Uge 41 – Fokus og Favoritter!

Hvis du kiggede efter søndagsindlægget i går, måtte du gå forgæves – jeg nåede det desværre ikke!
Men her kommer tilbageblikket på ugen, der er gået – og nu skal du høre den positive grund til, at jeg har haft lidt ekstra at se til i weekenden: Vi har solgt vores gamle hus! 

I sidste uge kom salget endeligt igennem, fortrydelsesfristen på de 6 hverdage udløb, og vi kunne ånde lettet op. Nu er vi helt igennem vores boligskifte, og vi er bare så glade for at være kommet helt ud på den anden side og 100% kunne nyde vores nye fantastiske rækkehus.

NB! Jeg gør opmærksom på, at det viste kosttilskud i dette indlæg er givet til mig i gave.

Vi har jo kun os selv at takke for beslutningen om at købe nyt før, vi havde solgt det gamle, så ingen klage herfra. Men jeg kan kun sige, at der faldt en stor sten fra vores hjerter, da det gamle hus fandt sine nye ejere. Det er sådan et smukt og dejligt hus, de kommer til at flytte ind i, og jeg håber, de bliver glade for at bo der ♥

Hvis du vil se eller gense det i Mad og Bolig her fra starten af året, så kan du klikke ind her.

Patriciervilla med pastelfarver

Fra reportagen i Mad og Bolig

Salget betød så også, at vi i weekenden har hentet de allersidste ting i gemmerne i kælderen og fra haven og terrassen. Det skulle så mingeleres på plads i det nye hus, hvor opbevaringsplads og have netop er de steder, hvor vi har nedskaleret til gengæld for flere regulære boligkvadratmeter. Men det er lykkedes at få sorteret og organiseret det hele på plads, så det fungerer tip-top med et lille bryggers (som jeg skal vise dig forvandlingen af snart), 1½ m2 skur og to små gårdhaver.

♥♥♥♥♥

Lotte Stæhr Rosentoft fra Multiform Lyngby slår de første streger i det gamle køkken!

I sidste uge fik vi også lavet officiel overdragelse af vores nye køkken og bad fra Multiform. Så super tjekkede er de, at køkkenarkitekten kom forbi og gennemgik det hele og sikrede sig, at vi ikke havde nogle bemærkninger eller udestående på nogen måder. Vi har ikke en finger at sætte på noget, og jeg har planer om, at det skal være i denne uge, at jeg viser hele køkkenprojektet og vores nye sorte køkken frem på bloggen.

Vi er i sandhed kommet dertil, hvor alle ender mødes og bliver afsluttet på den bedste vis. Og nu kan jeg lave nye lækre salater i mit nye køkken med en kærlig tanke til søde og dygtige Lotte. Det gjorde jeg nu i forvejen, for det køkken er bare så velindrettet, at det er en fryd at arbejde i!

♥♥♥♥♥

Efterårsferien har meldt sig for mange og her hos mig, så betyder det bl.a. at vores lokale turistattaktion, Bakken, har åbent ekstraordinært i denne uge for første gang nogensinde i deres lange historie (Dyrehavsbakken opstod i 1583 som markedsplads). Og de gør det i øvrigt igen til jul!

Jeg har næsten min daglige gang i Dyrehaven, hvor jeg enten går tur med Viola eller løber, og jeg må sige, at det, at Bakken pludseligt er vågnet op til dåd igen efter den normale sæsonafslutning er utroligt hyggeligt. Der er en god stemning derhenne, meget stille og roligt og med familier, der hygger sig i det helt fantastiske vejr. Sikke en timing, de har for deres premiere!

Hvis du mangler et udflugtsmål i din efterårsferie – og ikke bor alt for langt væk, naturligvis – så kan jeg da anbefale at komme en tur til mit nabolag og tage en tur i Dyrehaven og nyde efterårsfarverne, dyrene, Peter Liep eller Skovbaren og måske en tur gennem Bakken.
Selv går jeg og satse på, at jeg kan lokke Sten med en tur i Spøgelsestoget – det går indtil videre ikke særlig godt (men jeg får et af de unge familiemedlemmer på besøg på onsdag, så tror jeg, at jeg giver en tur).

Ugens favorit!

I denne uge, er det ikke en decideret beautyfavorit, og så alligevel. Fiskeolie er et de kosttilskud, som er allervigtigst for mig, både af helbredsmæssige årsager (for hjerne og hjerte), men derudover til at holde på fugten i huden og styrke hudens immunforsvar (og medvirke til en naturlig solbeskyttelse).
Jeg er derfor glad for, at jeg har fået lov til at prøve de helt nye Fiskeolie Anti-opstød fra Futura, der har noget super godt kørende for sig med både duft og smag.

De har en mild og fin duft af pebermynte, som også af og til svagt kan smages, idet man tager kapslerne.  Det giver altså en lidt mere æstetisk oplevelse, når man indtager fiskeolie.
Derudover kan du se, at kapslerne er matte pga. en særlig coating, som gør, at de ikke opløses, før de når helt ned i tarmen – og dermed er 100% uden opstød.

♥♥♥♥♥

I dag har jeg besluttet, at det er tid til at tage en tur på Apoteket og få en influenzavaccine. Måske husker du, at jeg tilbage i marts måned, efter en hård omgang influenza, besluttede, at jeg skulle vaccineres til næste sæson. (ellers kan du læse om det her). Jeg har stadig ikke glemt, hvor syg jeg var – og senere også Sten var – så vi drager sammen afsted i dag for om ikke andet, så at reducere risikoen for sådan en omgang igen. Hvis du går i samme tanker, så kan du tjekke, hvilke apoteker, der tilbyder vaccine på Sikkervaccination.dk her.

Nyd efterårsferien, hvis du er så heldig – og uanset hvad, så nyd den nærmest sommeragtige dag. Det holder vist et par dage endnu, så det er bare med at suge det sidste ud af løvfaldssommeren. Det kan være, vi ses i Dyrehaven! 🙂

  3 replies
  1. Pia
   Pia siger:

   Tillykke! Dejligt at der nu kan falde fuldkommen ro over jer – det har I fortjent. Og så et hurtigt tillykke til de nye ejere af jeres gamle hus, som de da kun kan blive glade for 🙂

   Svar
  2. Tina
   Tina siger:

   Tillykke med salget af jeres hus:-)
   Ture i Dyrehaven er jo bare så smukt og dejligt, jeg boede der som barn idet min farfar var skovfoged der og i de øvrige skovdistrikter.
   Vejret er smukt, så vi må nyde det i storbidder inden vinteren.
   Onsdag må vi se om du får en tur i spøgelsestoget:-)

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Hej Tina,
    tusind TAK! Vi har netop overdraget nøglerne i dag, så det er bare dejligt. Nu kan vi komme helt videre 🙂
    Hvor er det sjov, at din farfar har været skovfoged i Dyrehaven. Det må have været et spændende job bl.a. med alle dyrene.
    Ja, det bliver spændende onsdag – jeg SKAL en tur i Spøgelsestoget one way or the other :-))))

    Ha nu en skøn uge og nyd solen.
    Kærlig hilsen
    Jeanette

    Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.