Beautynyhed i Danmark – svenske Emma S. fås nu eksklusivt i Magasin!


Emma S. Wiklund hører til blandt 90’ernes internationale supermodeller og er for svenskerne, hvad Helena Christensen og Renée Toft Simonsen er for os. Faktisk har hun delt bolig med Helena i Paris i de tidligere år i karrieren.

I dag har Emma rundet de 50 og har samlet alle sine erfaringer som model – og satset hele butikken og alle de opsparede modelpenge – i en klinisk dokumenteret, ærlig og virkningsfuld hudplejeserie under navnet Emma S., som nu kan fås i Danmark eksklusivt hos Magasin.

♥♥♥♥♥

Da hun i sin tid startede som model, fandtes der ikke muligheder for at retouchere billederne på samme måde, som man (desværre) gør i dag med de digitale fotos.
Det betød, at huden skulle være perfekt. Med sin base i Paris faldt hun (naturligvis) for de franske apoteker og hele deres tradition for gode og prisvenlige hudplejeprodukter. En hudlæge blev hidkaldt af modelbureauet for at hjælpe hende med at finde de bedste produkter og rutiner til hendes hud.

Det startede en passion for hudpleje, som i dag er kulmineret med hendes personlige linje af rene og fine produkter, der alle – med inspiration fra det franske – har til mål at være gode til prisen.

♥♥♥♥♥

3 basisprodukter kan gøre forskellen, hvis man, ifølge Emma, vil se en hurtig foranding i huden: en rens, en peelingmaske og en creme. Og så synes hun, at det hele allerhøjest skal koste 1.000 kr.
Fra Emma S. kan du derfor finde en fantastisk enzym-peeling med både AHA- og BHA-syrer, som er et af hendes hero-produkter, til kun 229 kr. Men mere om produkterne længere nede!

FAKTA!
BHA (Beta Hydroxy Acid eller Salicylsyre) peeler mildt og effektivt i hudens øverste lag. Syren virker bakteriedræbende og kan trænge igennem fedt og kan dermed fjerne urenheder og tilstoppede porer. Den har en let ætsende effekt på huden, hvor den fjerner de døde hudceller i det øverste lag. Den overfladiske peel virker især godt på urenheder og gamle solskader.

AHA (Alpha Hydroxy Acid), ofte frugtsyrer eller glycolsyre, virker længere nede i huden end BHA. Den fjerner det øverste døde hudlag og går ned og stimulerer cellefornyelsen, øger mængden af hyaluronsyre, som binder fugten i huden, og virker udjævnende på rynker og pigmentforandringer. 

♥♥♥♥♥

Emma ligner – som den tidligere supermodel, hun er – stadig en million (eller ti), når man møder hende i virkeligheden. Men det, der derudover ramte mig, var hendes utroligt søde og varme udstråling – hun er gedigen sød, umiddelbar, åben og meget nede på jorden.
Naturligvis er hun den dér type, som man ikke bør stille sig op til foto med – men hvad, vi kan jo ikke være supermodels alle sammen 🙂

Lad os hastigt gå videre til at se lidt nærmere på produkterne!

Vælg mellem fire creme-linjer!

Emma S. består af fire plejelinjer med serum, dagcreme, natecreme og øjencreme: Moisturising, Sensitive, Ageless (30+) og Ultimate (50+). 

Den sidste, Ultimate, er helt ny og resultatet af flere års udvikling – og den absolut mest aktive af serierne. Det er bestemt nogle cremer, som man kan have glæde af, selvom man måske endda er noget yngre end 50, hvis man vil sætte ind på fastheden i huden og på linjer og rynker. Den indeholder bl.a. en ayurvedisk urt, Getania, der hjælper med at give huden fornyet fylde og reducerer rynker. Derudover er stjerneingredienserne et filmdannende protein, Prolevis, der mindsker synligheden af linjer og rynker, og et bioaktivt algeudtræk, der forbedrer hudtonen og giver en friskere og sundere udstråling.
De højaktive ingredienser gør den til den dyreste serie med priser fra 409 kr. for øjencremen (som reducerer mørke rande og hævelser!) til 539 kr. til natcremen, der indeholder både peptider og A-vitamin, som vi ved er noget af det, der virker mod tørhed, rynker og en ujævn hudtone.

Er du endnu ikke der, hvor der skal steppes helt op til Ultimate-serien, er det måske Ageless, du skal kigge på. Den går ind på de første fine linjer, men også på porereduktion, fugtniveau og en sund udstråling. Vi har igen A-vitamin i natcremen og en række andre dokumenterede nøgleingredienser. Prismæssigt er niveauet meget attraktivt og ligger mellem 229 kr. og 299 kr.

