaldt for maskekongen på grund af hans ansigtsmasker til nærmest ethvert behov. Til at dybderense, detoxe, exfoliere, tilføre fugt, reparere og stramme op – og de kan endda blandes på kryds og tværs.

Du kender måske Peter Thomas Roth fra udlandet, hvor det forhandles i ikke mindre i 80 lande, og bl.a. i USA er et meget populært hudplejemærke.
Det består af et stort og meget interessant produktsortiment, der er baseret på aktive og virksomme ingredienser, mange af dem fra naturen, som mudder, alger og forskellige enzymer. Nogle produkter har et virkelig højpotent indhold af bl.a. peptider og hyalouronsyre, og jeg har testet nogle af dem, som jeg synes er allermest interessante til pleje af den modne hud.

Maskerne

Hvis du vil stifte bekendtskab med PTR, er maskerne selvfølgelig et oplagt sted af starte. Vil du gerne prøve dig lidt frem og få en fornemmelse af, hvad de forskellige serier kan, findes der en lille Meet Your Mask pakke med 6 x 14 ml. masker (fås til 275 kr. hos Magasin her).

De har jo hver sin funktion, og de kan som sagt mixes og bruges på kryds og tværs, men skal jeg vælge en nr. 1 personlig favorit blandt maskerne er den kølende og opstrammende – og umanerligt fine lyserøde – Rose Stem Cell maske til moden hud. Den er udviklet til at øge cellefornyelsen og regenerere huden ved hjælp af stamceller fra roser.  Den er meget opfriskende og kan endda lægges på køl og derefter lægges i et tynd lag som en sleep over maske. Den koster 555 kr. for 150 ml. som holder til mange behandlinger. (Forhandles hos Magasin her). God til de dage, hvor du lige synes, at din hud fortjener lidt ekstra.

Den blødeste, dejligste fugtbombe!

Selvom PRT er kendt for sine masker, så er der flere af de andre produkter, som jeg næsten i endnu højere grad har svært ved at få armene ned over. Den ene er serien Water Drench, som er så ufatteligt fugtgivende og udfyldende på huden. Den indeholder så meget som 30% hyaluronsyre, som går ind og fugter huden øjeblikkeligt og gør huden mere fyldig, blød og glat.
Det er en virkelig, virkelig dejlig fornemmelse, og det er en creme, der bare er så nem at supplere sine øvrige produkter med.


Hos mig har min mand fået øjnene op for den – og helt usædvanligt har jeg svært ved at have den for mig selv. Normalt er han nogenlunde ligeglad med, hvad han bruger, men denne her er han fuldstændig vild med, og jeg forstår godt hvorfor. Den er ren silkeblød kærlighed til huden. Den koster 555 kr. hos Magasin her.

Skal det være endnu vildere, og mere avanceret, så findes der en serum i serien, hvis din hud virkelig er tør og trænger til fugt. Hele 75%  hyaluronsyre komplex indeholder den! Den giver fugt på en lidt mere underspillet måde end cremen, og den skal bruges over et stykke til for at genopbygge fugten i huden. Den vil i øvrigt være oplagt som en superserum sammen med en skinroller! (695 kr. hos Magasin her).

 

Og en VILDT opstrammende peptidcocktail!

Så er der Un-Wrinkle serien! Hold da op, hvor er den vild. Den er proppet med peptider, og den er meget effektfuld.

Peptider er kort fortalt en kemisk forbindelse af aminosyrer, som kan øge produktionen af kollagen, hyalouronsyre og elastin i huden alt efter, hvad det er for peptider, der er tale om, og dermed mindsker de fine rynker. Peptider understøtter en fuldstændig naturlig proces og er ikke farligt eller forbundet med bivirkninger.

Jeg har testet Un-Wrinkle Turbo serum og Un-Wrinkle Sheet-masks, og de er begge virkelig, virkelig gode og giver synlige resultater med det samme.

Sheet masken, som er en bomuldsmaske, der pakkes ud og lægges på huden i 15 minutter, består af 18 forskellige peptider. Sidste søndag kunne du læse og se i mit indlæg, at jeg havde prøvet den om aftenen og vågnede op næste morgen med en spejlglat pande. Én gang om ugen med den maske ville gøre underværker! Den koster altså også 725 kr. for 6 stk. (hos Magasin her), men så får du også noget, der virker.

Det samme gælder serummen, der har et ekstremt højt indhold af 18 peptider og derudover af hyalouronsyre, A, C og E-vitamin. Som du kan se på æsken, så er den målrettet alle de ømme punkter som panderynker, bekymringsrynker, kragetæer, læberynker, smilerynker og så lige det, der kaldes nasolabiale folder (også kendt under det mere direkte navn hængekinder). Den koster 1.585 kr. (Magasin her), men er dit alternative dyre klinikbehandlinger, så ville jeg ikke tøve med at investere i den her serum og så bare bruge den på de kritiske steder. Det er selvfølgelig ikke en ansigtsløftning, men den virker.

Der findes også en intensiv øjencreme, natcreme og læbepleje i Un-Wrinkle serien, som jeg endnu ikke har prøvet – og så er der nogle peel-pads til kemisk exfoliering, som jeg indtil videre kun har hørt meget godt om. De skulle også være lidt af en hero-produkt, men jeg har en fornemmelse af, at hele denne her serie bare kan noget. Du kan tjekke alle produkterne ud her.

♥♥♥

Det var en lille introduktion til Peter Thomas Roth, som altså nu også kan fås her i Danmark. Trods det til tider farverige look, så skal man altså ikke tage fejl af, at indholdet i mange af produkterne er lidt udover det sædvanlige og på et højt niveau. Jeg håber, at du har fået en god indgangsvinkel til at finde et stjerneprodukt, hvis du en dag skulle få lyst til at afprøve det internationalt anerkendte mærke.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.