,

Fredagsfavorit – Filorga Ultra-lifting rosy-glow fluid til 40+

Jeg indfører noget nyt her på bloggen – en fredagsfavorit, hvor jeg hver uge fremhæver en spændende beautynyhed, der kan noget særligt. I denne uge har jeg udvalgt en nyhed fra Filorga. En helt speciel aktiv dagcreme fra deres Life-Structure serie, Lift-Structure Radiance, der henvender sig til alle over 40, der begynder at miste fasthed og glød i huden.

Indlægget indeholder reklamelinks!

Filorga Lift-Structure er målrettet hud, der begynder at miste fasthed og elasticitet eller virker grå, tør og kedelig. Den er en rigtig fin serie, der består af serum, natcreme og dagcreme.

Den nyeste innovation er en ny rosa dagcreme, Filorga Lift-Structure Radiance, Ultra-Lifting Rosy-Glow Fluid. (Tag dig ikke af, at den hedder fluid – det er en dagcreme). Med et Colour control complex, til dig, der gerne vil gøre hudtonen mere jævn og opnå en flot tonet glød med en ensartet hudtone, ekstra glow og vitalitet i huden – udover den aktive opstrammende effekt.

Filorga Lift Structure dagcreme giver glød og opstramning til huden.

Den nye Radiance dagcreme i Lift-Structure serien fra Filorga har en rosa farve, og et farvekorrigerende kompleks, der giver en ensartet og flot glød!

 

Ultra-Lifting består af en opstrammende serum, der lover lover et radikalt løft, mere volumen og glattere hud på bare 7 dage, en Sleep & Lift natcreme, der udnytter den natlige aktivitet i cellerne, hvor cellefornyelsen er op til 8 gange højere. Og nu altså to forskellige dagcremer. Den klassiske opstrammende og opløftende – og den nye Radiance dagcreme med ekstra til hudtone, udstråling og glow.

Filorga Ultra-Lifting rosy-glow fluid giver ensartet hud, glow og opstramning

Udover alle de opfyldende/opfyldende/opstrammende egenskaber, er det unikke ved den nye Ultra-Lifting Fluid det rosa farvekompleks, der giver huden en frisk udstråling og glød, og perlemorspartikler, der giver lysreflekterende glow.

Jeg var en anelse skeptisk i starten på grund af farven, men nu har jeg overgivet mig til cremen, som jeg virkelig synes giver noget ekstra. På trætte dage fjerner den det grå skær over huden, og jeg føler, den gør en forskel for opstramningen og vitaliteten i huden. Den er også god på dage, hvor der ikke er tid til så meget – såvel som base for en større makeup.

Filorga rosa dagcreme ensarter hudtonen og giver en flot og frisk glow

Du bliver ikke rød i hovedet, farven smelter sammen med den naturlige kulør, men den giver en lille frisk toning og udjævning af huden og fjerner et eventuelt gråt og kedeligt skær.
Den er virkelig også flot at bruge under en makeupcreme eller mineralpudder.

More is more – Filorga sparer ikke på ingredienserne!

Filorga er ikke dem, der er kendt for få og enkle ingredienser. Tværtimod er deres produkter stop-proppet med aktive ingredienser og avancerede formularer med et hav af goodies – af vitaminer, mineraler, peptider, aminosyrer og enzymer, der kan noget.

Lift-Structure serien indeholder ingredienser, der normalt er kendt fra injecerbare behandlinger – hvilket Filorga er en af verdens største leverandører af – der har til formål at løfte og fylde ud. Og specifikt til denne 40+ serie har de udviklet Plasmatic Lifting Factors, der giver lynhurtige synlige resultater.

Cellulære faktorer udvundet af gurkemeje opstrammer vævet. Kollagen fra havalger giver sammen med hyaluronsyre og konjakrod volumen og binder fugt i huden. Derudover kan fx nævnes peptid mod træt hud, gojibær, der reparerer, nærer og giver glød samt tigergræs, der er anti-inflammatorisk og dæmper rødme. Endelig er der et papaya-enzym, der øger cellefornyelsen.

Filorga lift serie virker opstrammende på 7 dage

Filorga Ultra-Lifting Rosy-Glow Fluid kan købes hos Matas her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.