Stay strong
,

Stay strong

En uge på Club La Santa med sol, varme, afslapning og træning giver vitterligt et enormt energiboost. Når man bliver trænet godt igennem, får man virkelig er reminder om, hvor godt man har det, både fysisk og mentalt, når man har fokus på sin krop. En sund sjæl i et sundt legeme, sagde man i gamle dage, og de to ting kan stadig ikke skilles ad.

Jeg er slet ikke tilhænger af overdreven træning og fanatisme, men på den anden side giver det en enorm livskvalitet at være i god form og holde vægten. I det daglige træner jeg så vidt muligt 3 gange om ugen i fitnessdk, primært BodyCombat og BodyPump, suppleret med lidt løb og vægte efter lyst og tid. Dertil kommer lange gåture året rundt. Det er helt klart en medvirkende årsag til, at jeg – nu hvor jeg meget snart rammer de 47 år – stadig føler mig ligeså fysisk stærk, som da jeg var yngre.

La Santa
Nogle ser det som lidt af en straf at træne og leve sundt, men i virkeligheden er det en af de største gaver, man kan give sig selv i form af bedre energi, humør, styrke (uden træning taber du muskelmasse hvert år allerede fra du er i 20’erne) og tilfredshed med sig selv. Det sværeste er bare at komme i gang og komme ind i vanen, men lykkes det, er det det hele værd.

La Santa_2

Jeg må i øvrigt lige anbefale toppen, som jeg har på her på billedet. Den er fra Casall og har en lille vattering, som former brystet rigtigt flot. Den er rigtig god til os, der ikke har til gården og gaden. Jeg bruger normalt Small, men har taget den i Medium, da den er lidt stram. 349 kr. hos Nelly.com.
Toppen fås også i andre farver til 329 kr. hos Stylepit.dk.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.