,

Favorit: Retinol Night Treatment fra Jorgobé

 Jorgobé Retinol Night Treatment med 2% A-vitamin er denne uges favorit.
Jorgobé Retinol Night Treatment med 2% A-vitamin er denne uges favorit. Natcremen er endnu et super hudplejeprodukt med effektive ingredienser fra det danske mærke. Den går i øvrigt godt i spænd med en af mine andre store favoritter fra Jorgobé, nemlig deres fantastiske Niacinamid Serum, som jeg kan anbefale til pleje om dagen.


produkt modtaget i gave til test!

Indeholder reklamelinks til Matas

Retinol (A-vitamin) er efterhånden et musthave for mange i hudplejerutinen. Retinol kommer i forskellige kemiske afarter, hvoraf de fleste er i superligaen, når det kommer til anti-age. Det vender vi tilbage til længere ned.

Retinol Night Treatment fra danske Jorgobé er et rigtigt godt bud på en natcreme med Retinol. Derudover indeholder en række fugtgivende stjerner som ceramider , hyaluronsyre og betaine samt sheasmør og squalane (ikke-fedtende olie, der findes naturligt i vores hud og udvindes fra bl.a. oliven og fisk), der sikrer en sund hudbarriere og blødhed.

Retinol er blandt de mest effektive ingredienser til at forbedrer hudens cellefornyelse. Dermed opnås ikke alene en blødere og mere ensartet hud, men det reducerer også collagennedbrydningen fra sollyset og stimulerer dannelsen af ny collagen. Dermed forbedres forekomsten af linjer og rynker!
Den øgede celleomsætning har i øvrigt og en gavnlig effekt på akne.

 

Retinol fås i mange forskellige former!

Jorgobé bruger i deres unikt formulerede natcreme 2% Granactive Retinoid®. Det er den nyeste direkte afart af Retinol, som er den stærkeste form for A-vitamin, der kan fås uden recept, men også har størst risiko for irritation.

A-vitamin kommer i mange forskellige typer af Retinoider, som varierer i styrke. Det er ikke alle cremer med A-vitamin, der virker lige hurtigt eller kraftigt. Det vender jeg snart tilbage med i et nyt indlæg, så vi kan få hoved og hale på det emne!

 

Granactive Retinoid genkendes af huden som Retinol og optages direkte – og viser lovende resultater sammenlignelige med Retinol, men UDEN samme risiko for hudirritation.
Vi har altså her at gøre med et relativt potent retinoid – som optages uden at skulle omdannes først på huden – men samtidig er langt mere mildt og med mindre risiko for hudirriationer.

Jorgobé bruger i deres unikt formulerede natcreme 2% Granactive Retinoid®. Det er den nyeste direkte afart af Retinol.

 

Jorgobé Retinol Night Treatment koster 300 kr. hos Matas. 98,4% naturligt afledt, vegansk og parfumefri. Fremstillet i Danmark. (reklamelink)

A for aften!

Som tommelfingerregel er det en god idé at tænke på A for Aften, når det kommer til A-vitamin. Især med de højkoncentrerede cremer og serummer, er det smartest at bruge produkterne i aftenrutinen, fordi de øger lysfølsomheden i huden. Brug derfor også  en creme med solfaktor, når du skal opholde dig ude – og især i det solrige halvår fra april til september – når du bruger A-vitamin.

Er du ikke vant til at bruge Retinol, så start gradvist og føl dig frem. Huden vænner sig gradvist til det, så start langsomt op med nogle dages mellemrum, så du undgår irritationen.

 

Niacinamid serum om dagen!

Har du brug for en fantastisk – og meget prisvenlig – fugtgivende og beroligende serum om dagen, så vil jeg også varmt anbefale Jorgobé Niacinamid serum.

Jorgobé Retinol Night Treatment med 2% A-vitamin går godt i spænd med Niacinamid Serum.

 

Måske hører du ofte Niacinamid (Vitamin B3) omtalt som en stjerneingrediens til uren hud – det er det også, men den har også suveræne egenskaber til anti-age! Vitaminet virker poresammentrækkende, det er antiinflammatorisk, styrker hudbarrieren, giver fugt, modvirker rynker og udjævner hudtonen!

 

Den her serum er en ren bombe af fugt (ikke fedtende), og den er fantastisk som supplement til A-vitaminen om aftenen. Jeg er vild med at bruge den og føler, at min hud med det samme bliver fuldt op med fugt på den mest bløde og behagelige måde. Jeg elsker virkelig det her produkt – og jeg forstår godt, at den fik en Danish Beauty Award sidste år.

Jeg er vild med Jorgobé Niacinamid serum og føler, at min hud med det samme bliver fuldt op med fugt på den mest bløde og behagelige måde.

 

Jorgobé Niacinamid Serum koster 180 kr. hos Matas (reklamelink)
Jorgobé Retinol Night Treatment koster 300 kr. (reklamelink)

 

SE ALLE MINE FREDAGSFAVORITTER HER!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.