Hvilken af Filorgas suveræne øjencremer er bedst til mørke rander, rynker eller træthed?

Filroga øjencremer

Filorga laver – blandt mange andre ting – nogle suveræne øjencremer. Det er ikke altid, det giver mening for alle overhovedet at bruge en øjencreme, og selv gør jeg det kun, når jeg virkelig kan mærke, at det gør en forskel. At de opfrisker og reducerer hævelser, udglatter og lysner øjeomgivelserne.

Filorgas øjencremer er jeg gået hen og blevet afhængig af, fordi de virkelig gør en forskel. Her skal du se de tre nyeste øjencremer samt en klassiker fra Time-Filler serien, som jeg bliver ved med at være begejstret for. Du kan læse om, hvordan de fire øjencremer virker hver især, så du eventuelt kan finde frem, hvilken der passer bedst til netop dine behov.

Bestselleren Optim-Eyes i ny version!

Optim-Eyes (345 kr.) har i mere end 10 år været Filorgas nr. 1 bestseller, og der sælges en hvert 1o. sekund i verden. Nu har de gjort den endnu bedre med nye peptider, der modvirker træthedstegn. Derudover virker Optim-Eyes på linjer, mørke rande og hævelser under øjnene.

Optim-Eyes cremen har meget let og behagelig konsistens, der øjeblikkeligt trænger ind og frisker op selv på en træt dag.
Det er nr. 1 for dig, der vil sætte særligt ind på trætte øjenomgivelser, men naturligvis stadig også på de andre ting.

FIlorga Optim-eyes creme og stick

Optim-Eyes har fornyligt fået en lillesøster i sticken Optim-Eyes Refresh (235 kr.). Den bruges optimalt ovenpå din øjencreme, men er også god til dig, der ellers ikke orker øjencreme i din rutine. Den er lynhurtig lige at køre rundt om øjet og trænger ind med det samme.

Brug den i løbet af dagen, hav den evt. med i tasken, så du kan friske op med den kølende stick, når du har brug for det.
Refresh sticken giver øjeblikkeligt følesen af friskere øjne.

Sticken er et quick-fix, men også meget mere end det.Den indeholder bl.a. samme nye peptid-formulering, som Optim-Eyes cremen, der opfrisker de trætte øjenomgivelser, men har derudover også et usynligt mineralsk mikropudder, der reflekterer lyset og giver en friskere udstråling.

Filorga Time-Filler – all time favorit!

Time-Filler serien, der består dag-, nat- og øjencreme samt en enkelt sheet-mask, har efterhånden nogle år på bagen, og jeg er stadig mega fan af den serie. Det er cremer stopproppet med aktive ingredienser, der fugter, strammer op, udfylder og sætter ind på at formindske rynker. Det er og bliver en all-time favorit for mig, så jeg tillader mig også lige at minde om dagcremen -og natcremen – her (hhv. 535 og 545 kr.).

Filorga Time-Filler favorit

Time-Filler øjencremen (425 kr.) er ingen undtagelse, og her er vi ude i en stadig let, men endnu mere nærende konsistens, som gør den til det perfekte valg til dig, der har brug for intens opstramning og udglatning af øjenomgivelserne.

Filorga Reverse-Eyes

NCEF-Reverse Eyes (625 kr.) kom til sidste år, og den er også en kæmpe favorit hos mig. Den har det hele – sætter ind på rynker, poser, fasthed og glød – den har også et helt unikt ekstra gear, når det kommer til øjeblikkeligt at lysne og udglatte øjenomgivelserne med en lang række aktive stjerneingredienser, som jeg aldrig før har oplevet (Læs mere i dette indlæg).

Så kæmper du med mørke øjenomgivelser og evt. også slaphed omkring øjnene, så er Reverse-Eyes løsningen for dig.

Filorga Reverse Eyes er suveræn mod mørke rander

Det er ikke let at vælge imellem Filorgas suveræne øjencremer, for de kan virkelig noget alle sammen – og de er alle gode på samtlige problemer med træthed, hævelser, rynker og mørke rander. Men har du noget, du særligt vil sætte ind på, så er der alligevel forskel:

♥ Vil du sætte ind på trætte øjenomgivelser, så gå efter Optim-Eyes creme (345 kr.) og/eller Optim-Eyes Refresh sticken (235 kr.). Man føler sig straks kvikkere og friskere.
♥ Har du problemer med mørke rander, så er Reverse-Eyes (625 kr.) fuldstændig suveræn. Aldrig har jeg oplevet sådan en lysning og udglatning af øjenomgivelserne!
♥ Hører du til dem, der er udfordret af slaphed, linjer og rynker omkring øjnene, så vælg den klassiske Time-Filler (425 kr.), der er suveræn anti-agepleje – eller den nye Reverse-Eyes.
♥ Synes du, at du har samtlige udfordringer omkring øjnene, så vælg enten Reverse-Eyes eller Optim-Eyes – og supplér eventuelt med sticken.

Filorga fås i fx Matas, Magasin eller på Boozt.

Vær opmærksom på, at alle Filorgas produkter har et lille indhold af parfume, men i øvrigt har en skøn signaturduft. 

 

1 svar
 1. Ann Marie Philipsen
  Ann Marie Philipsen siger:

  Har været så meget i tvivl om hvilken øjencreme fra Filorga jeg skal købe og så faldt jeg over denne side!! Helt tilfældigt!
  Endelig en der beskriver dem alle!
  Jeg et dog stadig i tvivl, er 43 år og har ikke så mange rynker men er meget meget tynd og hat derfor lidt slap hud når jeg især ikke har meget væske i kroppen. Tager meget smertestillende medicin hvilket kan mærkes på min hud.
  Bruger alle produkter til rens, oxypeel, essensen, Hydro serum og både Hydro filler og time filler til om dagen. Vil ny købe nat creme og øjencrene ved bare ikke hvilken øjencreme der er bedst til mig. Har du et bud…??har du overskud må du meget gerne svare mig via sms eller mail eller lign. Jeg ejer Belugawedding.dk så kan jeg hjælpe dig på nogen måder som tak så sig endelig til.
  På forhånd tak 😀
  Ann Marie
  Tlf 31541311

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.