God søndag!


Nu er det nok med, at dagene flyder lidt ud i hinanden! Søndag er det blevet, og i morgen går det for alvor løs! Den rolige fornemmelse af nytåret og feriestemningen er endegyldigt slut fra i morgen tidlig, hvor trafikken igen bliver tæt og det hele summer af liv igen.
Tid til at ønske god søndag og en god ny uge – velkommen tilbage til hverdagen til dig, der har holdt fri. Og måske også til dig, der bare har nydt, at alle de andre havde ferie. Jeg har altid syntes, at der var en vis kvalitet i at arbejde, når de andre holdt ferie 🙂

Jeg har siddet de sidste par dage og hygget mig med at male med vandfarver – stadig i mine abstrakte ting, som jo er dét, jeg gør mig i. Og det eneste, jeg kan, for jeg kan ved gud ikke tegne. Der er noget legende let ved vandfarver og små formater fremfor det kæmpe arbejde med malerbøtter og store lærreder. Det er let at gå til og fra, fylder og sviner kun lidt.
Jeg har sådan lyst til at udfolde mig mere med maleri og også med sang, hvor jeg er begyndt at tage nogle timer. Det vender jeg tilbage med!

Jeg bruger også ind imellem tid – mest mens, jeg laver andre ting – på nogle forskellige podcasts, og er du interesseret i, hvad der vender op og ned i sandheden om ernæring, så kan jeg anbefale serien Detox din hjerne af Morten Elsøe og Anne Gaardmand. Er du interesseret i selvudvikling og spiritualitet, så tjek Oprah’s serie SuperSoul Conversations ud og pluk i de afsnit, som interesserer dig.

Om lidt skal vi afsted til den sidste julefrokost, som kommer haltende bagefter, hos gode venner. Så var det vist dén jul! Kun lyskæderne udenfor – og et par enkelte inde – får lov at stå og hygge og lyse op i den mørke tid.
Men et endelig punktum for denne jul og nytår kan vi vist godt kalde det, og med dette lille første søndagsindlæg vil jeg ønske dig, kære læser, en god ny uge. Den første rigtige uge i det nye år.

Jeg glæder mig som altid til at skrive herinde, som jeg har gjort siden 2012! Den kommende tid bl.a. med både et par fine bøger og selvfølgelig flere beautytips – og hvad der ellers kommer forbi min vej, som forhåbentlig også kan interessere og inspirere dig.

Rigtig god uge!

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.