,

Fredagsfavorit – Trilogy Hyaluronic Acid+ Booster Treatment er en 2 ugers intens kur!

Trilogy Hyaluronic Acid+ Booster Treatment en NYHED fra Triology, som føles som den rene balsam for huden. Konsistensen er som en vandig gel, der fugter i dybden og giver huden fugt og fylde.
Trilogy Hyaluronic Acid+ Booster Treatment er denne uges
fredagsfavorit. Trilogy er naturlig hudpleje, der virker! Certificeret økologisk  baseret på rene og effektive ingredienser – certificeret af NATRUE.

Reklame – produkt modtaget i gave til test! 

Hyaluronic Acid+ Booster Treatment er en NYHED fra Triology, som føles som den rene balsam for huden. Konsistensen er som en vandig gel, der fugter i dybden og giver huden fugt og fylde – men UDEN at fedte det mindste.

Boosteren trænger ned i huden og bruges derfor som en kur morgen og aften efter rens, men under din normale serum/olie/fugtighedscreme. Brug den i to uger eller til flasken er brugt op.

Trilogy Hyaluronic Acid+ Booster Treatment – Giv din hud et fugt-boost.

Oplever du tørhed og tørhedslinjer, så er denne to-ugers intense fugtgivende serum-kur proppet hyaluronsyre, der fugter, udglatter og giver fylde. Derudover er det tilført antioxidanter og aloe vera og ginseng, der styrker hudens generelle sundhed.

Kure til huden er i høj kurs, og du kan alt efter behov supplere din normale rutine med særlige treatments som denne hyaluronbooster.

Se Trilogy Hyaluronic Acid+ Booster Treatment hos Magasin. Her finder du også deres berømte hybenkerneolie, som jeg tidligere har omtalt. Den fås med og uden rollerball og er god til blandt andet ar og rynker og linjer.

Triology hybenkerneolie med rollerball er perfekt til blandt andet ar og rynker og linjer.Du kan se eller gense alle fredagsfavoritterne her.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.