Goodieboxprisen 2017 – det hele er i kassen!

Er du ikke allerede smuttet med på Goodiebox selvforkælelsen, så er lige nu måske et godt tidspunkt at prøve. Denne gang er vi nemlig ude i de produkter, som er nomineret til Goodieboxprisen ved Danish Beauty Award 2017.
goodieboxprisen-2017

Værdien af denne box er 843 kr. og den koster som altid 169 kr. inkl. forsendelse.
Selv efter nogle gange synes jeg stadigvæk. den er spændende og hyggeligt at åbne og se, hvad der ligger gemt i den fine kasse.

goodieboxprisen
Som altid har jeg mine favoritter – dem, som alene gør hele Goodieboxen mere end det hele værd. Bare den lækre face mist fra Karmameju! Hvem kan ikke bruge den? Jeg elsker i alt fald mists – har dem liggede flere steder i huset – til at friske op med i løbet af dagen. Den dufter skønt og så er den både økologisk og tilfører fugt.

Den lille Clean Lovegrass parfume dufter dejligt, og det er en fin lille taskestørrelse med roll-on.

Maria Nila
stylingprodukter går man som regel ikke galt i byen med, og der er nok også en grund til at netop dette produkt er nomineret. Jeg glæder mig i den grad til at prøve den varmebeskyttende spray med UV-beskyttelse af – ikke mindst fordi den også lover at genopbygge skadet hår.

Starskin Glowstar kender jeg ikke, men det er jo netop dét, der gør Goodiebox sjov – nu kan jeg næsten ikke vente til at kaste mig over og prøve denne ready-to-go pad med frugtsyrer, der exfolierer huden og lover synlige resultater på både linjer og glød.

Sidste nominerede produkt er fra australske Grown Alchemist og helt uden skadelige kemikalier. Her er vi ude i en blødgørende og fugtgivende dagcreme – ikke anti-age, men så må der en god serum indenunder til de dage, hvor man bare har brug for masser af fugt. Cremen er i full size og har en værdi på 295 kr.

Du kan læse meget mere og tilmelde dig på Goodiebox.dk

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.