Fredagsfavorit – Yrolí Boosting Body Oil og Face Oil med nordiske superingredienser!

Yrolí Skincare er kompromisløs naturlig hudpleje, der virker og giver dig æstetik hele vejen igennem fra bæredygtighed over enkelthed til vidunderlige naturlige spadufte!

Danske Yrolí Skincare har en perlerække af favoritter at vælge imellem – alt er kompromisløs naturlig hudpleje, der virker og giver dig æstetik hele vejen igennem fra bæredygtighed over enkelthed til vidunderlige naturlige spadufte.
Jeg har udvalgt deres Organic Boosting Body Oil og Boosting Face Oil til denne uges favorit, og det kunne lige så godt have været fx deres suveræne flydende håndsæbe, der giver dig spafølelsen hver eneste dag derhjemme.

Produkter er modtaget i gave til test!

Yrolí er et af de nyeste skud på stammen af dansk udviklet hudpleje med fokus på luksuriøs og naturlig Ecocert og Allergy Certified pleje til ansigt, krop og hår. Det skiller sig ud ved at være 100% baseret på planter. Alt er let bionedbrydeligt og kan indgå direkte i naturens cyklus. Samtidig er det ekstremt luksuriøst og vanvittigt lækkert og naturligt velduftende.

Boosterolier til ansigt og krop

Eet af de produkter, som jeg er faldet totalt for er deres Boosting Body Oil en fantastisk fugt og vitalitet til huden.

Eet af de produkter, som jeg er faldet totalt for er deres Boosting Body Oil en fantastisk fugt og vitalitet til huden (485 kr.). Jeg bruger den fx på mine underben og for tiden noget tørre fødder, som bliver ekstraordinært bløde og fine. Olien er også meget populær og udsolgt p.t., men fås igen fra maj 2021.

I mellemtiden kan jeg anbefale dig at prøve den tilsvarende luksuriøse ansigtsolie, Boosting Face Oil (695 kr.), der kan bruges i stedet for en creme – eller dryppes i din creme. Og for dig, der har brug for ekstra fugt, kan den bruges under cremen. Olierne plejer og nærer, strammer op og reducerer rynker, giver en blød og smuk hud.

Naturlige ingredienser med klinisk dokumenteret effekt

Yroli Boosting Face Oil kan bruges i stedet for en creme - eller dryppes i din creme.

Yrolí er baseret på naturlige ingredienser med klinisk dokumenteret effekt – nordiske superingredienser som mikroalger, olier og ekstrakter fra vilde bær.

Grundtanken er en enkel og overskuelig hudplejerutine uden overflødige produkter og en bæredygtighed i alt fra emballager til en forenkling af forbruget til så naturlige ingredienser som overhovedet muligt. Alle ingredienser er sporbare ned til det sted, hvor råvarerne er høstet.

Spaduft til hverdag!

Vil du starte et sted og afprøve, hvad Yrolí står for, så vil jeg i den grad også anbefale deres flydende Essential Care Hand Soap. Jeg elsker den! (145 kr. for 250 ml.)
Den er smuk at se på – og tag ikke fejl af den tunge og gedigne emballage, for den er i et bæredygtigt materiale. Sæben er økologisk og Ecocert Cosmos Organic certificeret. Kvaliteten er en total hverdags spaluksus, som plejer huden uden at udtørre – og så dufter den simpelthen som en drøm af de rene æteriske olier udvundet fra geranium, citrus, rosmarin og vanilje.

Yrolí har fortjent opmærksomhed og anerkendelse for udvikle produkter uden nogle former for kompromiser på bæredygtighed, råvarer, kvalitet, dokumentation, emballage og økologi.

Jeg synes i den grad, at danske Yrolí har fortjent opmærksomhed og anerkendelse for udvikle produkter uden nogle former for kompromiser på bæredygtighed, råvarer, kvalitet, dokumentation, emballage og økologi. Priserne er i den lidt høje ende, men det skal ses i lyset af, at vi ofte betaler for et højt indhold af fx vand og overflødige fyldstoffer. Kvalitet koster – men det mærkes også ♥


Du kan se eller gense alle fredagsfavoritterne her.

 

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.