Nej, det er ikke Botox – det er bare kollagen!

Jeg har taget kollagentilskuddet The Solution fra Oslo Skin Lab i over et år.
Jeg har taget kollagentilskuddet The Solution fra Oslo Skin Lab i over et år nu, og jeg må være ærlig og sige, at jeg bestemt ikke har lyst til at stoppe med det. Det er nemt at få taget dagligt, og jeg føler mig overbevist om, at det bidrager til at gøre min hud mindre rynket. Jeg foretrækker et naturligt udseende, men det er ikke altid folk tror på, at der ikke er snyd med i spillet! 

Reklame for Oslo Skin Lab

Det er ingen hemmelighed, at jeg er én af de kvinder, der er ambassadører for Oslo Skin Lab og af og til optræder i reklamer på fx Facebook. Her kan det en gang imellem – heldigvis ikke ret tit – afstedkomme nogle skeptiske kommentarer om, at jeg garanteret også bruger Botox!

Det kan de jo reelt ikke vide en disse om, og der er for mig en lidt syrlig vurdering om, at jeg snyder på vægten. At jeg med andre ord påstår, at kollagenpulveret virker, men i virkeligheden bruger æstetiske behandlinger i stedet.

Rabatkoden QLAND giver dig 60% på den første pakke og 30% på alle efterfølgende pakker!

Vil du også prøve The Solution? Koden QLAND giver dig 60% på den første pakke og 30% på alle efterfølgende pakker! Eller klik her, hvor rabatten allerede er indregnetIngen grund til at snyde

♥ For det første! Jeg bruger ikke Botox. Og dog! Jeg får to gange om året en injektion under brynet som en smertebehandling for at slippe for en konstant spænding. Det er ikke noget, der ændrer mit ansigt eller min mimik. Den behandling, jeg får, er den mindst synlige, og jeg kunne snildt skjule den for omverdenen, hvis jeg ville. Men det vil jeg ikke! Jeg er piværlig om, hvad jeg gør, fordi jeg netop gerne vil have troværdighed i mine anbefalinger.

♥ For det andet! Kollagenpulveret virker vel lige så godt, hvad enten, man vælger at bruge Botox eller andre behandlinger ved siden af?
Oslo Skin Lab stiller sig ikke til dommer over, hvad deres kunder og ambassadører vælger at gøre i deres samlede hudpleje og behandlinger. Til gengæld er alle billeder uden filter, og de lyver ikke.

 

Kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab er videnskabeligt dokumenteret. Den patenterede kollagen, der er i The Solution™, er nedbrudt i mindre peptider, der er testet i dobbeltblindede, randomiserede og placebo-kontrollerede studier. Her viser resultaterne øget spændstighed i huden, mindre appelsinhud og en formindsket rynkedybde på gennemsnitligt 20%. Du kan læse mere dokumentationen for The Solution her.

 

Jeg drikker min kollagen hver dag i et krus kakao - på den måde bliver det en lille daglig hyggelig treat, som det bestemt ikke er svært at få taget.

Jeg drikker min kollagen hver dag i et krus varm kakao – på den måde bliver det en lille daglig hyggelig treat, som det bestemt ikke er svært at få taget.Der er ingen tvivl om, at mange faktorer spiller ind på vores hud! Prøv fx selv at se, hvad der sker efter en enkelt nat med dårlig søvn. Eller i forbindelse med sygdom. Vi har mange livsomstændigheder, der spiller ind på hudens kvalitet, og dertil kommer faktorer som kost, rygning, solvaner, alkohol, motion – og gener!

Og ja, nogle vælger nogle mere indgribende behandlinger for at rette op på et udseende, som de måske er kede af – eller fordi de måske ser trætte ud. Eller netop genetisk har en hud, der ældes mere. Det er der i mine øjne ikke noget galt med, alle må gøre, hvad de føler er bedst for dem.

Jeg er selv beriget med gode gener, når det kommer til hud og rynker. Dertil kommer, at jeg spiser relativt sundt uden at være fanatisk. Og så sværger jeg til kosttilskud som kollagen, fiskeolie og diverse af de gængse vitaminer.

 

Vi er ikke med i en rynke-konkurrence!

Jeg er glad for at tage kollagen, og jeg har bestemt ikke lyst til at stoppe med det. Derudover gør jeg ikke meget andet end at leve, sådan som det passer mig bedst. Det er altså ikke Botox, men bare kollagen – intet er stukket ind under stolen her.

Jeg er glad for at tage kollagen, og jeg har bestemt ikke lyst til at stoppe med det.

Og når alt dette er sagt, så er vi voksne kvinder altså ikke i en rynke-konkurrence, hvor det gælder om at være den glatteste og mest ungdommelige, og hvor vi, måske i forsvar for os selv, skal kaste påstande, vurderinger og fordømmelser efter hinanden.

Vi er, som vi er, i al vores forskellighed og med alle vores livsomstændigheder og personlige valg ♥

 

Vil du også prøve The Solution? Koden QLAND giver dig 60% på den første pakke og 30% på alle efterfølgende pakker! Du har fri fragt, og der er ingen binding. Klik til højre, hvor rabatten allerede er indregnet.

 

4 kommentarer
 1. Ditte Møller
  Ditte Møller siger:

  Hej Jeanette 🤗
  Jeg har taget collagen fra Oslo Skincare i godt et år – de overtog fra Imedeen pillerne, og de har bestemt gjort en forskel. Så læste jeg imidlertid et par undersøgelser som alle foreskriver 5-10 gr. Dagligt og der er Oslo lidt bagefter med mængden, så jeg er skiftet til Nutrinic …. Og får nu 5 gr. Dagligt og det gør en forskel ….
  Ha en dejlig aften
  Ditte🤗

  Svar
 2. tina/mormormedstiletter
  tina/mormormedstiletter siger:

  Jeg bruger selv Oslo Skin og har tydeligt mærket en forandring til det meget bedre i løbet af de 3 år, jeg har brugt pulveret.
  Nu har jeg også fået min mand til at tage en dosis dagligt og hans hud er også blevet bedre.

  Det virker altså!!

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Det er bestemt også min oplevelse! Så dejligt at høre, at du også kan mærke en forskel – og din mand med 🙂
   Skønt, at du deler jeres erfaring. Tak!
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.