,

Filorga Time-Filler 5 XP. Ikon-cremen er blevet endnu bedre!

Filorga Time-Filler 5 XP et bekendtskab værd og en all-round creme til både nat og dag, som man ikke kan gå galt i byen med. 
Filorga Time-Filler er ikke alene min favorit, men efterhånden en ikonisk serie og en kæmpe bestseller. Cremen er netop blevet relanceret i en ny version 5 XP, som fortjener værdigheden som fredagsfavorit her på bloggen! Først og fremmest er den nu også designet til halsen – og så er den tilført endnu mere hyaluron og flere peptider, der binder fugten i huden og fylder den ud.


produkt modtaget i gave til test!

Indeholder reklamelinks til Matas

Filorga Time-Filler har, trods deres mange nyere serier, beholdt sin stjernestatus hos mange – også hos mig. Alle deres produkter er fine, men for mig er og bliver Time-Filler linjen stadig nummer 1.

Den nye Time-Filler 5 XP lever bestemt op til favoritværdigheden. Fantastisk konsistens, den ikoniske Filorga-duft og ekstreme blødhed – og så er det altså stadig en serie, der giver en mærkbar og synlig opfyldning, udglatning og smidighed.

Udover, at det er skønt, at det både er en dag- og natcreme, så vil jeg længere nede forklare, hvad den nye opgradering betyder.

 

Som altid vil jeg understrege, at behov og præferencer er forskellige fra person til person, og afhængig af hudtype og hudtilstand og specifikke udfordringer. Du kan sagtens vælge at mikse forskellige serie og mærker og sammensætte en personlig hudpleje med de produkter, der passer dig.

 

Filorga Time-Filler 5 XP er målrettet 5 slags rynker

 

Filorga har valgt at ændre deres ikoniske Time-Filler creme til nu også at omfatte en særlig pleje til halsen.

Filorga har valgt at ændre deres ikoniske Time-Filler creme til nu også at omfatte en særlig pleje til halsen. Det stakkels hals, som mange af os bøjer i timevis mod mobiltelefonen, hvilket ikke gør rynkerne mindre!

 Filorga, som har sine rødder i den æstetiske hudpleje, bl.a. fillerinjektioner, bringer al deres ekspertise ned i hudplejen med bl.a. småmolekylær hyaluron, der binder fugten i huden med op til 1000 gange sin egen vægt.
De er kendt for deres ekstremt komplekse cocktails af virksomme ingredienser.

Time-Filler har traditionelt set fokuseret på fire forskellige rynketyper: De dybe, de overfladiske, miniske og tørhedsrynker. Nu halslinjerne kommet med som et femte angrebspunkt, bl.a. med nye peptider, udvundet af bomuldsgræs, der binder fugten i huden.

Cremen indeholder – blandt meget andet – også et såkaldt “Botox på krukke” peptid, med en meget høj penetrationsevne, der angriber de miniske linjer og skaber dokumenterede rynkereduktioner.

Alt i alt er Time-Filler 5 XP et bekendtskab værd og en all-round creme til både nat og dag, som man ikke kan gå galt i byen med.

Filorga Time-Filler 5 XP fås hos Matas.

SE ALLE MINE FREDAGSFAVORITTER HER!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.