Få makeupartistens bedste tips!


I går udkom den nye bog Ikonmakeup med alle de bedste tips til makeup og flotte, både kreative og naturlige, looks fra Nina Larsen, der er en af Danmark største hår- og makeupartister. Jeg var med til lanceringen og havde fornøjelsen af at få vist en række af super gode og brugbare tips og tricks til en smuk, naturlig og tidssvarende makeup. Dem får du længere nede. 

Nina Larsen står bag både X-Factor og Vild med Dans, og det siger en del om hendes tætte samarbejde med stjernerne, at bogens modeller er ingen ringere end Sofie Linde, Aura, Sarah Grünewald, Nabiha, Oh Land og Mette Lindberg.

I bogen kommer du ind bag de fem meget forskellige kvinders looks, og hvad de personligt foretrækker, når det kommer til hår og makeup. Og hvordan du i din makeup kan gøre brug af nogle af de professionelle råd. Bogen er et musthave for alle, der gerne vil kunne lægge en smuk basismakeup og vil have en masse inspiration og greb til at opnå bl.a. tidens glowy hud og naturlige look.

Sofie Linde optræder som model i Ikonmakeup af Nina Larsen

Sofie Linde er en af de kvinder, som Nina Larsen har et tæt og personligt forhold til, og som du skaber de mange looks for til bl.a. X-Factor.

Til lanceringen af Nina Larsens bog Ikonmakeup dukkede Aura op som model.

Til lanceringen dukkede ingen ringere end den skønne Aura op og viste sit flotte look skabt af Nina Larsen. Ikke et showlook, men et beauty-look, hvor den smukke hud, fugtmætning, en god foundation og highlighter var i højsædet sammen med et strejf af den blå eyeliner, der er oppe i tiden.

Oh Land repræsenterer et mere naturligt look og bliver brugt som eksempel på, hvordan du skaber de eftertragtede smokey eyes, der i dag ikke er sorte og dramatiske, men mere bløde og organiske.

Oh Land optræder som model i Ikonmakeup af Nina Larsen

Værs’go – her er de professionelle makeupråd fra Nina Larsen

Jeg tog flittigt noter til lanceringen, så her får du alle de professionelle tips, der faldt af på dagen. Resten kan du finde i bogen, der i øvrigt også omfatter hårstyling og flotte opsætninger. Nina Larsen er både uddannet kosmetolog, makeupartist og frisør, og forstår dermed at skabe de hele sammenhængende og afbalancerede looks, du finder i bogen.

♥ Fugt og hudpleje er nr. 1 for enhver makeup

♥ Nina Larsen bruger Stram Op kapsler fra ecooking som primer under makeuppen!
♥ Hun arbejder meget med hænderne for at varme huden op bl.a. ved at massere cremerne godt ind.

♥ Det samme gælder foundation, som arbejdes godt ind i cirkelbevægelser. Hun kan godt lide at bygge op i cremekonsistenser – også blush og hightlightere. Derefter kan pudder påføres med måde.

♥ Brug gerne flydende foundation med mineralpudder ovenpå. Pas på med for pudret et look – huden skal leve!
♥ Lidt contouring, hvor man former ansigtet med lys og skygge, er godt – men ikke for meget (a la Kardashian). Kunsten er at bruge det med måde!

♥ Det naturlige look er IN – med fokus på øjnene! Tendensen er mere blødt og organisk.

♥ Brynene er et af de vigtigste elementer. Brug små tynde strejf, der former og definerer naturligt. Det skal være pænt tæt på! Hvilket i øvrigt gælder generelt.

♥ De rigtige pensler er vigtigt. De kan fx være fra MAC. På øjnene placeres produktet og arbejdes derefter fra side til side. Ton derefter op.

♥ Brug gerne en brun eyeliner for et blødere look og til brændte farver!!!!

♥  Dup læbestiften på, så den giver bare lidt farve.

Der er meget mere at hente i bogen, både inspiration, tips og step by step guides til, hvordan du gør.

Den kan købes til 299,95 hos Saxo.com (reklamelink)

 

 

1 svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.