Ny Dual Essence fra Sensai – gratis gave i Matas

Dual Essence påføres som serum under cremen - efter en eventuel lotion eller essens

Reklame. Produktet er modtaget til test. Indlægget indeholder reklamelinks.

Sensai har netop lanceret deres nye luksuriøse Dual Essence, som er dét produkt nogensinde, der indeholder mest af stjerneingrediensen Koishimaru Silk Royal!
Hele 25% ren silkeserum er der i den to-fasede eliksir, som rystes sammen med tre forskellige olier (oliven, bladmynte og squalane), som udgør de resterende 75%.

Dual Essence kan bruges direkte på huden eller i fx din foundation!

Dual Essence er et multiprodukt, der først og fremmest giver huden i ansigtet en smuk og langtidsholdbar, babyblød fugtmættet base. Samtidig kan den bruges i fx din foundation, hvis du vil gøre den mere nærende og silkeagtig i konsistensen. Din foundation (jeg kan varmt anbefale Sensai Fluid Finish Lasting Velvet Foundation) bliver lettere at fordele, du kan nøjes med en mindre mængde – og du får en smuk glød.
Nogle få dråber er nok, og du vil med det samme føle en fuldstændig unik silkeblød fugtmætning, som opfylder huden indefra, men ikke er det mindste fedtet. Huden føles revitaliseret, beroliget og udglattet.

Dual Essence kan give fugt i dybden til alle tørre områder. Selv i håret kan nogle dråber give silkeagtig fugt – den føles slet ikke olieagtigt fedtende – det er bare let og blød fugt, fugt, fugt!!! 2 dråber vitterligt nok til at gennemfugte tørre negle og neglebånd.


Lige nu får du en GAVE til en værdi af 1.275 kr. i Matas, når du køber Sensai produkter for 1.219 kr. Det vil sige, at du sammen med fx Dual Essence får Sensais fantastiske concealer, en lækker The Silk Shower Cream og luksusprøver af Cellular Performance Wrinkle Repair Essence og håndcreme med ganske GRATIS. 

 

Dual Essence påføres som serum under cremen – efter en eventuel lotion eller essens. De to faser rystes sammen og bruges direkte på huden eller blandes i din creme eller – nok så smart – i din foundation, hvis du vil have ekstra næring og glød.

Den japanske Koishimaru silke, der er en af de mest kostbare i verden, danner fundamentet for den ultimative Sensai feeling af perfekt, glat og silkeblød hud.

Sensai Dual Essence er drøj i brug og giver en dyb fugtmætning uden at fedte
Sensai Dual Essence koster 1.219 kr. i Matas. Der skal kun bruges nogle få dråber på huden eller i din creme eller foundation.
Lige nu får du den gratis gave med i købet til en værdi af 1.275 kr. Bl.a. med Sensais suveræne concealer og luksuriøse Shower Cream. Derudover kan du teste deres Wrinkle Repair – som er en af mine egne topfavoritter – og få en ultraplejende håndcreme til tasken.

Gratis gave fra Sensai i Matas

Lige nu får du en gratis gave fra Sensai til en værdi af 1.219 kr. i Matas, når du køber for det tilsvarende beløb. Det vil sige, at du sammen Dual Essence gratis får Sensais fantastiske Highlighting Concealer (Farve nr. 2), en lækker The Silk Shower Cream og Cellular performance Wrinkle Repair Essence (19 ml.) og en lille Intensive Hand Treatment (20 ml.).

Gaven gælder så længe lager haves i Matas.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.