God weekend her fra Italien

Så blev det fredag, og vi har stadig et par dage tilbage her ved den fortryllende Como-sø. Jeg sidder med udsigt over vandet og bjergene, med bølgeskvulp i baggrunden, og skriver. Her er så smukt, og som jeg skrev forleden, så er det et sted, hvor man bare kan falde ned i skønheden og i roen.

Du skal lige have nogle billeder fra vores lille vandring i dag, før jeg om lidt stikker ned i den lille by, Lenno, hvor jeg har besluttet at finde mig en risotto i dag.
Når vi skal have gæster, når vi kommer hjem, er jeg blevet inspireret til en italiensk menu, som kommer til at bestå af bruschetta, caponata, risotto og panna cotta. Med mit nemme hjemmebagte italienske brød til, som altid bliver så godt. Men den tid, den glæde – det er godt at være forberedt 🙂

Fløjl og brændte farver til efteråret

I går var vi i Como by, hvor vi fik kigget lidt i butikker. Det er ikke noget, vi gør alt for tit, så det var rigtigt hyggeligt. Og jeg fik med selvsyn konstatereret, at modebilledet bl.a. bærer præg af masser af brændte farver – og rosa. Men også sort og gråt, som man jo aldrig kan gå galt i byen med. Og så er der masser af først og fremmest fløjl på programmet – Sten købte sig en cool skjorte i fløjl – og så sniger der sig lidt velour ind, som jeg altid har været vild med.

Jeg faldt for et par gyldenbrune fløjlsjeans – en farve, jeg normalt aldrig ville vælge, men de bliver så flotte til sort og måske med nogle accessories i guld. Det er bestemt en farve, jeg kan anbefale at prøve. Mærket ser desværre ikke ud til at kunne fås i Danmark.

♥♥♥♥♥

Udover disse små hurtige modetips, vil jeg bare ønske dig  god weekend med lidt billeder fra dagens vandretur med lidt italiensk stemning. Ganske vist ikke i sol, som i starten af ugen, men stadig mildt og dejligt – og uden regn!

Comosøen

Italiensk stemning Comancina Como  Comancina Como

Nyd weekenden og det skønne efterårsvejr, som jo nærmest ser ud til at komme til at ligne en Indian Summer ♥

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.