Fokus og Favoritter – på en lørdag!

Søndagsindlægget kommer allerede på en lørdag! Så har man hørt det med. Jeg plejer ikke just at være typen, der er for tidligt på den, men nu er der altså planer om et større beautyindlæg i morgen, hvor vi officielt går ind i efteråret. Ikke nogen rar tanke umiddelbart, altså det med efteråret, og i dag er det næsten ikke til at forstå med den sol og varme, vi har. Men jeg brygger altså ikke desto mindre på en masse tips til hår og hud her efter sommeren, hvor solens stråler måske har sat sine spor i form af fx tørhed og pigmentpletter. Men mere om det i morgen!

Rosendahl sætter et smukt nyt præg på Kähler

Reklame – vasen længere nede er modtaget i gave fra Kähler!

Ugen har for mig bl.a. budt på en udstilling i anledning af Kählers 180 års jubilæum. Samtidig er markerer det, at vi kan få de første indtryk af, hvad der kommer til at ske med mærket efter, at det er blevet overtaget af de dygtige folk hos Rosendahl Design Group. Og jeg må med det samme sige, at jeg er fan!

Kahler 180 års jubilæum

Bare et lille udsnit fra jubilæumsudstillingen, hvor man ser den kunstneriske DNA, som Kähler er bygget på siden 1839.

 

Jeg var så heldig, at få en af de nye kommende Signaturvaser fra Kähler med mig hjem som en af de første – og jeg er vild med den og synes, den er både enkel og eksklusiv. Det er virkelig lykkedes med at læne sig op af den 180 år gamle historie og skabe noget, som nok er massefremstillet, men har bevaret et kunsthåndværksmæssigt og skulpturelt udtryk.
Serien hedder Kontur og kommer til oktober.

Signaturvase fra Kahler

Glæd dig til de nye Konturvaser, som kommer til oktober.

 

Jeg læser en masse om kost for tiden

Som du har kunnet læse tidligere, har jeg sat fokus på min kost, og lige nu læser jeg om både Ayurveda og anti-cancer kost. Og ovenikøbet har jeg i denne uge været til en spændende event med LactiPlus, hvor jeg er blevet en del klogere på pre- og probiotika, og hvorfor mælkesyrebakterier er så gavnlige for os. Det hele vil jeg lægge mig i selen for at formidle videre den kommende tid.

Det kan være en udfordring at spise “rigtigt”, og jeg tror, de færreste lever helt perfekt. Men kan man i de store træk sørge for at få de rigtige næringsstoffer, kan det betyde en verden til forskel for os både fysisk og mentalt. Og jo mere viden, man tilegner sig, jo mere kommer det ind under huden, så man få købt de gode ting og efterhånden stille og roligt omstillet sig til noget nye vaner.
Det er i alt fald lykkedes ganske godt for mig, og i det hele taget, så vil jeg snart komme med en status på, hvordan det går mig, nu hvor jeg har fået sygdommen nogle måneder på afstand.

Så det er en lille teaser om, hvor du bl.a. kan vente dig den næste tid, hvor jeg også har en hel del virkeligt lækre beautynyheder på trapperne.


Ugens beautyfavorit – Filorga har lanceret en foundation!

Jeg kan tage fat på en enkelt af de bedste efterårsnyheder, som jeg er i gang med at teste, her til at starte med.
Det er det franske hudplejemærke Filorga, der som  noget helt nyt er på vej ud i butikkerne med en lækker foundation. Flash-Nude hedder den, og den er rigtig god til moden og tør hud!
Den er nemlig ret fugtgivende, udglattende og åndbar, og så har den en flot og naturlig dækkeevne – medium, vil jeg sige. Den indeholder mikropigment, der fusionerer med huden, så den giver en meget fin og ensartet hud.  Derudover har den solfaktor 30.

 

 

Som du kan se, er sommerferien helt slut, og der er masser af nye ting i støbeskeen. Sådan er det at blogge – der er masser af fodarbejde, der går forud.
Men nu går vi officielt efteråret i møde, og der skal nok ske mange spændende ting ♥

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  Flot ny vase du har fået 🙂
  Jeg elsker vaser og især store vaser:-)
  Det med den rigtige kost er også i min interesse, så det må du gerne blogge lidt om, hvis du synes.
  Jeg tænker vi kan lære en del af Japans spisevaner!
  At tage en K2 vitamin dagligt er også godt mod kræft, men kan selvfølgelig ikke gøre det alene.
  Efteråret er ikke så varmt og tørt, men til gengæld er det smukt med alle de gyldne farver og skovture mv. 🙂
  Jeg glæder mig til en masse beauty tips 🙂
  En smuk søndag ønskes du og gemalen herfra 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.