Til kamp mod tørhed, rynker og pigmentpletter efter sommeren!

Pleje af hår og hud efter sommeren


Så blev det 1. september og officielt efterår. Dermed er det måske også tid til at kigge hud og hår lidt efter i sømmene efter al den dejlige sol og varme. For lige så skønt det er, og lige så sundt og livgivende det er, ligeså meget kan sommeren også have sat sine spor i form af pigmentpletter, hvis du er rigtigt uheldig (men der er hjælp at hente), eller en hud – og måske et hår – der nu begynder at kræve ekstra fugt og pleje. Udsættelse af solens stråler véd vi også er den sikre vej til nye rynker, men også her er det muligt at sætte ind.

SÅ i dag går vi til kamp mod tørhed og rynker. Til kamp mod pigmentpletter. Til kamp mod tørt og ødelagt hår. Til sidst går vi også til kamp for at bevare sommergløden med en nem snydeløsning.

Du får GRATIS fragt uanset, hvor lille en ting, du vil prøve – eller ekstra rabat på de i forvejen lave priser!

Alle de tips, jeg har fundet frem her, har jeg plukket ud hos beautyshoppen Cocopanda og det er sådan, at hvis du vil prøve noget af det, så får du gratis fragt eller ekstra 10% rabat på de i forvejen lave priser.
(Køber du for mere end 399 kr. får du gratis fragt automatisk og så vælger du selvfølgelig de 10% rabat).

Der er produkter helt ned til 49 kr., 55 kr. og 79 kr. imellem, og dem kan du altså få leveret ganske GRATIS, hvis jo virkelig er unikt. Men jeg tænker, at der nok er flere ting, der er interessante, og så kan du vælge de 10% EKSTRA rabat i stedet.
***
10% rabat – OGSÅ på nedsatte varer – med rabatkoden 10JEA
ELLER
Gratis fragt – UANSET, hvor lidt, du køber for – med rabatkoden FJEA

(koderne gælder t.o.m. 14. september – og kun 1 gang pr. kunde)

1. Til kamp mod tørheden og rynker

Huden vil for mange blive mere tør efter sommerens sol og mange aktiviteter udenfor. Den kan ligefrem virke dehydrereret, hvilket kan komme til udtryk som et net af fine linjer og rynker i huden. Derfor kan være smart at skifte de lettere cremer ud med noget mere fugtgivende og nærende til huden allerede nu, hvor vi nærmer os efteråret.

Jeg har derfor fundet et par solide fugtgivere og har valgt mærket The Ordinary, som har skåret helt ind til benet med rene og virksomme ingredienser til rigtigt gode priser.

The Ordinary fugtcreme

The Ordinary Natural Moisturizing fugter og beskytter hudens ydre lag, og vil være ren guf for den tørre hud her efter sommeren. Den indeholder en række naturlige fugtighedsfaktorer, der findes i huden og vil med kontinuerlig brug rette op på fugtbalancen.
Det her er cremen, du slutter med som ren fugt – brug derfor gerne fx en serum indenunder. Den vil også være god ovenpå nogle af de ting, jeg vil vise dig længere ned til bekæmpelse af rynker og pigmentpletter.
Prisen er kun 55 kr. for 30 ml. (gratis fragt eller 10% med koderne ovenfor).

The Ordinary squalane

Den næste er en olie, som giver endnu mere fugt – og du kan evt. veklse imellem de to efter behov, eller måske bruge The Ordinary 100% Squalane om aftenen. Eller måske som ekstra fugt, hvis du vælger at bruge nogle af de vitaminsyrer, som jeg viser dig om lidt.
Squalane er en ny stjerneingrediens, oftest udvundet af oliven, som har ekstraordinære fugtgivende og blødgørende egenskaber.
Den koster 79 kr. for 30 ml.

The Ordinary retinol

Til kampen mod rynkerne har jeg udvalgt et produkt A-vitamin (retinol), som er noget af det mest effektive mod aldersforandringer, der findes. Men det skal være i en stabil form og en tilpas høj koncentration. The Ordinary Granactive Retinold 5% in Squalane er et nyt produkt med en retinol-ester, som ikke irriterer huden, eller i værste fald kun minimalt.
En ester er en kemisk afart af den rene retinol, som har en god anti-age effekt uden at virke hård ved huden. Det er derfor et godt sted at starte, hvis du vil begynde at bruge retinolprodukter, hvilket jeg kun kan anbefale.

Du skal dog altid lige gå forsigtigt frem i starten med retinol og se, hvordan du tåler det, men efterhånden vil huden blive stærkere af det, og du vil opleve en stor anti-age effekt.
Brug den om aftenen, gerne ovenpå en tynd vandbaseret serum. Lad den trænge ind og læg din fugtgiver ovenpå.
Prisen er 159 kr. for 30 ml. (gratis fragt eller 10% med koderne ovenfor).

Dermalogica lip treatment
Til sidst i denne kategori har jeg valgt et meget specialiseret våben, som retter sig mod omgivelserne omkring munden. Dermalogica nightly lip treatment er en nyhed, der giver ny fylde og opstramning omkring læberne og linjerne omkring munden, som jo er et sted, der kan irritere mange.
Det er i luksusafdelingen, og som sagt meget målrettet, men det er en spændende nyhed, som jeg synes, skulle med.
Den koster 359 kr. hos Cocopanda.dk (normalpris 479 kr., og du får ekstra rabat oveni).

mod rynker om munden


2. Til kamp mod pigmentpletter

Solskader og pigmentforandringer i huden er pris, som mange oplever efter sommeren. Har du først fået problemet, skal du til stadighed sørge for en god solbeskyttelse, for ellers kommer de let igen. De mørke plamager, der ligger yderst i huden, og typisk kommer i pande, på kinder og overlæbe, bliver tricket af ganske lidt sol, og de kræver tålmodighed (op til tre måneder) – men kan altså godt reduceres eller fjernes med en indsats derhjemme med milde peelinger og produkter med salisylsyre  – også kaldet Beta Hydroxy Acid (BHA).
Og du må meget gerne i kombinere med A-vitamin, som du fx kan finde højere oppe fra The Ordinary.

