KVINDELIGHEDER 50 år – og hva’ så?

Kvindeligheder 50 år og hva' så er et vigtig del af den bevægelse, hvor midaldrende kvinder insisterer på at være synlige og smukke gennem hele livet.

Kvindeligheder 50 år og hva’ så er et møde i øjenhøjde med en række helt almindelige kvinder, der deler ud af deres tanker om tilværelsen, kroppen, om alderen omkring de forandrende 50 år med alt, hvad den indebærer. Læs min anmeldelse af en bog, der med smukke billeder og ærlige fortællinger, bidrager til at nedbryde alderstabuet.

Kvinder i dag finder sig ikke i at være usynlige eller mindreværdige blot fordi, vi bliver ældre. De grå hår, overgangsalderen, det begyndende forfald af kroppen skal ikke længere være et tabu. Det er en del af os, og det er en del af livet. Og ja, der kan sørme også komme en smuk bog ud af kvinder omkring de 50! En bog, hvor vi kan opleve, at vi naturligvis ikke står alene med tankerne om at være midt i livet. Og hvor fotograf Birthe Vembyes billeder hylder den voksne kvindekrops skønhed.

Kvindeligheder af Mette Herløv viser smukke billeder af kvinder omkring 50 år.

50 år – hvad med kvindeligheden?

Kvindelighed – hvad forstår vi egentlig ved den? I bogen deler kvinderne deres tanker om at føle sig kvindelige, og hvordan dette påvirkes med alderen. Når overgangsalderen overmander os i større eller mindre grad, og når rynker melder sig og kroppen søger mod syd – og hvor en moden råstyrke og en blomstrende frihedsfølelse også kan vise sig. Kvinderne har sluppet ungdommens uskyld og i stedet grebet hver sin skønne, voksne og inspirerende kvindelighed.

I Kvindeligheder 50 år og hva så behandles også emner som overgangsalder.

Man kan kalde det modigt at stå frem som kvinde midt i livet og vise krop og sit sind, som det er. Personligt synes jeg, det bør være lige så naturligt, som hvis en ung kvinde – eller en mand for den sags skyld – gjorde det. Det skal ikke være farligt for nogen at vise sig selv med dét, der er. Bøger som denne er netop med til at bryde alderstabuet.

Og det giver en følelse af styrke, at få sat spejlet op. At opleve, at man ikke er alene eller anderledes, og at der findes potentiale i den nye alder, man træder ind i omkring de 50. Bogen er som et møde med en række veninder, der med fortrolighed og åbenhed giver en indblik deres tanker og liv – og kroppe.

I Kvindeligheder 50 år og hva så af Mette Herlev.

Kvindeligheder 50 år og hva’ så er et vigtig del af bevægelsen, hvor midaldrende – såvel som ældre eller gamle – kvinder insisterer på, at vi er synlige, smukke og værdifulde gennem hele livet.

 

I Kvindeligheder 50 år og hva så anmeldelse på bloggen Qland.

Læs mere om bogen og om forfatteren Mette Herlev her .

Kvindeligheder 50 og hva’ så kan købes hos Saxo.com (299 kr.) (reklamelink)

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] “En bog, hvor vi kan opleve, at vi naturligvis ikke står alene med tankerne om at være midt i livet. Og hvor fotograf Birthe Vembyes billeder hylder den voksne kvindekrops skønhed.” Jeanette, Qland.dk […]

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.