SØN klarer huden for de unge mænd og drenge

SØN of Barberians

Før og efter den nye hudplejerutine med SØN of Barberians!

Det er ikke så ofte, at de unge mænd er i fokus, når det gælder hudpleje – heller ikke her på Qland. Men det laver vi om på i dag, for mange af drengene går jo og slås med problemer med urenheder og fedtet hud og ved måske ikke helt, hvad de skal stille op.

Barberians Copenhagen, der er kendt for deres barber- og plejeprodukter til mænd, har nu skabt linjen SØN of Barberians med gode, virksomme ingredienser og en serie, der giver nemme og overskuelige rutiner med en god effekt til de unge drenge og mænd.
Med en enhedspris på 129 kr. er de også til at komme i nærheden af for de unge. Alt er økologisk, uparfumeret og vegansk, og i biologisk nedbrydelige tuber fremstillet af rester fra sukkerrør.

Anton har testet!

Jeg har haft min nevø Anton på 22 til at teste SØN of Barberians, og du kan læse om hans erfaringer længere nede!
Som du kan se på billedet øverst, så havde han problemer med sin hud. Særligt på kinderne kunne han få nogle udbrud, der generende ham en hel del. Faktisk havde han været forskånet for uren hud, før han var omkring 20 år, men pludseligt blev huden til noget frustrerende, og han prøvede at holde udbruddene nede med Basiron fra Apoteket.

Anton var derfor ikke svær at overtale til at teste den nye hudplejerutine bestående af en daglig face wash, en scrub, en renseserum til uren hud og en fugtcreme. Siden er der kommet en rensemaske til også, og derudover er der en shower gel i serien.

En nem og hurtig hudplejerutine for de unge mænd

Søn hudpleje

Serien på er til at overskue, og rutinerne er nemme og lever op til det grundlæggende mantra om rens – eksfoliering – fugt.
Anton er blevet meget overrasket over, hvor hurtigt, det er at bruge, og han er blevet utrolig glad for de nye rutiner. Vask og eksfoliering kan som regel klares i badet, serummen bruger han  i t-zone og i områder med urenheder, og han afslutter med den fugtgivende creme, der ikke fedter.

SØN hudpleje til unge mænd

Til den grundlæggende rutine bruges ansigtsvask, daily scrub (dagligt eller 2-3 gange om ugen), renseserum på urene områder og creme.

◊Face Wash renser i dybden, men er samtidig plejende og genopbyggende med ingredienser som oliven – og kokosolie, aloe vera og spirulina (alge, kendt for sine reparerende og opbyggende proteiner), så det ikke er en hård omgang for huden.
◊ Den milde eksfoliering, Daily Scrub, som kan bruges dagligt, fjerner urenheder og døde hudceller, og giver en frisk og klar hud ved hjælp af naturlig cellulose fra træer. Derudover er der igen plejende ingredienser som oliven- og mandelolie og spirulina.
◊ Serummen, der er særligt udviklet i uren hud, har salicylsyre som stjerneingrediens. Det er BHA-syre, der trænger dybere ned i huden og fungerer som en mild peeling og giver en effektiv rens af tilstoppede porer.
◊ Den afsluttende creme plejer huden med økologiske olier, aloe vera, spirulina og vitamin E.
◊ Cleansing masken er en lermaske, der bruges 2-3 gange om ugen til en ekstra dybdegående rens, der fjerner urenheder, snavs og fedt.
Alt til 129 kr.

Slipper ikke hudplejen igen!

Anton har efter sin test, som det også kan ses på billedet, opnået en markant flottere ud, og udbruddene er efter et par måneder nu både langt færre og mindre, og det er helt slut med Basiron! Hans hud er blevet både ren og føles samtidig – med hans egne ord – sund og fugtmættet, uden at være fedtet. Der er ikke den samme rødme eller ujævnhed i huden og han har konstateret, at der er langt færre problemer med indgroede hår.

Kommer der en bums, så ved han præcis, hvordan han kan sætte ind med ekstra pleje med bl.a. serummen med salicylsyre. Derudover oplever hans simpelthen bare, at huden er langt mere blød og lækker. Som han selv udtrykker det, har han simpelthen fået øjnene op for gode hudplejerutiner. Han er faktisk blevet vild med det (slægter åbenbart sin faster på 😉 ) og kommer ikke til at slippe det igen.

Du finder SØN of Barberians på deres webshop HER eller butikker som bl.a. Coop, Salling, Illum og Matas.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.