Fugt, fugt og mere fugt – tre serummer, der gør underværker for din hud!

 Her får du tre forslag til virkelig gode serummer, der giver masser af fugt til din hud uden at fedte.
Her får du tre forslag til virkelig gode serummer, der giver masser af fugt til din hud uden at fedte og samtidig virker balancerende og modvirke rødme. Her er der fugt, mere fugt og endnu mere fugt, så der er noget at vælge imellem alt efter behov og temperament. Priser ligger fra 180 kr.
Der er en luksuriøs klassiker fra Darphin, der genopbygger og øjeblikkeligt reducerer rødme. En Danish Beauty Award vinder fra Jorgobé, der beroliger, sammentrækker porer og ensarter huden. Og endelig en nyhed fra Annemarie Börlind med aloe vera, der både beroliger og tilfører ekstrem fugt, som har vundet internationale priser.

Produkter modtaget i gave til test.

Serummer indeholder den mest koncentrerede form for hudpleje og er som regel stoppet med specialiserede aktive ingredienser, som er målrettet forskellige hudtilstande. Om det er til opstramning, boost af cellefornyelsen eller opbygning af fugt og balance, så virker de som regel hurtigt.
De er tynde i konsistensen og trænger let og hurtigt ned i huden. En serum kan derfor virkelig gøre en forskel for din hud og ofte nærmest fra dag til dag.

Tre serummer, der giver intens fugt og unik pleje

Her får du tre gode bud på lette og tynde serummer, der trænger øjeblikkeligt ind i huden og beroliger, reducerer rødme og giver fugt.

Start altid med de tyndeste konsistenser, når du bruge lag på lag i din hudpleje! Der er grænser for, hvor meget, der kan proppes ned i en enkelt creme – derfor giver det mening at bruge flere produkter, når du både vil fugte i dybden, tilføre fx ceramider, peptider, vitaminer, syrer, planteingredienser, probiotika osv. og måske også beskytte hudbarrieren med mere fede konsistenser øverst.

 

I fredagsfavoritten i denne uge, anbefaler jeg tre forskellige serummer, der alle er fantastiske fugtgivere og derudover hver især har nogle unikke egenskaber, som du kan læse om længere nede.

Intral serum fra Darphin, Niacinamid serum fra Jorgobé og Aloe Vera serum fra Annemarie Börlind, som giver ekstremt meget fugt.

♥ Jeg starter med den letteste konsistens og mindst fede – den skønne Intral serum fra Darphin.  ♥ Dernæst Niacinamid serummen fra Jorgobé, som vandt en Danish Beauty Award i år, og er utroligt nærende og mindre vandig end de to andre i konsistensen. ♥ Og til sidst den prisvindende tofasede Aloe Vera serum fra Annemarie Börlind, som giver ekstremt meget fugt.

 

DARPHIN INTRAL Redness Relief Soothing serum – beroliger straks rødme

Darphin Intral Rescue serum beroliger rød og irriteret med det samme.

Serummen var det første produkt Pierre Darphin skabte i 1958 og er stadig en bestseller!

Intral Rescue serummen er helt vandig i konsistensen og trænger med det samme ind og giver en tilfredsstillende følelse af fugt og beroligelse.
Er huden rød og irriteret falde den med det samme til ro med denne serum, der også sætter ind på genopbygning af tørhed og tendens til karsprængninger.
Den er perfekt til sart hud, irriteret, inflammeret hud og rosacea.

Serummen indeholder avancerede ingredienser som et fermenteret ekstrakt af en havmikroorganisme, der beskytter huden mod bl.a. kemiske og UV-skader, og antioxidative vitaminer og planteekstrakter. Derfor hører den også til i den dyrere ende. 509 kr. for 30 ml. i Magasin.

 

JORGOBÉ Niacinamide Serum – ultrahøjt indhold af superstjernen Niacinamid!

Jorgobé fik meget fortjent en Danish Beauty Award i år for årets danske produkt med deres Niacinamide Serum.
Jorgobé fik meget fortjent en Danish Beauty Award i år for årets danske produkt med deres Niacinamide Serum.
Serummen har, som navnet antyder, et koncentreret indhold af Niacinamid (B3 vitamin), som har en klinisk dokumenteret anti-aging effekt og derudover virker lysnende på huden, antiinflammatorisk og reparerende. Det virker endda balancerende i forhold til urenheder.
Niacinamid er en superstjerne til alt fra store hudporer, rødme, urenheder, ældet og uensartet hud.
Derudover har serummen et indhold af fugtgivende ingredienser som hyaluronsyre og glycerin samt Betaine, der udvindes af sukkerroer.Konsistensen er som en let creme/gel og gør huden ekstrem blød og fugtet. Bruges under creme morgen og aften.


Annemarie Börlind 2-Phase Aloe Vera Shake – intenst fugtgivende prisvinder

Annemarie Börlinds to-fasede serum med Aloe Vera giver en utrolig tilførsel af intens ugt.

Den sidste anbefaling, du får at vælge imellem, er en nyhed fra Annemarie Börlind. En to-faset let olieholdig serum med Aloe Vera, som rystes sammen før brug.

2-Phase Aloe Vera Shake er tynd og vandig i konsistensen og giver ikke desto mindre en utrolig tilførsel af fugt.
Den har da også vundet både en ELLE International Beauty Award i år og en Cosmopolitan Prix de Beauté i kategorien “Green Beauty”.

Serummen indeholder botanisk hyaluronsyre samt en række planteingredienser, bl.a. sammentrækkende og antibakteriel rosmarin, antioxidativ vinekstrakt og og Aloe Vera, der tilfører fugt.

Serummen er intenst fugtgivende og samtidig beroligende for hud med tendens til rødme, irritation og stramhed/tørhed.
Aloe Vera shaken fra Annemarie Börlind koster 200 kr. for 50 ml. hos Helsam(reklamelink)

 

Du finder alle mine fredagsfavoritter HER.

 

2 replies
  1. Malene Christensen
    Malene Christensen siger:

    Muligvis tykhudet (!) dame her, men nu gav det lige for alvor mening at bruge serum. Tak for god forklaring!

    Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.