Afhjælp periodisk hårtab udefra og indefra med 3-trins rutine fra Ducray

Hårtab kan være periodisk og skyldes mange ting. Det kan afhjælpes med en sammenhængende rutine - udefra og indefra - med shampoo, special lotion og kosttilskud fra Ducray.

Pludseligt og periodisk hårtab er noget, som rigtigt mange kvinder kender til. Hårbørsten fyldt med foruroligende mange hår, og håret føles og ser måske tyndere ud. Periodisk hårtab kan skyldes alt fra stress, sygdom, ekstrem træthed, hormonelle ændringer, overdreven diæt eller skrappe hårprodukter og for meget styling – og endda kan det påvirkes af årstidernes og vejrets skiften.


Reklame, modtaget til test.
Reklamelinks til Matas.

Hårtab er for både kvinder og mænd yderst sårbart, og mange af os kender nok til følelsen, når der i perioder virker til at være ekstra mange hår, der havner i hårbørsten, på gulvet og på trøjen.

Det gode er, at det sagtens kan have en naturlig forklaring og være en fase. Og periodiske hårtab kan der sættes ind mod med den rette pleje.

Enkel løsning, der ikke koster en formue

Franske Ducray, der siden 1930 har været dedikeret til at hjælpe mennesker med problemer med hud og hår, har udviklet en enkel tre-trins rutine til at afhjælpe periodisk hårtab.

• En shampoo styrker håret og væksten samtidig med, at den prepper hovedbunden til at tage i mod de øvrige behandlinger.
• En lotion, der ved brug bare 3 gange ugentligt i hovedbunden accelererer vækst og fylde.
• Indefra  suppleres med et kosttilskud – bare 1 enkelt kapsel om dagen – med keratinprotein og vitaminer og mineraler, der styrker og nærer håret (og neglene).

I forhold til, hvad den slags normalt kan løbe op i, så får du her en sammenhængende og overskuelig løsning, også økonomisk.

3 trin til behandling af periodisk hårtab

Ducrays rutine består af tre trin, der tilsammen skaber de bedste betingelser for vækst af et stærkere og mere fyldigt hår.

 

1. Blid og plejende Anaphase+ Shampoo 

naphase+ Shampoo indeholder bl.a. hydroliseret hvedeprotein, Vitamin B6 og Biotin, som begrænser hårtab og genopretter hårets styrke og fylde.
Shampooen indeholder bl.a. hydroliseret hvedeprotein, Vitamin B6 og Biotin, som begrænser hårtab og genopretter hårets styrke og fylde. Samtidig forbereder den hårbunden til anden pleje mod hårtab.

Anti-hårtab shampooen bruges dagligt og tolereres af alle.
Anaphase+ Shampoo koster 147,95 kr. hos MATAS.

 

2. Intensiv behandling med Creastim Reactiv Lotion

Ducray Creastim lotion stimulerer både hårets vækstfase og mikrocirkulationen i hårbunden. Den indeholder Biotin og Kreatin samt peptidet Acetylo Tetrapeptide-3, der stimulerer hårvæksten.

Creastim Lotion har en vandig konsistens, som ikke fedter. Den skal kun bruges 3 gange om ugen, hvor den masseres ind i tør eller fugtig hovedbund og ikke skal skylles ud. Det kan fx om aftenen inden sengetid eller efter hårvask.

Behandlingen skal fortsættes i min. 2 måneder, men de fleste oplever mindre hårtab fra den første måned.

Behandlingen stimulerer både hårets vækstfase og mikrocirkulationen i hårbunden. Den indeholder Biotin og Kreatin samt peptidet Acetylo Tetrapeptide-3, der stimulerer hårvæksten.

En pænt stor flaske med 60 ml. Creastim Reactiv Lotion koster 509,95 kr. hos MATAS.

 

 

3. Kosttilskud Anacaps Tri-Activ 3 kapsler mod periodisk hårtab

1 enkelt lille kapsel om dagen er alt, hvad du skal tage af Ducrays kosttilskd Anacaps Tri-Activ 3 for at styrke håret - og i øvrigt også neglene - indefra.
1 enkelt lille kapsel om dagen er alt, hvad du skal tage af Ducrays kosttilskd Anacaps Tri-Activ 3 for at styrke håret – og i øvrigt også neglene – indefra.
Kapslerne indeholder bl.a. Biotin, B3, B6, jern og Cystine OG Methionine, der er aminosyrer i sammensætningen af keratin, som er det udgørende protein i hår og negle.

Det anbefales at fortsætte med kapslerne i min. 3 måneder.

Anacaps Tri-Activ 3 koster 294,95 kr. for 30 stk. hos MATAS.

 

 

Ducray Dermatological Laboratories er grundlagt i 1930 og er gennem tiden drevet frem af innovation og af gennem sin ekspertise inden for både hud- og hårpleje at hjælpe mennesker med hudproblemer og medvirke til større velvære. Herudover tager Ducray også hensyn til miljøet og klimaet ved at tilbyde bionedbrydelige formuleringer og reducere det miljømæssige aftryk.
Ducray er i dag en del af Pierre Fabre gruppen, som har Pierre Fabre Foundation som hovedaktionær. Fonden er først og fremmest dedikeret at tjene almen interesse.

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.