Føler du, at du egentlig mest af alt har behov for fugt, beskyttelse og blødhed, så kan du gå efter Moisturising med gedigne fugtgivere og blødgørere som E-vitamin, hyaluronsyre og sheabutter på ingredienslisten. Måske er du også tiltrukket af øjencremen til kun 129 kr. med hyaluron og koffein, der virker sammentrækkende og reducerer hævelser. Og det er jo naturligvis ikke forbudt at kombinere forskellige serier!


Det er også i Moisturising-linjen, du finder en meget lækker fugtgivende ansigtsmist – som alle jo kan have fornøjelse af – med ekstrakt af ferskenblad, hindbær, æble og agurk. Den dufter dejligt og giver fugt og friskhed i løbet af dagen. Den koster kun 109 kr.


Endelig er der en fin dermatologisk testet Sensitive-linje til dig, der har tør og følsom hud. Her indeholder samtlige produkter naturlige olier fra bl.a. kokosnød, raps og bomuldsfrø, der har særlige evner til at berolige, køle, blødgøre og give fugt til sensitiv og tør hud. Her er priserne fra 179 kr. til 299 kr. for serummen, som er overdådigt fugtgivende og baseret på naturlige olier. Den fedter ikke, men blødgør og giver fugt. Et virkeligt hero-produkt, som alle kan have glæde af og som også kan blandes i dag- og natcremerne, når man har brug for ekstra fugt. (igen vil jeg sige, at det jo altid er tilladt at plukke og kombinere!).

Så er der rens til ethvert temperament!

Udover de fire basis-linjer er der forskellige typer renseprodukter at vælge imellem alt efter temperament: en til øjenmakeuppen, en to i een til det hele, en olie eller en wash – og endelig en rensende og afbalancerende ansigts-toner, hvis du er til det. Olien, som er et produkt, jeg personligt elsker, er den dyreste til 219 kr., men ellers ligger de fra kun 99 kr. til 129 kr.

Og endelig to hero treatments!

Der er bare to avancerede treatments i sortimentet, og det er nogle absolutte hero-produkter, som kan give et ekstra boost til din hud.
Den første – peelingen – fortalte jeg dig om i starten. Den skal i øvrigt bare sidde et minut, så det er ikke ligefrem omstændigt.

Den anden er en sleep-over maske, der tilfører fugt, booster huden og reducerer synligheden af fine rynker. Igen et fornuftigt prisleje på 269 kr.

Hvis du skulle vælge de berømte tre…

Skal vi følge Emmas grundlæggende filosofi om som basis at vælge tre produkter – en rens, en peeling og en creme – for at gøre en synlig forskel, hvad skulle det så være?


1. Rensen kunne være Washen (119 kr.), som altid er et godt all-round produkt og giver en god og vigtig afrensning af huden. (men måske har du brug for øjenmakeupfjerneren til 99 kr. også, trods alt).

2. Peelingen giver sig selv, det skal selvfølgelig være enzympeelingen (229 kr.), der på bare ét minut arbejder i både hudens øverste og dybere lag.

3. Skal det bare være en enkelt creme, måtte det være en dagcreme – jeg ville vælge Ageless (299 kr.) eller endnu bedre Ultimate (529 kr.). Selv med den dyre avancerede creme holder Emma sit løfte om, at de tre basale produkter skal kunne fås til under 1.000 kr.!

Hvis du skal gå hele vejen!

Skal du have det fulde hudplejeprogram fra Emma S, kan det stadig gøres til ret fornuftigt niveau i forhold til, hvad man får.


Her er jeg gået all in med 2 forskellige renseprodukter – jeg elsker at vælge mellem en olie og en mere sæbeagtig – den effektive Ultimateserie med både serum (vigtig, synes jeg), øjencreme, dagcreme og den mere potente natcreme med a-vitamin. Derudover de to ekstra treatments – peeling må du aldrig gå ned på, og overnight fugtmaske som en ekstra luksus et par gange om ugen. Endelig har jeg nappet misten med, fordi den bare er så opfriskende og dufter så dejligt.

Så der er flere veje at gå, hvis du vil nyde godt af supermodellens anbefalinger – prøv et enkelt produkt, der tiltaler dig, prøv rådet om en basispleje med tre nøgleprodukter, eller prøv en hel serie, der passer præcis til dig. Det behøver ikke koste en royal formue for at være godt.

Du finder Emma S. eksklusivt hos Magasin.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.