Jeg er generelt begejstret for produkter med salisylsyre. Det lyder voldsomt, men det er altså ikke hårdt for huden.

Uanset, om du har pigmentpletter eller ej – er denne helt unikke Daily Microfoliant fra Demalogica et MUST. Det er en meget mild, men effektiv, peeling, som jeg selv har haft succes med at få fjernet pigmentforandringer med. Den består af det fineste bløde risbaserede pudder, som du blander med vand, hvorefter der frigives bl.a. salisylsyre. Udover langsomt over tid at fjerne pigmentforandringerne, så får du generelt en blødere og glattere hud med en smuk ren udstråling – og en stimulering af cellefornyelsen oveni.

Som jeg altid holder på, så vil du uden tvivl får en flottere hud med gode produkter og en lille indsats hver dag!

Peeling mod pigmentpletter
Du skal være vedholdende og bruge den i nogle minutter, hvor du virkelig giver den ekstra fokus på pletterne, morgen og aften, men efter noget tid – og vi kan godt tale op til 2-3 måneder – så får du bonus på dine pletter (og på din hud i det hele taget).
Den koster 348 kr. hos Cocopanda.dk (normalpris 469 kr., og du får ekstra rabat oveni).

 

salisylsyre mod pigmenpletter

Du kan også gå ind og booste effekten med et ekstra skud salisylsyre, som du lægger direkte på dine pigmentpletter om aftenen – før serum og creme.

The Ordinary Salicylic Acid 2% er egentlig et produkt mod bumser og uren hud, men det skal du ikke lade dig forvirre af. Det er nemlig de 2% salisylsyre, vi går efter her.
Jeg ville dog ikke droppe indsatsen med peelingen fra Dermalogica, men i stedet kombinere de to for at booste og fremskynde effekten.
Salisylsyren fra The Ordinary koster bare 49 kr. for 30 ml.

 

3. Til kamp mod tørt og ødelagt hår

Sommer, sol, varme og vand er, ligesom ved huden, også hårdt for håret, som kan virke tørt og porøst i spidserne. En klipning kan være eneste udvej, men du kan også vælge en natserum til håret, som tager det værste krus og tørhed og gør håret blødt og glasfuldt. Det er også et smart produkt til dig, der ikke lige har tiden til at lade en hårkur virker et kvarter, mens du er i bad.

Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum bruges i tørt hår om aftenen, hvorefter den giver intens fugt og pleje i 8 timer, mens du sover. Den fedter ikke, og den skal ikke skylles ud, men efterlader håret synligt glattere og mere sundt. Og så kan du selvfølgelig også bruge et pump i løbet af dagen, hvis du vil pleje og samle spidserne lidt ekstra.

Natserum til håret fra kerastase

Prisen for natserummen hos Cocopanda er 179 kr. (vejl. udsalg 239 kr., og du får ekstra 10% rabat eller gratis fragt oveni).

4. Til kamp for bevarelse af sommergløden

Til sidst skal vi have lidt sjov og ballade med en nem og effektiv selvbruner, som nogle ligefrem sammenligner med en spraytan til hjemmebrug! Fugtservietter med selvbruner lige til at tørre over krop og ansigt. Det tager kun få minutter og den tørrer ind med det samme. Efter 4-6 timer er sommergløden tilbage og holder op til 10 dage!!!
Den giver en flot naturlig farve, som du kan se længere nede, og man er hverken fedtet eller lugter grimt af produktet.

Selvbruner spraytan til hjemmebrug
Vita Liberata selvbruningsservietter er pakket i engangspakninger, så der er lette at have med at gøre, og du skal typisk bruge to pakker til en behandling af krop og ansigt, og måske kan du endda klare dig med en enkelt. Med en holdbarhed i op til 10 dage, så kan du holde en flot kulør det næste lange stykke tid med sådan en æske.

Her kan du se, hvordan en behandling har virket på mig (så nu er jeg klar til barnedåb på lørdag ♥).
Vil du være ekstra brun, så gentager du bare behandlingen.

Vita Liberata selvbruner

Prisen for Vita Liberata pHenomenal Organic Tan Infused Cloths hos Cocopanda er  207 kr. (vejl. udsalg 259 kr., og du får ekstra 10% rabat eller gratis fragt oveni).
***
♥♥♥♥♥♥
***

Det var, hvad jeg havde plukket ud til dig hos Cocopanda til plejen efter sommeren. Jeg håber, der er noget inspiration, du kan bruge.

Vil du have et samlet overblik over mine valg, så kan du se listen over mine køb lige her. Jeg er sikker på, at du kan finde rigtigt meget andet godt derinde, for der er altså masser af rigtigt gode mærker og rigtigt gode produkter at vælge imellem til fornuftige priser. Og husk nu rabatkoderne længere oppe! De gælder PÅ ALLE PRODUKTER fra i dag og t.o.m. 14. september.

NB!!!! Der er altid masser af super gode tilbud hos Cocopanda – du kan holde øje med dem ved at tilmelde dig Cocopandas nyhedsbrev her!

***

 

1 svar
  1. Tina
    Tina siger:

    Det specialiserede våben til pleje omkring munden kunne jeg sætte på min ønskeliste, men bør jo slå til nu med % og gratis fragt 🙂
    En smuk dag ønskes du herfra 🙂

    Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.