,

Roccamore har fået mig tilbage i de høje festsko!

Roccamores sko har såler med en særlig videnskabeligt dokumenteret teknologi, der fjerner trykket fra forfod, svang og hæl.

Jeg havde længe haft lyst til at prøve Roccamores sko, som med en særlig videnskabeligt dokumenteret teknologi fjerner trykket fra forfod, svang og hæl. Endelig fik jeg besøgt butikken, og dét, jeg troede var helt udelukket på grund af gigt i min tå, blev muligt: Jeg kan igen komme op på en høj hæl! Roccamore har sko og støvletter i forskellige hælhøjder, både lave og høje, og fælles for dem alle er, at de er komfortable uden at gå på kompromis med designet.

 

Reklame/gave

Alle mine flotte høje festsko står i skabet, hvor jeg ikke nænner at smide dem ud. Faktum er desværre, at jeg er tæt på at skrige af smerte, hvis jeg stikker min højre fod, hvor min tå har svær slidgigt, ned i dem.

Til dagligt går jeg i flade sko, og jeg elsker mine sneakers mere end nogen siden. Jeg kan også stadig ind imellem gå i en mellemhøj sko, især hvis den har noget plateau, men det er blevet lidt af en udfordring at finde festsko, som jeg kan få på og holde ud at gå i.

Det, som jeg faktisk ikke havde troet var muligt, er nu sket: jeg kunne i lørdags gå til bryllupsfest i et par 9 cm. høje sko! Fordi Roccamores såler fordeler vægten og gør det mere anatomisk korrekt at gå i sko med hæl.

Roccamore gør det umulige muligt!

Roccamore har gjort dét, jeg troede var helt udelukket på grund af gigt i min tå, muligt: Jeg kan igen komme op på en høj hæl!

Roccamores sko og støvler er opbygget med støtte i svangen og en lille pude, der presser op under forfoden, så der bliver et større kontaktområde under hele foden. Roccamores særlige sål er dokumenteret gennem videnskabelig forskning på Hvidovre Hospital til at løfte 44% af trykket fra svangen, 26% fra forfoden og 19% fra hælen.

 

Jeg valgte butikkens næsthøjeste sko! Godt hjulpet af 2 cm. plateau og latexindlæg, kunne jeg for første gang i et par år komme i et par rigtigt høje og flotte festsko. De sætter immervæk prikken over i’et på mit look til en festlig anledning.

Der er mange andre og meget lavere muligheder, der alle giver komfort og støtte til plagede fødder af enhver art. (se dem online hos Roccamore shop) – og til alle, der bare fornuftigt gerne vil passe på deres fødder!

Jeg valgte Roccamores næsthøjeste sko! Godt hjulpet af 2 cm. plateau og latexindlæg, kunne jeg for første gang i et par år komme i et par rigtigt høje og flotte festsko.

Mit valg faldt på Roccamores høje, chunky model Halle i lilla velour. Den fås også i sort.

 

Fra de søde ekspedienter hørte jeg historier om utallige kvinder, der ankommer med en vis skepsis, fordi de har prøvet så meget andet før. For så at gå meget glade derfra igen.

Det kan jeg kun bekræfte. Jeg var virkelig glad, da jeg gik derfra, og Roccamore åbner jo helt nye muligheder for kvinder, der på grund af forskellige udfordringer med fødderne har svært ved at finde smarte sko, der samtidig støtter og er behagelige. Jeg kunne sagtens have fundet elegante og festlige sko hos Roccamore, der er lavere – men nu skulle den altså have max gas. Bare fordi, det umulige blev muligt ♥

 

Du kan se og købe Roccamores sko online eller prøve i butikkerne i København, Aarhus eller Lyngby.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.