Fødselsdagsfest på Restaurant Maven i Nikolaj Kirke

Fødselsdagsfest på Restaurant Maven i Nikolaj Kirke

restaurant_maven-nikolaj

Nu er der præcis én måned, til jeg holder fødselsdagsfest for familie og venner! Jeg har fødselsdag om fredagen, men holder festen om lørdagen den 16. april. Meget passende på Dronningens fødselsdag, for så er der jo flag hele dagen ♥

Det holdt hårdt med at beslutte mig til, om jeg overhovedet ville have den store fest. Mest af alt, fordi det var svært for mig at forstå, at jeg virkelig fylder 50. Jeg har ikke problemer med min alder (eller mine grå hår, som du kan læse mere om her), men det skulle alligevel lige trænge ind, at jeg bliver så gammel. Utroligt, at man nærmest kan fortrænge, at 50 kommer efter 49, men nu er det altså forstået, og jeg glæder mig til at fejre det med alle de mennesker, som jeg har tættest på mig i mit liv.

Min søde mand har derimod glædet sig i mere end et år og rykket og rykket mig for, at jeg fandt ud af, hvor det skulle holdes og fik det booket. Det er jo midt i konfirmationstiden! Jeg har slået det hen, og har været i tvivl, men har alligevel gået og ruget lidt over det inderst inde. Og selvfølgelig skulle vi da holde en fest!

Gode selskabslokaler er svære at finde! Dét sted, hvor jeg helt fra starten – teoretisk – kunne se mig selv holde fødselsdagen, var på Restaurant Maven i Nikolaj Kirke midt i København. Da jeg endelig kunne se mig selv som 50årig, og derfor kunne gå videre i planlægningen, var vi helt henne i februar. Nu kunne jeg mærke, at jeg var nervøs, da jeg ringede op til Maven og spurgte om den 16. april var ledig! For nu stod det helt klart for mig, at det var dér, det skulle være. Jeg var derfor lettet, da hele restauranten mirakuløst nok var ledig den dag. Det må være al den gode karma, jeg forbinder med det sted!

restaurant_maven

Hver gang, jeg har været på Maven, med venner eller til firmaarrangementer, har der været en særlig stemning – sjovt, rart, hyggeligt, afslappet. Først og fremmest er maden og vinen altid virkelig lækker, servicen og hele ånden er i top, og selve lokalerne i Nikolaj Kirke er smukke, cozy og atmosfærefyldte. Det er stil over det, men på den lidt franske personlige og uformelle måde. De har både selve restauranten og nogle lidt mere formelle selskabslokaler ovenpå med plads til op til 50 gæster, og stedet er perfekt til store fester og fx bryllupper. Og så ligger det ultracentralt i København tæt på Metroen.

Fødselsdagen bliver et helaftensarrangement fra 18 – 02 med fire retter mad, vin ad libitum, kaffe og fri bar. Musik kan vi selv medbringe på iPad’en, så mon ikke nogle af vores danseglade venner tager en svingom ud på aftenen.

44 er inviteret, 44 har sagt ja! Så nu er der bare tilbage for mig at finde en ny kjole, lave nogle playlister og en bordplan – så er jeg klar til at blive hjulpet godt ind i 50’erne med gode mennesker og masser af god karma.

6 replies
 1. Karin
  Karin siger:

  Det lyder ganske enkelt som den perfekte plan må man spørge så direkte om hvad du måtte betale for dette skønne arrangement ? Jeg har om 1måned samme runde dag og samme antal gæster og leder desperat efter et godt sted alá dette 👍🏼 Hvis du har tid og overskud så skiv en hurtig besked til mig…..Tillykke med the big O, håber det blev en skøn dag og don’t worry du ser skøn ud ….:)

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Karin,
   Tusind tak 🙂 Og kæmpe tillykke til dig! Jeg håber, du får en mindst lige så fantastisk fest som min. Den kan man leve højt på længe!
   Et helaftensarrangement som mit på Restaurant Maven koster ca. 1.400 pr. person inkl. fri bar og vin ad libitum, men der kan selvfølgelig skrues lidt på antallet af retter, vin, avecs osv.
   De har to selskabslokaler – et stort og et mindre – ovenpå. Skal man have hele restauranten for sig selv er der et minimum på 45 tkr.

   Prøv at skrive til dem på maven@restaurantmaven.dk, hvis du vil høre mere på – de er super søde og dygtige.

   Kh Jeanette

   Svar
 2. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Hold nu op, Jeanette – hvor lyder det skønt og dejligt – og hvor ser Restaurant Maven hyggelig ud. Jeg håber, du får den festligste fest – og hvor glæder jeg mig til at se dit tøjvalg til din store fantastiske 50-års fødselsdagsfest 🙂

  Kh, Birgitte

  PS: Fremmødet vidner om, hvor dejligt et menneske du må være 🙂

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Kære Birgitte,

   Tak for din så søde og dejlige kommentar. Altid så positivt at høre fra dig, og der er ikke noget bedre, end mennesker, der har overskud til at sige noget pænt til andre! Det må man sige, at du gør – og det er værdsat.

   Jeg er også selv spændt på, hvad jeg mon kan finde til den runde dag. Det skal jo være HOT at være HALVTREDS 😉

   Ha’ en dejlig solskinsdag!
   KH Jeanette

   Svar
   • Birgitte Bonde
    Birgitte Bonde siger:

    Selv tak – det var så lidt – og i lige måde for dine altid søde svar 🙂
    Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at du finder det helt perfekte outfit til dagen – hvor du både er HOT og stråler om kap med solen 🙂

    Jeg ønsker dig den bedste fødselsdagsfest 🙂

    Tak og lige måde (desværre skinner solen ikke i Århus…øv)
    Kh Birgitte

    Svar
 3. Bettina
  Bettina siger:

  Hvor ser der hyggeligt ud, det ligner det perfekte sted at holde fødselsdag, det bliver da helt fantastisk.👍🏼🇩🇰

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.