,

Fredagsfavoritten – håndrens gel med 70% sprit og glycerin fra Yves Rocher

Yves Rochers Hans Cleansing Gel er med 70% sprit og glycerin, som giver fugt til hænderne.


Fredagsfavoritten er noget, som de færreste af hos kommer udenom for tiden – håndsprit! Her i form af en Hand Cleansing Gel fra Yves Rocher med de påkrævede 70% sprit og afbalanceret perfekt med et indhold af glycerin, så den faktisk formår at tilføre fugt til huden samtidig med, at den renses fri for bakterier.

Reklame – produkt modtaget i gave til test! 
Indlægget indeholder reklamelink!

 

Ja, vi kommer ikke udenom det for tiden – og vi har nok i det hele taget fået godt og grundigt lært, at det er ganske fornuftig at afspritte vores hænder jævnligt for at undgå virus. Derudover kan der, Corona eller ej, kan opstå situationer, hvor det er super rart at have en lille handy flaske i tasken, der gør det muligt at vaske hænder uden brug af vand og sæbe!

Det står ikke på hjemmesiden, men jeg har fået bekræftet, at håndsprit gelen fra Yves Rocher holder det påkrævede indhold af alkohol på 70%. Derudover indeholder den glycerin, så den både er tilpas tyk i konsistensen og samtidig tydeligvis efterlader noget fugt på huden. Det gør det noget mere lækker at bruge.

Jeg har prøvet nogle stykker efterhånden – nogle mere rare end andre – og denne her er absolut en favorit.

Yves Rocher Hand Cleansing Gel indeholder 70% sprit og glycerin, der giver huden fugt

Du finder Yves Rocher Hans Cleansing Gel her. (Der er faktisk 50% rabat på den lige nu, så den koster kun 39 kr. for 100 ml.)

Yves Rocher har plantet 100.000.000 træer rundt omkring i verden!

Yves Rocher har rundet de første 100 millioner træer, som de planter rundt om i verden.

Nu, hvor jeg er i gang med Yves Rocher, så vil jeg benytte lejligheden til at fortælle om deres fantastiske projekt, hvor de planter et træ for hver evigt eneste koncentrerede shampoo eller showergel, de sælger i hele verden. 100 millioner træer har de netop rundet!

Konceptet med de stærkt koncentrerede sæbeprodukter (du skal kun bruge 1/4-del i forhold til normalt) er netop at spare på både plastic og miljøbelastning – og du støtter altså også med et helt træ, når du køber en lille flaske! Derudover er de jo super smarte til fx sportstasken, fordi de ikke fylder.

Sæben findes i 7 velduftende varianter – vanille, lotusblomst, mango, oliven, granatæble, hindbær og lavendel – og koster 59 kr. for 100 ml. Indholdet svarer til 400 ml. normal showergel! (jeg har i øvrigt også testet den som skumbad, hvor den er super god!)

Du finder de koncentrerede showergels og den koncentrerede I Love My Planet Shampoo her.
Yves Rocher planter et træ for hvert koncentreret sæbeprodukt, der sælges.

Du kan se eller gense alle fredagsfavoritterne her.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.