,

Fredagsfavorit: Miqura Flower 7-dages ampulkur

Miqura Flower 7 Days Ampoules Face Treatment Kit er en skøn nyhed fra det danske mærke, som du sikkert først og fremmest kender fra en række masker til krop, hår og ansigt. De brager også derudad med skønne spa-dufte, sæber og kropsprodukter -og altså også denne her 7-dages intensive ampul-kur, som jeg er faldet for.


Reklame/produkter modtaget i gave til test.
Indeholder reklamelinks til Nicehair.

 

I den smukke blomstrede æske fra Miqura gemmer der sig de fineste ampuller med daglige top-fasede serummer, der tilsammen giver en uges intensiv forkælelse og boost til din hud.

Hver ampul har sit eget unikke indhold, som rystes sammen og bruges dagligt i en uge. Du starter med Detox og anti-stress, herefter kommer der intensiv fugt og regenererede pleje, og de sidste tre dage sætter ind på fasthed, rynker og glød.

7 dage med 7 forskellige serummer

7 dage med en ekstra forkælelse af huden i form af 7 forskellige serummer, som bruges én gang dagligt efter rens og før din normale creme.

De intensive kure er til huden er meget oppe i tiden, og jeg er stor fan af denne her fra Miqura. Her får du en skøn ekstra pleje, og selvforkælelse, hvor huden dag for dag bliver behandlet med forskellige specielle ingredienser. Alt fra milde AHA-syrer og C-vitamin over peptider og Bakuchiol (plantebaseret alternativ til retinol) til Ginseng, bambusblad- og spirulinaekstrakt. Blot for at nævne nogle eksempler.

Hver ampul har sin farve, og der er et godkendt farvestof allernederst på ingredienslisten af hver serum. Det vil sige, at det indikerer et meget lavt indhold, og desuden indeholder de IKKE hverken parfumestoffer, alkohol eller essentielle olier.

De intensive kure er ofte ret bekostelige, men denne her syvdages kur fra danske Miqura koster lige nu kun 119 kr. hos Nicehair (normalpris 149 kr.).

 

BONUSINFO!Det fine blomsterdesign har Miqura fået specielt udviklet i samarbejde med kunstneren Mette Lambæk.  Du finder sheet masks, hårmaske, cremer – og sågar en kimono og hårscrunchies i designet.  Du kan se det hele hos Miqura.Nye unikke lermasker – som peel off og sheet masks

Jeg vil også lige nævne et andet nyt skud på stammen hos Miqura. Det er nogle super fin og innovative lermasker, hvor du kan vælge den grønne til rens og detox, den gule til opklaring og glød og den pink til pleje, beroligelse og fugt.

 

De runde masker er peel-off masker. De pilles ubesværet af huden efter 15-20 minutter og efterlader huden renset og plejet.  Den anden version er en unik kombination af klassisk lermaske og sheetmask: Leret sidder i masken og skal derfor ikke vaskes af!!

Klik her og få et overblik over alle produkter fra danske Miqura!

Du finder 7-dages ampulkuren og meget andet på tilbud lige nu hos Nicehair.


GÅ PÅ OPDAGELSE I ALLE FREDAGSFAVORITTERNE – KLIK HER!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.