,

Juicy nyheder til læberne fra tarte™

Den glossy Tarte Maracuja Juicy Lip Plumper giver fylde og shine.

Hvis du ikke kender makeup-mærket tarte™, så skal du måske begynde med deres to helt nye Juicy læbeprodukter! De har lanceret den dækkende, og samtidig balsambløde, Maracuja Juicy Lipstick og den glossy Maracuja Juicy Lip Plumper, der giver fylde og shine – og som begge fortjener værdigheden som fredagsfavoritter.
Blandt nyhederne er i øvrigt også en lille øjenskygge, Jewel, med seks dragende farver i både mat og shine.

Produkter er modtaget i gave til test. 
Reklamelinks til Sephora!

tarte™ har lanceret to helt nye Juicy læbeprodukter, der fortjener favoritværdigheden her på Qland.

tarte™ er et eldorado af meget funktionelt og kompromisløs makeup. Deres DNA er kreativitet og gode og virkningsfulde ingredienser – altså med andre ord, noget der virker!

Der er mange spændende produkter at gå på udkig i, og her får du de tre produkter blandt deres nyheder, som jeg straks faldt for!
Først og fremmest deres to helt nye læbeprodukter Maracuja Juicy Lip Plumper og Lipstick!

Maracuja Juicy Lip Plumper

Min allerstørste favorit er den nye Maracuja Juicy Lip Plumper! Jeg elsker lipgloss, og denne her giver en diskret farve og en smuk glans, uden at klistre, og en fin lille plumping effekt og udglatning med hyaluronsyre.
Den har den lækre detalje, at glossen trykkes frem ved at trykke i enden, så den er meget nem at dosere og påføre. Og så er den blød som smør og giver de fineste læber.

tarte Maracuja Juicy Lip Plumper giver en diskret farve og en smuk glans, uden at klistre, og en fin lille plumping effekt.
Jeg er til rosa nuancer og min favorit er Cherry Blossom, men Maracuja Juicy Lip Plumper fås i fire fine farver. 189 kr. hos Sephora. (reklamelink).

Maracuja Juicy Lip Stick

Maracuja Juicy Lip Stick er den mere dækkende nyhed. Anderledes og meget langt fra en tør læbestifter – den er tværtimod balsamblød, udglattende og nærende. Igen super nem at påføre med den smalle stift, og et enkelt strøg er nok til at dække med en af de fire fine farver.

Maracuja Juicy Lip Stick findes i fire farver til 169 kr. hos Sephora (reklamelink)

Maracuja Juicy Lip Stick er den mere dækkende nyhed. Anderledes og meget langt fra en tør læbestifter - den er tværtimod balsamblød, udglattende og nærende.

En lille juvel af en øjenskyggepalette

Udover de to nye suveræne læbeprodukter, så blev jeg draget af den lille Limted Edition øjenskyggepalette JEWEL fra tarte. Her får du seks meget smukke farver, både matte og shiny, i en lille handy palette.

Især farven Precious fangede i første omgang mit øje, en virkelig smuk og mørk bronze med masser af glimmer, men herudover er Jewel paletten en smuk symfoni af bronze, rosa og brune farver med stor mætning fra mineralpigmenter.

Du finder Limited Edition paletten Jewel hos Sephora til 179 kr. (reklamelink)
Jewel paletten fra tarte er en smuk symfoni af bronze, rosa og brune farver med stor mætning fra mineralpigmenter. 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.