, ,

Gosense – vidunderlige soya duftlys håndlavet på Falster

Gosense er er håndlavet med fokus på rene råvarer, uden skadelig kemi og i lækre og diskrete naturlige dufte, der forkæler sanserne. 

Produkter er modtaget i gave fra Gosense!

Gosense – og ikke mindst kvinden bag – har virkelig imponeret mig, og hun fortjener al medvind og også pladsen her på bloggen som fredagsfavorit. Hun har den fineste energi og søde udstråling, og det har hun overført til smukke soya duftlys og en Sov Godt roomspray med lavendel. Alt lavet med hendes egne hænder med fokus på rene råvarer, uden skadelig kemi og i lækre og diskrete naturlige dufte, der forkæler sanserne. 

 

Alt er lavet i hånden – soyalysene, der mindsker sodforureningen (med 80%), de skønne naturlige dufte, der på ingen måder er påtrængende, men bare dejlige og behagelige, og påfyldningen i de fine glas i sort, hvid, gul eller rosa. Ideen og udviklingen – og produktionen – foregår hjemme hos skønne Christa Sommer på Falster. Hun har lige taget springet ud i det som selvstændig, og hun fortjener i den grad både ros og støtte.

Indtil videre er der 7 virkelig delikate duftlys. Mit valg faldt på den med Lavendel – jeg er og bliver bare en sucker for den duft – men jeg var nu også meget i tvivl, om jeg skulle gå med duftlyset Evig Kærlighed, der også dufter helt vidundeligt af rose.
Prisen er i øvrigt 249 kr., hvilket jeg bestemt ikke synes er urimeligt for et soyalys med naturlige ingredienser.

Håndlavede soya duftlys og diffusere

Gosense soyalysene, der mindsker sodforureningen, er dejlige og behagelige.

 

Der er også diffusere – duftspredere med pinde – på vej fra Gosense her til oktober. Indtil da, kan du nyde den fine roomspray/pillow mist med lavendel med navnet Sov Godt på grund af lavendlens beroligende egenskaber (den kan selvfølgelig også bruges i løbet af dagen til et lille afslappende moment). Som med lysene er duften naturlig og ren og uden at være for påtrængende.  Gosense Sov Godt roomspray koster 149 kr.

GoSense Sov Godt er en roomspray og pillow mist med lavendelolie, Rosentræsolie og Bergamotteolie.

GoSense Sov Godt indeholder lavendelolie, Rosentræsolie og Bergamotteolie. De naturlige olier bæres af sprit, som lynhurtigt damper af og efterlader en fin og meget let duft af de naturlige olier.

 

Soya duftlys i syv forskellige dufte

Designet på duftlysene er smukke til boligen – og så dufter de som sagt virkelig godt!
Du vælge mellem syv forskellige dufte: Lavendel, Evig kærlighed (rose), Citrongræs, Balance (hvide blomster, sød tonkabønne og musk), Clean (blød bomuld, hvide blomster og “nyvaskede gulve”), Gin & Tonic (enebær, lime og blide bobler), Elsker Mor (grønne figner og Ylang Ylang)

GoSense soya duftlys er smukke til boligen - og så dufter de som sagt virkelig godt!
Besøg Gosense her.♥

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.