,

Fredagsfavorit – Sunday Riley C.E.O serum med 15% C-vitamin bekæmper pigmentpletterne!

 Sunday Riley C.E.O Rapid Flash Serum har et ultrahøjt indhold på 15% af et stabilt C-vitamin.
Sunday Riley C.E.O Rapid Flash Serum har et ultrahøjt indhold på 15% af en stabil type C-vitamin. Vitaminet er kendt for sin lysnende effekt og evne til at bekæmpe pigmentpletter. 

Reklame – produkt modtaget i gave til test.

Serummen fra Sunday Riley indeholder 15% Tetrahexyldecyl Ascorbate, som er en avanceret kemisk afart af C-vitamin, der løser problemet med ustabilitet. C-vitamin er nemlig i rene form ekstremt flygtigt og forsvinder meget hurtigt.

C-vitamin har en række fantastiske egenskaber i hudplejen (forudsat, at koncentrationen ligger mellem 5-20%): den lysner pigmentering og brune pletter, booster kollagenproduktionen, og så øger den faktisk også UV-beskyttelsen, hvis du bruger den under solcremen.

Hvis du allerede har fået øget pigmentering og pletter på grund af solen, så vil denne serum være en god løsning. Brug den i et godt lag på pletterne om aftenen – hos mig virker den meget hurtigt og har lysnet nye pigmenteringer. Brug den også under solcremen om dagen, hvor den booster din UV-beskyttelse!

Jeg havde fået en mørk plamage over panden. Efter bare et par dage, er den reduceret voldsomt.

Jeg havde fået en mørk plamage over panden. Efter bare et par dage, er den reduceret markant.

En C-vitamin serum, der virker!

C-vitamin serummen fra Sunday Riley er én af dem, der virkelig kan noget. Det er selvfølgelig også derfor, at den er valgt som fredagsfavorit her på Qland.
Den virker utvivlsomt på pigmenteringen. Jeg er så overbevist, at jeg nu er begyndt at bruge den som spotbehandling på mine ben, som har fået nogle grimme, brune pletter.

Jeg behandler pigmentpletterne på benene med C-vitamin serum fra Sunday Riley.

Nogle grimme brune pletter er jeg nu begyndt at behandle dagligt i håb om at reducere dem. Hvis det virker i ansigtet, virke det vel også på kroppen! 🙂


Serummen indeholder også en række plejende og fugtgivende ingredienser og derudover eksfolierende glykolsyre, som er med til at give huden en flot klarhed. Udover, at den med det samme giver en forbedret hudtone, så ser huden generelt klarere og fastere ud. Den indeholder Phytosteroler, som afhjælper rødme og hudfølsomhed, så den ikke virker for kraftig på huden, trods det høje indhold af syrer.

Bekæmp pigmentpletterne i opløbet!

Mange oplever de generende brune pletter og plamager kommer om sommeren, når huden udsættes for solen, og det er bare med at forsøge at tage dem i opløbet. Ellers kan de blive svære at slippe af med, og huden vil vedblive at få dem, så snart der kommer ny sol på.

C-vitamin er en af løsningerne, og denne her serum er lidt af en mirakelmager, hvis du spørger mig.
Sæt ind på pletterne hurtigst muligt med serummen på pletter og plamager om aftenen. Brug den også under sin solcreme om dagen til at forebygge samt booste UV-beskyttelsen!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.