Sådan får jeg plads til at opbevare havehynderne i vinter!

Jeg er stadig lidt i hausfrau-hjørnet og vil lige vise dig en genial, og også lidt sjov, løsning, jeg har fundet til at få plads til havehynderne indenfor her til vinter.
I det nye hus er der nemlig ikke længere en kælder til rådighed til opbevaring, og vi har skulle indskrænke os lidt, hvad den slags angår – men med lidt kreativitet, så lykkes det jo alligevel at få plads til det hele.


Indlægget indeholder reklame for Tchibo!

Én ting, som virkelig har reddet mig, er de her super geniale opbevaringsposer fra Tchibo.dk, som har vakuumeffekt.
Posen lukkes til, og støvsugerne sættes på, så al luften suges ud! Vupti, så fylder det under det halve!
I posen her er der ikke mindre end 4 stolehynder, 8 puder og 1 vattæppe!
Med denne her løsning fra Tchibo er der en ekstra “taske” udenom, som en ekstra foranstaltning, men du kan altså også bare købe selve poserne.

Alle de her ting ville jo nærmest have taget et halvt skab (og vi har ikke råd til at fråse med opbevaringspladsen), men nu smutter de lige ind på en hylde! I den anden pose har jeg diverse tæpper og puder, som ikke lige er i brug, og ekstra dyner og sengetøj fra båden er også blevet vakuumpakket, så vi nu har plads til at opbevare det hele.

Nu er der lige det med Tchibo, at de udskifter deres sortiment løbende, så man skal holde øje og følge med. Nogle ting kommer heldigvis igen.
Men mine smarte store vakuum opbevaringskasser er altså udsolgt p.t. Jeg ville faktisk gerne have fat i et par stykker mere, men jeg må vente. (du kan tilmelde dig deres nyhedsbrev her).
MEN, du kan stadig nå at få fat i nogle vakuum opbevaringsposer (50 kr. for 2 stk.), hvis du klikker ind her.

Hvis du har masser af plads, er det selvfølgelig ikke et problem, men de har altså også den sideeffekt, at tingene er beskyttet mod støv og evt. fugt – og mod møl! Og de kan jo også bruges til at pakke tøj ned i!

 

Så hermed et lille hausfrau-råd – endda af den bedste tyske skuffe. De har mange spændende og praktiske (og billige) ting hos de dér Tchibo! 🙂

  2 replies
  1. Teresa
   Teresa siger:

   Tager det lang tid at “suge” luften ud af poserne? Det ser ud til at være en løsning for alle vores sommerdyner.

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.