Hvordan sætter man ind på uren hud og rynker samtidig?

Filorga Age-Purify løser problemer med voksen hud, der er uren eller fedtet.

En del voksne har udfordringer med urenheder, fedtet eller kombineret hud. I aldersgruppen 20-40 år gælder det helt op til hver anden kvinde. Hvad gør man hudplejemæssigt, når man så oveni begynder at kunne se de tidlige alderstegn? Det har Filorga sat sig for at imødekomme med deres helt nye serie Age-Purify!

Indlægget indeholder reklamelinks!

Står du som voksen med en uren eller olieret hud, så er du ofte henvist til at vælge mellem enten anti-urenheder eller anti-age hudpleje. Eller til at famle dig frem med en kombination af produkter, der hjælper på det ene uden i værste fald at forværre det andet.

Jeg har ikke selv dette problem, så jeg har ikke selv testet – men jeg vil ikke undlade at fortælle om den nye serie Age-Purify fra Filorga, der plejer at lave meget effektive og lækre produkter. For det kan jo være, at det lige præcis er løsningen for dig ♥

 

Urenheder er ofte tegn på en ubalance og en inflammatorisk tilstand i huden forårsaget af livsstil, stress, hormoner eller udefra kommende forurening. Akne er ikke det samme som uren hud – det er en hudsygdom, som kræver lægebehandling.

 

I Filorgas Age-Purify linje finder du fire hudplejeprodukter: rens, serum, maske og fluid (tyndtflydende creme), der imødekommer hudens behov for udglattende og volumengivende ingredienser, der samtidig renser og peeler, matterer, sammentrækker og bekæmper urenheder grundigt uden at udtørre huden.

Filorga Age-Purify er pleje af uren hud hos voksne

Nyheden Age-purify Clean er vandbaseret dybderensende gel-til-skum, der er perfekt til fedtet eller kombineret hud mod urenheder, bumser eller udbrud. Den virker poresammentrækkende og matterende, og samtidig har den en plejende og udjævnende effekt i forhold til rynker. (225. kr. i Matas).

Filorga Age-Purify bekæmper alderstegn som rynker samtidig med, at de hjælper på fedtet og uren hud.

Maske, serum og creme/fluid er kort fortalt formuleret omkring en kombination af peptider med en udfyldende, afslappende og udjævnende effekt på rynker og fine linjer og fem forskellige mikropeeling syrer samt zink. Derudover er der et plantebaseret ekstrakt designet til at arbejde på at skabe en varig genopretning af hudens balance.

Filorga Age-Purify maske, serum og creme koster ml. 395-555 kr. i Matas.

Kort sagt løser serien udfordringer for både kvinder og mænd, som har både fedtet hud, som sagtens samtidig kan være tør, eventuelle urenheder samt linjer og rynker.

Age-Purify indeholder bl.a. BHA-syre (Salicylsyre). Selvom syrer lyder voldsomt, så er en kemisk peeling faktisk mild og noget, som kan få din hudpleje op på næste niveau.
BHA-syre er særlig effektiv til uren hud, da den er fedtopløselig og noget af det eneste, der kan eksfoliere ned i porerne!

 

Generelle tips til uren, fedtet eller kombineret hud

Har du problemer med fedtet og/eller uren hud, måske endda en tendens mod akne, så sørg for at:

♥ rense huden 2 gange om dagen!
♥ bruge flydende renseprodukter – aldrig en fast sæbe!
♥  bruge en kemisk peeling med BHA-syre. Skrub aldrig huden hårdt med mekanisk peeling!
♥ undgå fede, olieholdige hudplejeprodukter!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.