Hvorfor er C-vitamin godt for din hud?

C-vitamin er en af de hudplejeingredienser, der er videnskabeligt underbygget. Læs, hvad det gør for din hud og hvordan du tilføjer det i hudplejerutinen.

C-vitamin er blandt de hudplejeingredienser, der er videnskabeligt understøttet. I den rette koncentration medvirker det ved dagligt brug til at bremse tidlig hudældning, forhindre solskader og forbedre forekomsten af ​​rynker, mørke pletter og akne. Læs her, hvad du skal kigge efter, når du vil tilføre C-vitamin i din hudpleje. Og du får tre bud på højpotente og virkningsfulde serummer, der alle er præcist formuleret med den rette pH-værdi og mængde og type af C-vitamin.

Reklame

At tilføje vitamin C til din hudplejerutine er blandt de bedste og mest givende ting, du kan gøre for din hud.

At finde det rigtige produkt, kan imidlertid være lidt af en jungle. Det afgørende er nemlig, at det har en koncentration af c-vitamin på 10-20% og er formuleret med den rette pH-værdi (under 3,5).

Det er vigtigt, at du bruger produktet dagligt – og du kan læse nederst hvordan.

***  Jeg har fundet tre af mine egne favoritter til dig, der lever op til kravene! ***

 

• C-vitamin er en antioxidant, hvilket betyder, at det bekæmper skadelige frie radikaler og hjælper huden med at modstå påvirkning udefra og oxidativ stress.
• C-vitamin i en stabil form, og i passende styrke, bidrager med en udjævnende effekt på forekomsten af ​​mørke pletter ved at blokere produktionen af ​​pigment i vores hud, og hjælper med at beskytte huden mod langvarig skade forårsaget af skadelige solstråler.
• Undersøgelser viser, at daglig brug af en C-vitaminformulering i mindst tre måneder forbedrer forekomsten af ​​fine og grove rynker i ansigtet og på halsen, samt forbedrer den generelle hudtekstur og udseendet.
• C-vitamin medvirker til at beskytte og fugte din hud
• C-vitamin kan også hjælpe med at beskytte huden mod skadelige ultraviolette stråler, når det bruges i kombination med en bredspektret solcreme.

 

Dermaceutic C25 Cream med 25% stabilt C-vitamin
Det franske klinikmærke, der bl.a. er kendt for deres ultrapopulære professionelle peelinger, har formuleret en yderst potent creme med hele 25% C-vitamin!
Derudover indeholder den bl.a. også A-vitamin. Den er til alle hudtyper, især grå og mat hud, fine linjer og rynker.
Du finder Dermaceutic hos Skincity (479kr. for 30ml.)

Dermaceutic C25 Cream er formuleret med hele 25% C-vitamin! 

 

Sunday Riley Vitamin C Brightening Serum.
Engelske Sunday Riley har i den grad styr på, hvad der virker og er ikke bange for at levere højpotente produkter, som du kan plukke ned på hylder hos fx Sephora.
Sunday Riely C.E.O. Vitamin C Brightening serum indeholder hele 15% ultrastabil C-vitamin (THD ascorbat) og har en pH-værdi på 3,3. Den indeholder også fugtgivende squalane, phytosteroler, der reducerer rødme og glykolsyre, der styrker celleomsætningen.
Sunday Riley C.E.O. 15% Vitamin C Brightening serum fås hos SEPHORA (699 kr. for 30 ml.).

Sunday Riely C.E.O. Vitamin C Brightening serum indeholder hele 15% ultrastabil C-vitamin (THD ascorbat) og har en pH-værdi på 3,3

 

Neostrata Enlighten 15% Vitamin C + PHA
En potent serum med en unik kombination af et højt indhold på 15% C-vitamin og 2% PHA, som eksfolierer og fornyer huden og hjælper til med at optimere tilførslen af C-vitamin.
Produktet er testet på alle hudtyper og hudtoner, er ikke-irritativt og derfor egnet til alle.
Neostrata er et klinikprodukt, som du fx finder hos Nativus (499 kr. for 15 ml.)

Neostrata Enlighten 15% Vitamin C + PHA er en potent serum med en unik kombination af et højt indhold på 15% C-vitamin og 2% PHA

Sådan tilføjer du C-vitamin til din hudplejerutine

C-vitamin i høje koncentrationer kan kræve tilvænning, men de fleste med normal hud kan tåle de her produkter umiddelbart. Men ellers prøv dig frem, hvis du ikke er vant til så potente produkter.
Og husk generelt solfaktor, især når du bruger syrer og vitaminer i hudplejen og hvis din hudtyper er lys, sart og har tendens til pigmentering.
C-vitamin vil booste og forstærke solcremens beskyttelse.

Fordel nogle dråber på renset hud om morgenen på ansigt og hals.
Påfør din fugtighedscreme og solfaktor.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.